Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] /Лесова, Ж.Т.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

36
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : [б. и.], 2013. - 272 б. - Б. ц.

ББК 36

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- ферментті өндіру -- өндірістік санитария -- спирт -- арақ-ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- консерві -- кептірілген көкеністер -- банкілі консерві

Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар