Заманауи өндірістік шарттарда тұзды иленбеген теріні өндірудің технологиясын жетілдіру [Мәтін] /Болысбекова, Р.Т.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

677.016.253
Б73

Болысбекова, Р. Т.
    Заманауи өндірістік шарттарда тұзды иленбеген теріні өндірудің технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Евтюшкина,М.И. - Тараз : [б. и.], 2014. - 87 б. - )

УДК
677.016.253

Рубрики: ТЕХНИКА

   МАТЕРИАЛТАНУ

Кл.слова (ненормированные):
өндірістік шарт -- материал -- экперимент -- коллаген -- термотөзімді юфть
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)