Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін/Байсбай, Д.Қ.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

637.13:663.8(043)
Б 20

Байсбай, Д. Қ.
    Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.

УДК
637.13:663.8(043)

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)