Электрондық каталог


 

База данных: Электрондық кітапхана

Беті 2, Нәтижелерін: 23

Отмеченные записи: 0

28.0
Ө48

Өнерхан, Г.
    Тағам биотехнологиясы [Электронный ресурс] : оқу құралы / Г. Өнерхан. - Көкшетау : Ш.Ш. Уалиханов атындағы КМУ, 2009. - 108 б. - Б. ц.

ББК 28.0

Рубрики: ЕСТЕСТВЕННЫЕ НАУКИ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдер -- биологиялық активті қоспалар -- сүт қышқылы -- микробиология -- алкогольді ішімдіктер -- лимон қышқылы -- ұн -- өсімдік майы -- маргарин -- қант -- химиялық қоспалар

Өнерхан, Г. Тағам биотехнологиясы [Электронный ресурс] : Оқу құралы / Г. Өнерхан, 2009. - 108 б.

36.82я7
У73

Усембаева, Ж. К
    Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова. - Алматы : LEM, 2015. - 123 б. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
шикізат құрамы -- сахароза -- бидай анализі -- ұнның сапасы -- крахмал -- массалық үлес -- ақуыз

Доп.точки доступа:
Шаншарова, Д.А
Альменова, А.С

Усембаева, Ж.К Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова, 2015. - 123 б.

12.

Усембаева, Ж.К Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова, 2015. - 123 б.


36.82я7
У73

Усембаева, Ж. К
    Жалпы тамақ өндірісінің технологиясы пәніне арналған зертханалық оқу құралы [Электрондық ресурс] / Ж.К Усембаева, Д.А Шаншарова, А.С Альменова. - Алматы : LEM, 2015. - 123 б. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНОЛОГИЯ

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
шикізат құрамы -- сахароза -- бидай анализі -- ұнның сапасы -- крахмал -- массалық үлес -- ақуыз

Доп.точки доступа:
Шаншарова, Д.А
Альменова, А.С

36 я73
І-43

Ізтаев, Ә.
    Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Ә. Ізтаев. - Алматы : Дәуір, 2013. - 632 б. - Б. ц.

ББК 36 я73

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жарма -- құрама жем -- ұн өндіру -- нан өндірісі -- кондитер өнімдері -- макарон -- қант өндірісі -- крахмал өндірісі -- уыт технологиясы -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы

Ізтаев, Ә. Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ә. Ізтаев, 2013. - 632 б.

36.82 я 7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Ұн өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев, А. Б. Мыңбаева. - Алматы : [б. и.], 2015. - 408 б. - Б. ц.

ББК 36.82 я 7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   МУКОМОЛЬНОЕ И КРУПЯНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
ұн өндірісі -- астық -- Могар -- амарант

Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.Б.
Мыңбаева, А.Б.

Ізтаев, Ә.І. Ұн өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев, А. Б. Мыңбаева, 2015. - 408 б.

14.

Ізтаев, Ә.І. Ұн өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев, А. Б. Мыңбаева, 2015. - 408 б.


36.82 я 7
І-43

Ізтаев, Ә. І.
    Ұн өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Ә. І. Ізтаев, С. Б. Ермекбаев, А. Б. Мыңбаева. - Алматы : [б. и.], 2015. - 408 б. - Б. ц.

ББК 36.82 я 7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


   МУКОМОЛЬНОЕ И КРУПЯНОЕ ПРОИЗВОДСТВО


Кл.слова (ненормированные):
ұн өндірісі -- астық -- Могар -- амарант

Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.Б.
Мыңбаева, А.Б.

36.86я73
И 39

Изтелиева, Р. А.
    Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Л. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы. - Алматы : Альманах, 2019. - 191 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитерлік тауарлар -- карамель -- кәмпиттер -- шоколад -- какао өнімдері -- ұнды кондитерлік өнімдер -- мармелад -- пастила өнімдері -- тауартану

Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Бердіғалиұлы, С.

Изтелиева, Р.А. Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Л. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы, 2019. - 191 б.

15.

Изтелиева, Р.А. Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Л. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы, 2019. - 191 б.


36.86я73
И 39

Изтелиева, Р. А.
    Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Л. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы. - Алматы : Альманах, 2019. - 191 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
кондитерлік тауарлар -- карамель -- кәмпиттер -- шоколад -- какао өнімдері -- ұнды кондитерлік өнімдер -- мармелад -- пастила өнімдері -- тауартану

Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Бердіғалиұлы, С.

28.4я7
Т 12


    Тағамдық және санитарлық микробиология [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турабеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар. - Алматы : Альманах, 2021. - 91 б. - Б. ц.

