Электрондық каталог


 

База данных: Тезистер

Беті 2, Нәтижелерін: 15

Отмеченные записи: 0

579:678.019.3 (043)
Т65

Телеуова, Д. С.
    "Көмірсутегі тотықтырушы микроорганизмдердің жаңа белсенді штамдарын мұнай диструкторларын іздеу үшін бөліп алу және идентификациялау" [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 74 б

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

   МИКРОБИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
Микроскопия -- Саңырауқұлақ
Свободных экз. нет

Телеуова, Д.С. "Көмірсутегі тотықтырушы микроорганизмдердің жаңа белсенді штамдарын мұнай диструкторларын іздеу үшін бөліп алу және идентификациялау" [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ, 2018. - 74 б

11.

Телеуова, Д.С. "Көмірсутегі тотықтырушы микроорганизмдердің жаңа белсенді штамдарын мұнай диструкторларын іздеу үшін бөліп алу және идентификациялау" [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ, 2018. - 74 б


579:678.019.3 (043)
Т65

Телеуова, Д. С.
    "Көмірсутегі тотықтырушы микроорганизмдердің жаңа белсенді штамдарын мұнай диструкторларын іздеу үшін бөліп алу және идентификациялау" [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: а.ш.ғ.к., доцент Тастанбеков Қ. - Тараз : [б. и.], 2018. - 74 б

УДК

Рубрики: БИОЛОГИЯ

   МИКРОБИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
Микроскопия -- Саңырауқұлақ
Свободных экз. нет

637.146.32 (043)
Т53

Токтыбаева, А. Р.
    "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2015. - 99 б.+11 қосымша. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық тағамдары -- сусындар -- "Боза" сусыны -- үлпектерді өндіру -- тағамдық құндылық -- микробиологиялық көрсеткіш -- органолептика -- жоғары компонент -- боза -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

Токтыбаева, А.Р. "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : Азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б., 2015. - 99 б.+11 қосымша

12.

Токтыбаева, А.Р. "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : Азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б., 2015. - 99 б.+11 қосымша


637.146.32 (043)
Т53

Токтыбаева, А. Р.
    "Боза" ұлттық сусынының технологиясын жасау [Мәтін] : азық-түлік тағамдары технологиясы бойынша (салалар бойынша) техника ғылымдарының академиялық магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі: т.ғ.к., доцент Мынбаева А.Б. - Тараз : [б. и.], 2015. - 99 б.+11 қосымша. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
қазақтың ұлттық тағамдары -- сусындар -- "Боза" сусыны -- үлпектерді өндіру -- тағамдық құндылық -- микробиологиялық көрсеткіш -- органолептика -- жоғары компонент -- боза -- магистрлік диссертация
Свободных экз. нет

637.143.2(043)
У73

Усеналиева, А. Р.
    Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 65 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт өнімі -- құрғақ сүтқышқылы -- концентрат -- микробиологиялық зерттеу -- орау материалдары -- магистрлік диссертация -- өнімді сақтау барысы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Усеналиева, А.Р. Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев, 2019. - 65 б.

13.

Усеналиева, А.Р. Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев, 2019. - 65 б.


637.143.2(043)
У73

Усеналиева, А. Р.
    Орамына байланысты сүт өнімінің сапа көрсеткіштерін салыстырмалы бағалау [Мәтін] : 6М072700-Азық-түлік тағамдары технологиясы: Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к. Ә.Қ.Садыбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 65 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сүт өнімі -- құрғақ сүтқышқылы -- концентрат -- микробиологиялық зерттеу -- орау материалдары -- магистрлік диссертация -- өнімді сақтау барысы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

577.4:541.6:631.4178.
Ш59

Шилібек, К. Қ.
    Топырақтың экологиялық күйін суда еритін полимерді пайдаланып жақсартуды негіздеу [Мәтін] : техника ғылымдарының кандидаты ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д. Сейтқазиев Ә.С. - Тараз : [б. и.], 2012. - 25 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ГЕОЭКОЛОГИЯ


   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
полимер -- табиғи қор -- топырақ -- малейн қышқылы -- микробиологиялық құбылыс -- су қоры -- экологиялық жүйе -- топырақ тығыздығы -- су ерітіндісі -- агротехникалық шара -- микроагрегаттар -- су мөлшері -- өсімдік тамыры -- қоршаған орта
Свободных экз. нет

Шилібек, К.Қ. Топырақтың экологиялық күйін суда еритін полимерді пайдаланып жақсартуды негіздеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының кандидаты ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д. Сейтқазиев Ә.С, 2012. - 25 б.

14.

Шилібек, К.Қ. Топырақтың экологиялық күйін суда еритін полимерді пайдаланып жақсартуды негіздеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының кандидаты ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д. Сейтқазиев Ә.С, 2012. - 25 б.


577.4:541.6:631.4178.
Ш59

Шилібек, К. Қ.
    Топырақтың экологиялық күйін суда еритін полимерді пайдаланып жақсартуды негіздеу [Мәтін] : техника ғылымдарының кандидаты ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.д. Сейтқазиев Ә.С. - Тараз : [б. и.], 2012. - 25 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ГЕОЭКОЛОГИЯ


   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
полимер -- табиғи қор -- топырақ -- малейн қышқылы -- микробиологиялық құбылыс -- су қоры -- экологиялық жүйе -- топырақ тығыздығы -- су ерітіндісі -- агротехникалық шара -- микроагрегаттар -- су мөлшері -- өсімдік тамыры -- қоршаған орта
Свободных экз. нет

576.6
М22

Мамаева, Лаура Асильбековна.
    Пробиотические микроорганизмы Южно-Казахстанской области для производства молочно-зернового продукта [Текст] : автореф... диссертации на соискание ученой степени к.б.н. / Науч. рук.: д.б.н. С.А.Айткельдиева. - Алматы : [б. и.], 2010. - 19 с. - )

УДК

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- БАД -- кисломолочный продукт -- закваски -- технология производства -- сыворотка
Экземпляры всего: 1
5.2-№6 оқу залы (1)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1)

Мамаева, Лаура Асильбековна. Пробиотические микроорганизмы Южно-Казахстанской области для производства молочно-зернового продукта [Текст] : Автореф... диссертации на соискание ученой степени к.б.н. / Науч. рук.: д.б.н. С.А.Айткельдиева, 2010. - 19 с.

15.

Мамаева, Лаура Асильбековна. Пробиотические микроорганизмы Южно-Казахстанской области для производства молочно-зернового продукта [Текст] : Автореф... диссертации на соискание ученой степени к.б.н. / Науч. рук.: д.б.н. С.А.Айткельдиева, 2010. - 19 с.


576.6
М22

Мамаева, Лаура Асильбековна.
    Пробиотические микроорганизмы Южно-Казахстанской области для производства молочно-зернового продукта [Текст] : автореф... диссертации на соискание ученой степени к.б.н. / Науч. рук.: д.б.н. С.А.Айткельдиева. - Алматы : [б. и.], 2010. - 19 с. - )

УДК

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
микробиология -- БАД -- кисломолочный продукт -- закваски -- технология производства -- сыворотка
Экземпляры всего: 1
5.2-№6 оқу залы (1)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (1)

Беті 2, Нәтижелерін: 15

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз