Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 2, Нәтижелерін: 13

Отмеченные записи: 0

84(5Азерб):36.99
С21

Сафарли, Э.
    Рецепты счастья. Дневник восточного кулинария [Текст] : художественная лит-ра / Э. Сафарли. - М. : АСТ, 2018. - 266 с. - ). - ISBN 978-5-17-093713-4 : 2700т. 00т. тг.

ББК 84(5Азерб):36.99

Рубрики: ХУДОЖЕСТВЕННАЯ ЛИТЕРАТУРА

   АЗЕРБАЙДЖАНСКАЯ ЛИТЕРАТУРА


Кл.слова (ненормированные):
художественная литература -- азербайджанская литература -- рецепты счастья -- приготовление еды -- дневник восточного кулинара -- меценат -- Азамат Утенов -- Утенов Азамат -- в дар
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Сафарли, Э. Рецепты счастья. Дневник восточного кулинария [Текст], 2018. - 266 с.

11.

Сафарли, Э. Рецепты счастья. Дневник восточного кулинария [Текст], 2018. - 266 с.


84(5Азерб):36.99
С21

Сафарли, Э.
    Рецепты счастья. Дневник восточного кулинария [Текст] : художественная лит-ра / Э. Сафарли. - М. : АСТ, 2018. - 266 с. - ). - ISBN 978-5-17-093713-4 : 2700т. 00т. тг.

ББК 84(5Азерб):36.99

Рубрики: ХУДОЖЕСТВЕННАЯ ЛИТЕРАТУРА

   АЗЕРБАЙДЖАНСКАЯ ЛИТЕРАТУРА


Кл.слова (ненормированные):
художественная литература -- азербайджанская литература -- рецепты счастья -- приготовление еды -- дневник восточного кулинара -- меценат -- Азамат Утенов -- Утенов Азамат -- в дар
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36.99я7
К92

Күзембаев, Г.К.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)

Күзембаев, Г.К. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев, 2021. - 410 с.

12.

Күзембаев, Г.К. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев, 2021. - 410 с.


36.99я7
К92

Күзембаев, Г.К.
    Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Күзембаев, Г.К. , Таева, А.М. , К. Күзембаев. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - 410 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-47-9 : 9850. 00 тг., 3100. 00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕОРИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
қоғамсдық тамақтандыру -- аспаздық өнер -- көжелер технологиясы -- соустар технологиясы -- құс етінен дайындалатын тағамдар -- қоян етінен дайындалатын тағамдар -- еттен дайындалатын тағамдар -- балықтан дайындалатын тағамдар -- жұмыртқадан дайындалатын тағамдар -- салқын тағамдар -- дәм тағамдар -- тәтті тағамдар технологиясы -- сусындар технологиясы -- қамырдан дайындалатын өнімдер -- тоңазытылған тағамдар -- мұздатылған тағамдар -- аспаздық өнімдер -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Таева, А.М.
Күзембаев, К.

Экземпляры всего: 2
2.1-№2 ч/з (2)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (2)


Похлебкин, В. В.
    Занимательная кулинария / В. В. Похлебкин. - [Б. м.] : ВО Агропромиздат , 1986. - 128 с. - 00. 85 коп. тг.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Похлебкин, В. В. Занимательная кулинария [Текст] / В. В. Похлебкин, 1986. - 128 с.

13.

Похлебкин, В. В. Занимательная кулинария [Текст] / В. В. Похлебкин, 1986. - 128 с.



Похлебкин, В. В.
    Занимательная кулинария / В. В. Похлебкин. - [Б. м.] : ВО Агропромиздат , 1986. - 128 с. - 00. 85 коп. тг.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)

Беті 2, Нәтижелерін: 13

 

Барлық түсімдер 2025
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз
Қаңтар
Ақпан
Наурыз
Сәуір
Мамыр
Маусым
Шілде
Тамыз
Қыркүйек
Қазан
Қараша
Желтоқсан