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   МИКРОБИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тағамдық микробиология -- санитариялық микробиология -- микробиология -- микроағзалар -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- ұн өнімдерінің микрофлорасы -- микроағзалардың морфологиясын зерттеу -- тағамдық өнімдерді ферменттеу -- шикізат микрофлорасы -- микробтар -- вирустар -- тағамдағы ауру қоздырғыштар

Тағамдық және санитарлық микробиология [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турабеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар, 2021. - 91 б.

16.

Тағамдық және санитарлық микробиология [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турабеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар, 2021. - 91 б.


28.4я7
Т 12


    Тағамдық және санитарлық микробиология [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Т.М.Жамансарин, Н.Б.Сарсембаева, Е.С.Ержігітов, А.Б.Абжалиева, М.Р.Турабеков, И.К.Байдилдаева, Д.Т.Тоқтар. - Алматы : Альманах, 2021. - 91 б. - Б. ц.

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   МИКРОБИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тағамдық микробиология -- санитариялық микробиология -- микробиология -- микроағзалар -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- ұн өнімдерінің микрофлорасы -- микроағзалардың морфологиясын зерттеу -- тағамдық өнімдерді ферменттеу -- шикізат микрофлорасы -- микробтар -- вирустар -- тағамдағы ауру қоздырғыштар

36-1я7
Е 81

Есіркеп, Г.
    Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2017. - 304 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісі -- тағам өндрісі технологиясы -- тамақ өнеркәсібін стандарттау -- ұн өндірісі технологиясы -- жарма өндірісі технологиясы -- нан өндірісінің технологиясы -- макарон өнімдері -- макарон өнімдерін өндіру технологиясы -- тамақ өнімдерін маркілеу

Есіркеп, Г. Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп, 2017. - 304 б.

36-9я7
К 11

Күзембаев, Қ.
    Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 224 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- сараптама -- тауарлық сараптаманы жүргізу -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жармалар -- ұн өндірісі -- ұн сапасын сараптау -- макарон өнімдері -- жемістер -- көкөністер

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Күзембаев, Қ. Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : Оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2018. - 224 б.

18.

Күзембаев, Қ. Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : Оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева, 2018. - 224 б.


36-9я7
К 11

Күзембаев, Қ.
    Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 224 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ--АЗЫҚ - ТҮЛІК

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- сараптама -- тауарлық сараптаманы жүргізу -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жармалар -- ұн өндірісі -- ұн сапасын сараптау -- макарон өнімдері -- жемістер -- көкөністер

Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

75.0я73
Қ71

Қуандықова, Р.
    Спортшы тамақтануының гигиеналық негіздері [Электрондық ресурс] : әдістемелік нұсқау / Р. Қуандықова. - Түркістан : [б. и.], 2003. - Б. ц.

ББК 75.0я73

Рубрики: ДЕНЕ ТӘРБИЕСІ ЖӘНЕ СПОРТ

   ҚАЗАҚСТАН ДЕНЕ ТӘРБИЕСІ ЖӘНЕ СПОРТ


Кл.слова (ненормированные):
витамин -- өсімдік майы -- ұн -- сүт -- спортшылардың тамақтануы -- гигиеналық негіздері

Қуандықова, Р. Спортшы тамақтануының гигиеналық негіздері [Электрондық ресурс] : әдістемелік нұсқау / Р. Қуандықова, 2003

19.

Қуандықова, Р. Спортшы тамақтануының гигиеналық негіздері [Электрондық ресурс] : әдістемелік нұсқау / Р. Қуандықова, 2003


75.0я73
Қ71

Қуандықова, Р.
    Спортшы тамақтануының гигиеналық негіздері [Электрондық ресурс] : әдістемелік нұсқау / Р. Қуандықова. - Түркістан : [б. и.], 2003. - Б. ц.

ББК 75.0я73

Рубрики: ДЕНЕ ТӘРБИЕСІ ЖӘНЕ СПОРТ

   ҚАЗАҚСТАН ДЕНЕ ТӘРБИЕСІ ЖӘНЕ СПОРТ


Кл.слова (ненормированные):
витамин -- өсімдік майы -- ұн -- сүт -- спортшылардың тамақтануы -- гигиеналық негіздері

36.82я7
Б79

Боранкулова, А. С.
    Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Электронный ресурс] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, А. Б. Мынбаева . - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- . Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.

Свободных экз. нет

Боранкулова, А. С. Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Электронный ресурс] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, А. Б. Мынбаева , 2022. - 87 с.

20.

Боранкулова, А. С. Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Электронный ресурс] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, А. Б. Мынбаева , 2022. - 87 с.


36.82я7
Б79

Боранкулова, А. С.
    Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Электронный ресурс] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, А. Б. Мынбаева . - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - Б. ц.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- . Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.

Свободных экз. нет

Беті 2, Нәтижелерін: 23

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз