База данных: Электрондық кітапхана
Беті 11, Нәтижелерін: 143
Отмеченные записи: 0
101.
Подробнее
37.24я73
К98
Кучарбаева, Қ.
Әйелдер және балалар киімдерін дайындау технологиясы [Электронный ресурс] : оқулық: ҚР Білім және ғылым министрлігі кәсіптік бастауыш және орта білім беру ұйымдарына ұсынады / Қ. Кучарбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 4 ,31Мб. - Б. ц.
ББК 37.24я73
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
әйел киімі -- киім техгологиясы -- жіппен тігу -- ішкі қалталар -- астарды өңдеу -- сәндік бөлшектер -- жағаны өндеу -- кәсіптік білім
К98
Кучарбаева, Қ.
Әйелдер және балалар киімдерін дайындау технологиясы [Электронный ресурс] : оқулық: ҚР Білім және ғылым министрлігі кәсіптік бастауыш және орта білім беру ұйымдарына ұсынады / Қ. Кучарбаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 4 ,31Мб. - Б. ц.
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
әйел киімі -- киім техгологиясы -- жіппен тігу -- ішкі қалталар -- астарды өңдеу -- сәндік бөлшектер -- жағаны өндеу -- кәсіптік білім
102.
Подробнее
34.748я7
Қ33
Құбыр өндірісі үрдістерінің теориясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы. - Павлодар : Кереку, 2009. - 2 ,8Мб. - Б. ц.
ББК 34.748я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ҚҰБЫР ӨНДІРІСІ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
CD -- оқу құралы -- құбыр жасау -- құбыр өндірісі -- технология -- құбыр өндіру -- материал -- өндіріс -- техника -- өнеркәсіп
Қ33
Құбыр өндірісі үрдістерінің теориясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы. - Павлодар : Кереку, 2009. - 2 ,8Мб. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ҚҰБЫР ӨНДІРІСІ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
CD -- оқу құралы -- құбыр жасау -- құбыр өндірісі -- технология -- құбыр өндіру -- материал -- өндіріс -- техника -- өнеркәсіп
103.
Подробнее
37.24я722
М21
Мальцева, Е. П.
Тігін өндірісінің материалтануы [Электрондық ресурс] / Е. П. Мальцева. - Алматы : Ана тілі, 1992. - 74 ,1Мб. - Б. ц.
ББК 37.24я722
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
гигиеналық талаптар -- тігін өнеркәсібі -- техникалық талаптар -- тоқыма өнеркәсібі -- синтетикалық талшықтар -- CD
М21
Мальцева, Е. П.
Тігін өндірісінің материалтануы [Электрондық ресурс] / Е. П. Мальцева. - Алматы : Ана тілі, 1992. - 74 ,1Мб. - Б. ц.
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
гигиеналық талаптар -- тігін өнеркәсібі -- техникалық талаптар -- тоқыма өнеркәсібі -- синтетикалық талшықтар -- CD
104.
Подробнее
37.24я722
Н83
Нұржасарова, М.
Киім дайындау технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы: ҚР Білім және ғылым министрлігі кәсіптік бастауыш және орта білім беру ұйымдарына ұсынады / М. Нұржасарова. - Астана : Фолиант, 2008. - 7 ,63Мб. - Б. ц.
ББК 37.24я722
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
киімді дайындау -- киім техгологиясы -- тігін бұйымдары -- қол жұмыстары -- пішу цехы -- жеңдерді өңдеу -- эксперимент цехы -- кәсіптік білім
Н83
Нұржасарова, М.
Киім дайындау технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы: ҚР Білім және ғылым министрлігі кәсіптік бастауыш және орта білім беру ұйымдарына ұсынады / М. Нұржасарова. - Астана : Фолиант, 2008. - 7 ,63Мб. - Б. ц.
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
киімді дайындау -- киім техгологиясы -- тігін бұйымдары -- қол жұмыстары -- пішу цехы -- жеңдерді өңдеу -- эксперимент цехы -- кәсіптік білім
105.
Подробнее
37.24я73
Ө72
Өстеміров.К.
Тігін өндірісін оқыту әдістемесі [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Өстеміров.К. - [Б. м. : б. и.]. - 638 Кб. - Б. ц.
ББК 37.24я73
Рубрики: ТЕХНИКА
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тігін -- өндіріс -- CD -- оқу құралы
Ө72
Өстеміров.К.
Тігін өндірісін оқыту әдістемесі [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Өстеміров.К. - [Б. м. : б. и.]. - 638 Кб. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тігін -- өндіріс -- CD -- оқу құралы
106.
Подробнее
36-9я7
Т 13
Тағам өнімдерін техникалық реттеу : оқу құралы / Б.У. Байхожаева, Е.Т. Абсеитов, Н.М. Джумадилова және т.б. . - 2-ші бас. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 341 с. : рис. - ISBN 978-601-7900-65-6 : 10976. 00 тг.
