База данных: Кітаптар
Беті 11, Нәтижелерін: 102
Отмеченные записи: 0
101.
Подробнее
65.9(2)29-431.5
Д 35
Джен, С.
Сен табыскерсің. Ойыңды өзгерт, ақша тап = You are a badass at marking money, master the mindset of wealth : кітап / С. Джен. - Алматы : Мазмұндама, 2022. - 274 б. . - ISBN 978-601-7677-13-8 : 2626.00 тг.
ББК 65.9(2)29-431.5
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
КӘСІПКЕРЛІК
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- биікке өрлеу -- ішкі байлық -- табыс -- кәсіпкерлік -- жетістіктер тарихы -- тәуекел -- ақша табу -- қаржы
Аннотация: Бір кезде киілген киімді сатып алып, пәтер жалдап күн көрген, тіпті тісін жөндетуге ақша таба алмаған жанның қаржылық жағдайын түзеп, әлемнің ең үздік қонақүйлеріне тоқтап, саяхаттап өмір сүруі мүмкін бе? Джен Синсеро бұл кітабында ойлау жүйесін өзгерту арқылы армандағанның бәріне қол жеткізуге болатынын өз өмірінен мысал келтіре отырып жазады. Кітап көпшілік қауымға арналған.
Экземпляры всего: 5
1.2-№4 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)
Д 35
Джен, С.
Сен табыскерсің. Ойыңды өзгерт, ақша тап = You are a badass at marking money, master the mindset of wealth : кітап / С. Джен. - Алматы : Мазмұндама, 2022. - 274 б. . - ISBN 978-601-7677-13-8 : 2626.00 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
КӘСІПКЕРЛІК
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- биікке өрлеу -- ішкі байлық -- табыс -- кәсіпкерлік -- жетістіктер тарихы -- тәуекел -- ақша табу -- қаржы
Аннотация: Бір кезде киілген киімді сатып алып, пәтер жалдап күн көрген, тіпті тісін жөндетуге ақша таба алмаған жанның қаржылық жағдайын түзеп, әлемнің ең үздік қонақүйлеріне тоқтап, саяхаттап өмір сүруі мүмкін бе? Джен Синсеро бұл кітабында ойлау жүйесін өзгерту арқылы армандағанның бәріне қол жеткізуге болатынын өз өмірінен мысал келтіре отырып жазады. Кітап көпшілік қауымға арналған.
Экземпляры всего: 5
1.2-№4 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (1), 5.2-№6 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (3)
102.
Подробнее
36.99я7
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Беті 11, Нәтижелерін: 102