Электрондық каталог


 

База данных: Ретро кітаптар

Беті 2, Нәтижелерін: 98

Отмеченные записи: 0

36-1я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Алматы : Эверо, 2009. - 98 б. - ISBN 9965-580-77-4 : 2200т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
дән -- дән белоктары -- химиялық құрамы -- липидтер -- астық -- астықты диірменде өңдеу -- бидай ұны -- қара бидай ұны -- жарма -- ұн мен жарманы сақтау -- биохимия -- сапа
Экземпляры всего: 40
2.1-№2 оқу залы (40)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (40)

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : Оқу құралы, 2009. - 98 б.

11.

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : Оқу құралы, 2009. - 98 б.


36-1я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Алматы : Эверо, 2009. - 98 б. - ISBN 9965-580-77-4 : 2200т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
дән -- дән белоктары -- химиялық құрамы -- липидтер -- астық -- астықты диірменде өңдеу -- бидай ұны -- қара бидай ұны -- жарма -- ұн мен жарманы сақтау -- биохимия -- сапа
Экземпляры всего: 40
2.1-№2 оқу залы (40)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (40)

36-1я7
Ә14

Әбдірахов, Б. Қ.
    Техникалық биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірахов. - Алматы : [б. и.], 1992. - 96 с. - 20.00 тг., 20т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
белок -- липид -- дәндегі су -- тамақ өндірісі -- техникалық биохимия -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)

Әбдірахов, Б.Қ. Техникалық биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірахов, 1992. - 96 с.

12.

Әбдірахов, Б.Қ. Техникалық биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірахов, 1992. - 96 с.


36-1я7
Ә14

Әбдірахов, Б. Қ.
    Техникалық биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірахов. - Алматы : [б. и.], 1992. - 96 с. - 20.00 тг., 20т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
белок -- липид -- дәндегі су -- тамақ өндірісі -- техникалық биохимия -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (4)

36.83я7
Б20

Байысбаева, М. П.
    Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2011. - 448 б. - ). - ISBN 978-601-217-221-8 : 1272т. 00т. тг.

ББК 36.83я7

Рубрики: Тамақ өндірісі

   Нан пісіру өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
нан дайындаудың технологиялық сызбасы -- наубайханалық ашытқылар -- май өнімдері -- жұмыртқа және жұмыртқа өнімдері -- су -- ас тұзы -- бидай ұнының ірілігі -- бидай ұнының күші -- нан пісіру -- нанды сақтау -- қамырды бөлшектеп-өңдеу -- нан шығымы -- нан ақаулары мен аурулары -- нанның картоп ауруы -- нанның басқа да аурулары -- қамырды бөлшектерге бөлу
Экземпляры всего: 50
2.1-№2 оқу залы (48), 2 - 1 (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (48), 2 - 1 (2)

Байысбаева, М.П. Нан өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : Оқулық, 2011. - 448 б.

36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбае. - Астана : Фолиант, 2007. - 392 бет. - ). - ISBN 9965-35-112-0 : 1728т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- оқулық -- аспаздық -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- балықтарды өңдеу
Доп.точки доступа:
Бесімбае, Е.Б.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : оқулық, 2007. - 392 бет.

14.

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : оқулық, 2007. - 392 бет.


36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбае. - Астана : Фолиант, 2007. - 392 бет. - ). - ISBN 9965-35-112-0 : 1728т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- тамақ өнеркәсібі -- тамақ өндірісі -- оқулық -- аспаздық -- қазақтың ұлттық тағамдарын даярлау -- балықтарды өңдеу
Доп.точки доступа:
Бесімбае, Е.Б.

Экземпляры всего: 3
2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2 - 1 (1), 2.1-№2 оқу залы (2)

36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев. - Алматы : Фолиант, 2007. - 388 б. - ). - ISBN 9965351120 : 1368т. 00т. тг., 1368.00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
аспаздық -- ұлттық тағамдар -- тамақ дайындау -- балық тағамдары -- оқулық
Доп.точки доступа:
Бесімбаев, Е.Б.

Экземпляры всего: 5
колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : Оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев, 2007. - 388 б.

15.

Бесімбаева, Г.Е. Аспаздық [Мәтін] : Оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев, 2007. - 388 б.


36.99я7
Б48

Бесімбаева, Г. Е.
    Аспаздық [Мәтін] : оқулық / Г. Е. Бесімбаева, Е. Б. Бесімбаев. - Алматы : Фолиант, 2007. - 388 б. - ). - ISBN 9965351120 : 1368т. 00т. тг., 1368.00 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
аспаздық -- ұлттық тағамдар -- тамақ дайындау -- балық тағамдары -- оқулық
Доп.точки доступа:
Бесімбаев, Е.Б.