ББК 36-9я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінің сапасы -- техникалық реттеу -- стандарттау -- сәйкестікті растау -- тұтынушылар құқығын қорғау -- аккредиттеу -- тағам өнімдерінінің құндылығы -- тағам өнімдерінің ассортименті -- тағам өнімдерінің қауіпсіздігі -- тұтынушылардың құқықтары -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы -- оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында тағам өнімдерінің сипаттамалары және қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз ету және техникалық реттеу туралы мәліметтер келтірілген. Бұл еңбекте күннің басты сұрақтарына жауап беретін мәліметтер кеңінен қамтылған. Осы оқу құралы "Тағам қауіпсііздігі" бағытында білім алушы докторанттарға және магистранттарға арналады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 ч/з (5)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (5)
Т 13
Тағам өнімдерін техникалық реттеу : оқу құралы / Б.У. Байхожаева, Е.Т. Абсеитов, Н.М. Джумадилова және т.б. . - 2-ші бас. . - Алматы : Альманахъ, 2021. - 341 с. : рис. - ISBN 978-601-7900-65-6 : 10976. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНІМДЕРІ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ТАУАРТАНУЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінің сапасы -- техникалық реттеу -- стандарттау -- сәйкестікті растау -- тұтынушылар құқығын қорғау -- аккредиттеу -- тағам өнімдерінінің құндылығы -- тағам өнімдерінің ассортименті -- тағам өнімдерінің қауіпсіздігі -- тұтынушылардың құқықтары -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторант -- докторанттарға арналған оқу құралы -- оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында тағам өнімдерінің сипаттамалары және қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз ету және техникалық реттеу туралы мәліметтер келтірілген. Бұл еңбекте күннің басты сұрақтарына жауап беретін мәліметтер кеңінен қамтылған. Осы оқу құралы "Тағам қауіпсііздігі" бағытында білім алушы докторанттарға және магистранттарға арналады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 ч/з (5)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (5)
107.
Подробнее
36.82я7
Б79
Боранкулова, А. С.
Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Электронный ресурс] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, А. Б. Мынбаева . - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - Б. ц.
ББК 36.82я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- . Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.
Свободных экз. нет
Б79
Боранкулова, А. С.
Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Электронный ресурс] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, А. Б. Мынбаева . - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- . Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.
Свободных экз. нет
108.
Подробнее
36.95я7
Д46
Диханбаева , Ф. Т.
Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Электронный ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , М. К. Алимарданова, Р. Б. Мухтарханова. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - Б. ц.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған. л
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.
Свободных экз. нет
Д46
Диханбаева , Ф. Т.
Сүт саласындағы өндірістерді жобалау [Электронный ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева , М. К. Алимарданова, Р. Б. Мухтарханова. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 214 с. : рис., табл. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт зауыттарының қуаттылығы -- сүтті қайта өңдеу -- сүтті өндіру -- технологиялық процестерді ұйымдастыру -- сумен жабдықтау -- технологиялық құрал-жабдықтардың компоновкасы -- өндірістік цехтардағы құрал-жабдықтардың компоновкасы -- сүт саласындағы кәсіпорындардың негізгі түрлері -- май өндіруші кәсіпорын -- ірімшік өндіруші кәсіпорындар -- сүт консерві комбинаттары -- өндірісті ұйымдастыру формалары -- сүт зауыттарының қуаттылығын анықтау -- диеталық сүтқышқылды өнімдер -- простокваша -- снежок сусыны -- қаймақ -- сүзбе -- балмұздақтың өнім есебі -- сүт қанты-шикізат -- қоюландырылған немесе құрғақ сарысу -- казеин -- сүт консервілерінің өнім есебі -- қант қосылған какао -- құрғақ сүт өндірісінің өнім есебі -- сүт өнімдерін таңдау -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында сүт саласындағы өндіріс кәсіпорындарын жобалау кезеңдері мен түрлері, кәсіпорындарының негізгі түрлері мен типтері қарастырылған, сонымен қатар курстық және дипломдық жобалау бойынша мәліметтер баяндалған. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша білім алушыларға оқу процесіне қолдануға арналған. л
Доп.точки доступа:
Алимарданова, М. К.
Мухтарханова, Р. Б.
Свободных экз. нет
109.
Подробнее
36.81я7
Т13
Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - .
3 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В. А. Панфилов, С.Т.Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 571 с. : рис. - ). - ISBN 978-601-7659-18-9 : Б. ц.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздату аппараттары -- арналы қыздырылатын пештер -- жидітуге арналған пештер -- қуыру аппараттары -- пісіруге арналған пештер -- вакуум- аппараттар -- помада шайқағыш аппараттар -- ашымық айдау қондырғылары -- ректификациялық қондырғылар -- технологиялық желілерді жобалау -- тағам орталарын темпирирлеу -- экструдерлер -- автоклавтар -- пастеризаторлар -- ферментация процесі -- тағам орталарын түрленгіштер -- тағам бұйымдарын мөлшеулер -- оқулық -- салқындату аппараттары -- тозаңдатып кептіргіштер -- салқындату камералары -- мұздату камералары -- криогенді мұздату қондырғылары -- сусымалы өнімдер -- көкөністерге арналған конвейерлі кептіргіштер -- барабанды кептіргіш агрегаттар -- тағам орталарын мұздату
Аннотация: Оқулықта тамақ және өңдеуші өндірістердің техникалық қамтамасыз етілуінің келешегі мен жағдайы туралы мәліметтер жалпыландырылған. Іске асырылатын процесстердің ғылыми негіздері және машиналар мен аппараттардың аса маңызды сипаттамаларының инженерлік есептері берілген.
Свободных экз. нет
Т13
Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - .
3 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В. А. Панфилов, С.Т.Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 571 с. : рис. - ). - ISBN 978-601-7659-18-9 : Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздату аппараттары -- арналы қыздырылатын пештер -- жидітуге арналған пештер -- қуыру аппараттары -- пісіруге арналған пештер -- вакуум- аппараттар -- помада шайқағыш аппараттар -- ашымық айдау қондырғылары -- ректификациялық қондырғылар -- технологиялық желілерді жобалау -- тағам орталарын темпирирлеу -- экструдерлер -- автоклавтар -- пастеризаторлар -- ферментация процесі -- тағам орталарын түрленгіштер -- тағам бұйымдарын мөлшеулер -- оқулық -- салқындату аппараттары -- тозаңдатып кептіргіштер -- салқындату камералары -- мұздату камералары -- криогенді мұздату қондырғылары -- сусымалы өнімдер -- көкөністерге арналған конвейерлі кептіргіштер -- барабанды кептіргіш агрегаттар -- тағам орталарын мұздату
Аннотация: Оқулықта тамақ және өңдеуші өндірістердің техникалық қамтамасыз етілуінің келешегі мен жағдайы туралы мәліметтер жалпыландырылған. Іске асырылатын процесстердің ғылыми негіздері және машиналар мен аппараттардың аса маңызды сипаттамаларының инженерлік есептері берілген.
Свободных экз. нет
110.
Подробнее
665.6(075)
Д18
Дарменбаева, А. С.
Мұнай химиясының синтезі [Электронный ресурс] : оқу құралы / А. С. Дарменбаева. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 106 с. - ISBN 978-9965-37-382-4 : 790. 00 тг.
ББК 35.514я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ ӨНДІРІСІ
МҰНАЙ ЖӘНЕ ГАЗ КЕН ОРЫНДАРЫН ӨНДІРУ
Кл.слова (ненормированные):
мұнайдың пайда болуы -- органикалық қосылыстарды нитрлеу -- органикалық қосылыстарды сульфирлеу -- негізгі мұнай химиялық үрдістер -- мұнайдың құрамы -- мұнайдың қасиеті -- көмірсутектерді гидрациялау -- көмірсутектерді галогендеу -- винилхлорид өндірісі -- бензолды олефиндермен алкилдеу -- этилбензол -- изопропилбензол -- тауарлық мұнай өнімдерінің жіктелуі -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралының бірінші бөлімінде мұнайдың пайда болу теориясы, элементтік, фракциялық және топтық құрамы, физикалық қасиеттеріне сипаттама берілген. Сонымен қатар мұнайды біріншілік және екіншілік өндіру үрдістері, мұнай химиялық синтезге арналған шикізат көздері және оларға қойылатын талаптар туралы қарастырылған.Мұнай химиясының синтезі" оқу құралы жоғары оқу орындарының "Химия" білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын магистранттар және студенттерге арналған.
Свободных экз. нет
Д18
Дарменбаева, А. С.
Мұнай химиясының синтезі [Электронный ресурс] : оқу құралы / А. С. Дарменбаева. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 106 с. - ISBN 978-9965-37-382-4 : 790. 00 тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ ӨНДІРІСІ
МҰНАЙ ЖӘНЕ ГАЗ КЕН ОРЫНДАРЫН ӨНДІРУ
Кл.слова (ненормированные):
мұнайдың пайда болуы -- органикалық қосылыстарды нитрлеу -- органикалық қосылыстарды сульфирлеу -- негізгі мұнай химиялық үрдістер -- мұнайдың құрамы -- мұнайдың қасиеті -- көмірсутектерді гидрациялау -- көмірсутектерді галогендеу -- винилхлорид өндірісі -- бензолды олефиндермен алкилдеу -- этилбензол -- изопропилбензол -- тауарлық мұнай өнімдерінің жіктелуі -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралының бірінші бөлімінде мұнайдың пайда болу теориясы, элементтік, фракциялық және топтық құрамы, физикалық қасиеттеріне сипаттама берілген. Сонымен қатар мұнайды біріншілік және екіншілік өндіру үрдістері, мұнай химиялық синтезге арналған шикізат көздері және оларға қойылатын талаптар туралы қарастырылған.Мұнай химиясының синтезі" оқу құралы жоғары оқу орындарының "Химия" білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын магистранттар және студенттерге арналған.
Свободных экз. нет
Беті 11, Нәтижелерін: 143