Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] /Сатбаева, А.Б.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж

УДК
633.11:637.146

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік