Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері: зертханалық -тәжрибелік әдістеме [Электрондық ресурс] /Асқарова, Ә.А.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

30.604.5
А88

Асқарова, Ә. А.
    Өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау процесстері: зертханалық -тәжрибелік әдістеме [Электрондық ресурс] = Процессы первичной обработки, хранения продуктов растениеводства : оқу құралы / Ә. А. Асқарова, А. А. Асқарова. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 700 мв. - [Б.ц.] тг.

ББК 30.604.5

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Өнеркәсіп мекемелері

Кл.слова (ненормированные):
өсімдік өнімдерін өңдеу -- өсімдік өнімдерін өңдеу және сақтау -- дәнді сақтау тәсілдері -- дәнтектес өнімдерді кептіру -- первичная обработка -- сушка зернистых продуктов -- лабораторно-практическая работа -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Асқарова, А.А.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар