Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] /Абжанова, Ш.А.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

36.92я7
А 14

Абжанова, Ш. А.
    Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ЕТ ЖӘНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өімдерінің технологиясы -- ет өнімдерін өңдеу -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі технологиясы -- консервілерді сақтау

Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.