Экземпляры всего: 5
колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: колледж (1), 2.1-№2 оқу залы (3), 2.1-№2 Ч/З (1)

5
Б77

Ботабаев, Қ.
    Ден қойғанға-ем қонады [Мәтін] / Қ. Ботабаев, Т. Бекенов, М. Мырзабеков. - Алматы : Қазақстан, 1990. - 240 бет. - 0с.40т.

ББК 5

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕДИЦИНА


Кл.слова (ненормированные):
медицина -- ем -- темекі -- алкоголь -- көкнәр -- дұрыс тамақтану -- денсаулық -- ауру -- туберкулез -- аутотренинг
Доп.точки доступа:
Бекенов, Т.
Мырзабеков, М.

Экземпляры всего: 2
6.1-№8 оқу залы (2)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (2)

Ботабаев, Қ. Ден қойғанға-ем қонады [Мәтін], 1990. - 240 бет.

16.

Ботабаев, Қ. Ден қойғанға-ем қонады [Мәтін], 1990. - 240 бет.


5
Б77

Ботабаев, Қ.
    Ден қойғанға-ем қонады [Мәтін] / Қ. Ботабаев, Т. Бекенов, М. Мырзабеков. - Алматы : Қазақстан, 1990. - 240 бет. - 0с.40т.

ББК 5

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   МЕДИЦИНА


Кл.слова (ненормированные):
медицина -- ем -- темекі -- алкоголь -- көкнәр -- дұрыс тамақтану -- денсаулық -- ауру -- туберкулез -- аутотренинг
Доп.точки доступа:
Бекенов, Т.
Мырзабеков, М.

Экземпляры всего: 2
6.1-№8 оқу залы (2)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (2)

36.95я7
Д46

Диханбаева, Ф. Т.
    Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева. - Алматы : [б. и.], 2006. - 700 мв. - 0т. 00т., [Б.ц.] тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт тағамдары -- сүт қышқылды бактериялар -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- вакуумдық өңдеу -- ультрафильтрациялық өңдеу -- электрондық оқулық
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

Диханбаева, Ф.Т. Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2006. - 700 мв

17.

Диханбаева, Ф.Т. Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2006. - 700 мв


36.95я7
Д46

Диханбаева, Ф. Т.
    Сүт және сүт өнімдері технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ф. Т. Диханбаева. - Алматы : [б. и.], 2006. - 700 мв. - 0т. 00т., [Б.ц.] тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: Техника. Техникалық ғылымдар

   Тамақ өндірісі


Кл.слова (ненормированные):
сүт -- сүт өнімдері -- сүт тағамдары -- сүт қышқылды бактериялар -- сүт өнімдеріңің технологиясы -- вакуумдық өңдеу -- ультрафильтрациялық өңдеу -- электрондық оқулық
Экземпляры всего: 2
2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (2)

36.92+36-1
Д86

Дүйсенбаев, С. Т.
    Өндірістік технология және өнім сапасы [Мәтін] : оқулық / С. Т. Дүйсенбаев, Қ. Ж. Әмірханов. - Астана : Арман-ПВ, 2008. - 356 бет. - ISSN 978-601-2. - 2000т. 00т. тг.

ББК 36.92+36-1

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ,СҮТ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- пищевая промышленность -- өндіріс технологиясы -- оқу құралы -- терілерді өңдеу -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- балық өнімдері
Доп.точки доступа:
Әмірханов, Қ.Ж.

Экземпляры всего: 5
2 - 1 (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

Дүйсенбаев, С.Т. Өндірістік технология және өнім сапасы [Мәтін] : оқулық, 2008. - 356 бет.

18.

Дүйсенбаев, С.Т. Өндірістік технология және өнім сапасы [Мәтін] : оқулық, 2008. - 356 бет.


36.92+36-1
Д86

Дүйсенбаев, С. Т.
    Өндірістік технология және өнім сапасы [Мәтін] : оқулық / С. Т. Дүйсенбаев, Қ. Ж. Әмірханов. - Астана : Арман-ПВ, 2008. - 356 бет. - ISSN 978-601-2. - 2000т. 00т. тг.

ББК 36.92+36-1

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ЕТ,СҮТ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- пищевая промышленность -- өндіріс технологиясы -- оқу құралы -- терілерді өңдеу -- ет өнімдері -- сүт өнімдері -- балық өнімдері
Доп.точки доступа:
Әмірханов, Қ.Ж.

Экземпляры всего: 5
2 - 1 (4), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2 - 1 (4), 2.1-№2 оқу залы (1)

36.86я7
Ж24

Жалкенова, С. Т.
    Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Мәтін] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 66 б. - ISBN 9965580138 : 300.00 тг., 100т. 00т. тг., 300т. 00т. тг.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
Өнім -- Өндіріс -- кондитерлік өндіріс -- технологиялық қондырғы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 13
УМК (1), 2.1-№2 Ч/З (3), Р.б. (1), 2-1(з.к.д.п) (3), 2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: УМК (1), 2.1-№2 Ч/З (3), Р.б. (1), 2-1(з.к.д.п) (3), 2.1-№2 оқу залы (5)

Жалкенова, С.Т. Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Мәтін] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова, 2000. - 66 б.

19.

Жалкенова, С.Т. Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Мәтін] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова, 2000. - 66 б.


36.86я7
Ж24

Жалкенова, С. Т.
    Кондитер өндірісінің технологиясы курсы бойынша курстық және дипломдық жобалау [Мәтін] : оқу құралы / С. Т. Жалкенова. - Тараз : ТарМУ, 2000. - 66 б. - ISBN 9965580138 : 300.00 тг., 100т. 00т. тг., 300т. 00т. тг.

ББК 36.86я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
Өнім -- Өндіріс -- кондитерлік өндіріс -- технологиялық қондырғы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 13
УМК (1), 2.1-№2 Ч/З (3), Р.б. (1), 2-1(з.к.д.п) (3), 2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: УМК (1), 2.1-№2 Ч/З (3), Р.б. (1), 2-1(з.к.д.п) (3), 2.1-№2 оқу залы (5)

65.051.9(5Каз-4Жам)25я3
Ж25


    Жамбыл облысындағы тұтыну рыногындағы бағалардың арақатынасы және халықтың инфляциялық болжамдары [Мәтін] = Соотношение цен на потребительском рынке и инфляционные ожидания населения в Жамбылской области : 2011 жылғы желтоқсан. Сер.9. - Тараз : Жамбыл облысының статистика департаменті, 2011. - 10 бет. - ). - 0т. 00т. тг.

ББК 65.051.9(5Каз-4Жам)25я3

Рубрики: Экономика. Экономика ғылымдары

   Экономикалық статистика


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- статистика -- ұзақ мерзімді қорлардың себептері -- түрлі өндірушілер туарлары туралы халықтың пікірі -- тамақ өнімдерінің ұзақ мерзімді қорлары туралы мәліметтер -- рынок -- баға -- тараз қаласы бойынша азық-түлік тауарларына бағалардың арақатынасы -- мнение нсаеления об изменении цен на товары потребительского рынка -- причины долговременных запасов -- сведения о долговременных запасов продуктов питания -- мнения нселения об изменении цен на товары потербительского рынка
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)

Жамбыл облысындағы тұтыну рыногындағы бағалардың арақатынасы және халықтың инфляциялық болжамдары [Мәтін] : 2011 жылғы желтоқсан. Сер.9, 2011. - 10 бет.

20.

Жамбыл облысындағы тұтыну рыногындағы бағалардың арақатынасы және халықтың инфляциялық болжамдары [Мәтін] : 2011 жылғы желтоқсан. Сер.9, 2011. - 10 бет.


65.051.9(5Каз-4Жам)25я3
Ж25


    Жамбыл облысындағы тұтыну рыногындағы бағалардың арақатынасы және халықтың инфляциялық болжамдары [Мәтін] = Соотношение цен на потребительском рынке и инфляционные ожидания населения в Жамбылской области : 2011 жылғы желтоқсан. Сер.9. - Тараз : Жамбыл облысының статистика департаменті, 2011. - 10 бет. - ). - 0т. 00т. тг.

ББК 65.051.9(5Каз-4Жам)25я3

Рубрики: Экономика. Экономика ғылымдары

   Экономикалық статистика


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- статистика -- ұзақ мерзімді қорлардың себептері -- түрлі өндірушілер туарлары туралы халықтың пікірі -- тамақ өнімдерінің ұзақ мерзімді қорлары туралы мәліметтер -- рынок -- баға -- тараз қаласы бойынша азық-түлік тауарларына бағалардың арақатынасы -- мнение нсаеления об изменении цен на товары потребительского рынка -- причины долговременных запасов -- сведения о долговременных запасов продуктов питания -- мнения нселения об изменении цен на товары потербительского рынка
Экземпляры всего: 1
2-2 СИС (1)
Свободны: 2-2 СИС (1)

Беті 2, Нәтижелерін: 98

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз