Кондитер өндірісінің технологиясының зертханалық практикумы [Мәтін] /Өмірзақова, С.Х.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

36.86я7
Ө44

Өмірзақова, С. Х.
    Кондитер өндірісінің технологиясының зертханалық практикумы [Мәтін] : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенова. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 130 б. - ISBN 9965498504 : 400.00 тг., 200т. 00т. тг., 400т. 00т. тг.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІі

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
өндіріс -- өнім -- кондитер өндірісі -- технологиялық әдіс -- зертханалық жұмыс -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Жалкенова, С.Т.

Экземпляры всего: 15
2.1-№2 Ч/З (2), УМК (2), Р.б. (1), 2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2), УМК (2), Р.б. (1), 2.1-№2 оқу залы (10)

Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар