Тамақ өнімдерінің химиясы /Кобжасарова , З. И.

 

QR-код құжаттың

Бағалар: 0

36-1я7
К 51

Кобжасарова , З. И.
    Тамақ өнімдерінің химиясы : оқу құралы / З. И. Кобжасарова . - Алматы : Alash Book , 2024. - 140 б. - ISBN 978-9965-20-852-2 : 5600. 00 тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНДІРІСТЕРІНІҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫ МЕН ҚҰРЫЛЫМЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің компоненттері -- көмірсулардың жіктелуі -- көмірсулар -- липидтердің құрылымы -- ферменттердің жіктелуі -- пептидтер -- липидтердің гидролизі -- тәттілендіргіш заттар -- тағамның ластану көздері -- тағамдық қоспалар -- шикізатты технологиялық өңдеу -- дәрумендер -- ферменттер -- 6В07250-Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы -- 6В07252-Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралы 6В07250-Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы, 6В07252-Қантты заттар және қантты кондитерлік өнімдер технологиясы білім беру бағдарламалары бойынша білім алатын студенттер үшін арналған.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар