Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] /Спандияров, Е.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

36.1
С 71

Спандияров, Е.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : монография / Е. Спандияров [et al.]. - Тараз : [б. и.], 2021. - 67 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- құндылығы жоғары тағамдар -- астық дақылдары -- тауарлық қасиеттер -- талқан -- ұлттық сусымалы тамақ -- ППС

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Изтурганова, Т.
Гаражаев, М.Ш.