Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы [Электрондық ресурс] /Сарлыбаева, Л.М.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

36я7
С 20

Сарлыбаева, Л. М.
    Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Л. М. Сарлыбаева, Ш. К. Аскарова, Н. К. Ахметова, С. Т. Абимульдина. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 216 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биотехнология -- тамақ өнімдері -- азық-түлік -- биотехнологиялық процестер -- тағам технологиясы -- тамақ өнімдері -- ұзақ сақталатын өнімдер -- тез бұзылатын шикізат

Доп.точки доступа:
Аскарова, Ш.К.
Ахметова, Н.К.
Абимульдина, С.Т.