QR-код құжаттың
>36-9я7
Т 13
Тағам өнімдерін техникалық реттеу : оқу құралы / Б.У. Байхожаева, Е.Т. Абсеитов, Н.М. Джумадилова және т.б. . - 2-ші бас. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 341 с. : рис. - ISBN 978-601-7900-65-6 : 10976. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінің сапасы -- техникалық реттеу -- стандарттау -- сәйкестікті растау -- тұтынушылар құқығын қорғау -- аккредиттеу -- тағам өнімдерінінің құндылығы -- тағам өнімдерінің ассортименті -- тағам өнімдерінің қауіпсіздігі -- тұтынушылардың құқықтары -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы -- оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында тағам өнімдерінің сипаттамалары және қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз ету және техникалық реттеу туралы мәліметтер келтірілген. Бұл еңбекте күннің басты сұрақтарына жауап беретін мәліметтер кеңінен қамтылған. Осы оқу құралы "Тағам қауіпсііздігі" бағытында білім алушы докторанттарға және магистранттарға арналады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 ч/з (5)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (5)
Жіктеу бойынша ұқсас басылымдар