Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 2, Нәтижелерін: 711

Отмеченные записи: 0

36.92я7
А14

Абжанова, Ш. А.
    Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.

Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

Абжанова, Ш.А. Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2018. - 240 б.

11.

Абжанова, Ш.А. Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2018. - 240 б.


36.92я7
А14

Абжанова, Ш. А.
    Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.92я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.

Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

37.255я7
А14

Абзалбекұлы, Б.
    Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері [Мәтін] : электронды оқу құралы / Б. Абзалбекұлы. - Тараз : ЖАТО, 2020. - 89 ,4 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 37.255я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   АЯҚ КИІМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп өндірісі -- аяқ киім өндірісі -- аяқ киім бөлшектері -- шаблондары -- шаблондарын жобалау -- аяқ киім қалыптары -- биоделсенді ұлтарақтар -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ) -- электронды оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Абзалбекұлы, Б. Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері [Мәтін] : электронды оқу құралы / Б. Абзалбекұлы, 2020. - 89 ,4 МБ

12.

Абзалбекұлы, Б. Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері [Мәтін] : электронды оқу құралы / Б. Абзалбекұлы, 2020. - 89 ,4 МБ


37.255я7
А14

Абзалбекұлы, Б.
    Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері [Мәтін] : электронды оқу құралы / Б. Абзалбекұлы. - Тараз : ЖАТО, 2020. - 89 ,4 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 37.255я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   АЯҚ КИІМ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп өндірісі -- аяқ киім өндірісі -- аяқ киім бөлшектері -- шаблондары -- шаблондарын жобалау -- аяқ киім қалыптары -- биоделсенді ұлтарақтар -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ) -- электронды оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

37.24-2я7
А28

Аженова, Қ.
    Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Аженова. - Астана : Фолиант, 2017. - 176 б. - ISBN 978-601-302-406-6 : 1070т. 00т. тг.

ББК 37.24-2я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- тігін өндірісі -- тігін машиналары -- қайық тігіс -- айқаспалы тігіс -- ирек тігісті тігін -- түйме қадаау -- автоматтандырылған машиналар -- жылжымалы пішу машиналары -- жабдықтар -- жабдықтарды жөндеу -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Аженова, Қ. Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 176 б.

13.

Аженова, Қ. Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 176 б.


37.24-2я7
А28

Аженова, Қ.
    Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Аженова. - Астана : Фолиант, 2017. - 176 б. - ISBN 978-601-302-406-6 : 1070т. 00т. тг.

ББК 37.24-2я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- тігін өндірісі -- тігін машиналары -- қайық тігіс -- айқаспалы тігіс -- ирек тігісті тігін -- түйме қадаау -- автоматтандырылған машиналар -- жылжымалы пішу машиналары -- жабдықтар -- жабдықтарды жөндеу -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36-1я7
А30


    Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев, 2014. - 256 б.

14.

Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев, 2014. - 256 б.


36-1я7
А30


    Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

30.607я7
А33

Аканова, Ж. Ж.
    Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Ж. Аканова. - Алматы : Экономика, 2016. - 288 б. - ). - ISBN 978-601-225-846-2 : 3800т. 00т. тг.

ББК 30.607я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
өнімді сынау -- бақылау -- технологиялық процесс -- азық-түлік тауарлары -- сертификаттау -- механикалық сынау -- климаттық әсерге сынау -- автоматтандыру -- техникалық қамтамасыз ету -- басқару жүйесі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Аканова, Ж.Ж. Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 288 б.

15.

Аканова, Ж.Ж. Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 288 б.


30.607я7
А33

Аканова, Ж. Ж.
    Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Ж. Аканова. - Алматы : Экономика, 2016. - 288 б. - ). - ISBN 978-601-225-846-2 : 3800т. 00т. тг.

ББК 30.607я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
өнімді сынау -- бақылау -- технологиялық процесс -- азық-түлік тауарлары -- сертификаттау -- механикалық сынау -- климаттық әсерге сынау -- автоматтандыру -- техникалық қамтамасыз ету -- басқару жүйесі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

37.24-2я7
А39

Алашабаева, Ұ.
    Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ұ. Алашабаева. - Астана : Фолиант, 2015. - 136 б. - ISBN 978-601-302-133-1 : 1451т. 00т. тг.

ББК 37.24-2я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- тігін өндірісі -- тігін бұйымдары -- тігін машинасы -- әйел көйлектері -- өңдеу технологиясы -- тест сұрақтары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Алашабаева, Ұ. Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 136 б.

16.

Алашабаева, Ұ. Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 136 б.


37.24-2я7
А39

Алашабаева, Ұ.
    Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ұ. Алашабаева. - Астана : Фолиант, 2015. - 136 б. - ISBN 978-601-302-133-1 : 1451т. 00т. тг.

ББК 37.24-2я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- тігін өндірісі -- тігін бұйымдары -- тігін машинасы -- әйел көйлектері -- өңдеу технологиясы -- тест сұрақтары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36.95я7
А44

Алимарданова, М.
    Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)

Алимарданова, М. Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы, 2019. - 256 б.

17.

Алимарданова, М. Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы, 2019. - 256 б.


36.95я7
А44

Алимарданова, М.
    Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.

ББК 36.95я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)

30.606я7
А44

Алинов, М. Ш.
    Аддитивтік технологиялар [Мәтін] = Аддитивные технологии : оқу құралы / М. Ш. Алинов. - Алматы : Бастау, 2019. - 232 б. - ISBN 978-601-7275-89-1 : 5800т. 00т. тг.

УДК
ББК 30.606я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
аддитивтік технологиялар -- аддитивтік технологиялардың құрылысы -- принциптері -- аддитивтік технологияларды жіктеу -- аддитивтік өндіріс -- 3D технологиялар -- станок жасау -- Қазақстандағы аддитивтік технологиялар -- аддитивные технологии -- классификация -- аддитивные технологии в строительстве -- станкостроительная промышленность -- аддитивные технологии в Казахстане -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)

Алинов, М.Ш. Аддитивтік технологиялар [Мәтін] : оқу құралы, 2019. - 232 б.

18.

Алинов, М.Ш. Аддитивтік технологиялар [Мәтін] : оқу құралы, 2019. - 232 б.


30.606я7
А44

Алинов, М. Ш.
    Аддитивтік технологиялар [Мәтін] = Аддитивные технологии : оқу құралы / М. Ш. Алинов. - Алматы : Бастау, 2019. - 232 б. - ISBN 978-601-7275-89-1 : 5800т. 00т. тг.

УДК
ББК 30.606я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ


Кл.слова (ненормированные):
аддитивтік технологиялар -- аддитивтік технологиялардың құрылысы -- принциптері -- аддитивтік технологияларды жіктеу -- аддитивтік өндіріс -- 3D технологиялар -- станок жасау -- Қазақстандағы аддитивтік технологиялар -- аддитивные технологии -- классификация -- аддитивные технологии в строительстве -- станкостроительная промышленность -- аддитивные технологии в Казахстане -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)

36.96я7
А52

Аманжолов, С. А.
    Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.

ББК 36.96я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Аманжолов, С.А. Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 90 б.

19.

Аманжолов, С.А. Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 90 б.


36.96я7
А52

Аманжолов, С. А.
    Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.

ББК 36.96я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

37.25я7+28.6я7
А56

Анарова, Ғ. С.
    "Таксидермия" [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / Ғ. С. Анарова, Ж. М. Егизеков. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 10 ,8 МБ : СD-ROM. - [Б.ц.] тг.

ББК 37.25я7+28.6я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП

   БЫЛҒАРЫ-АЯҚ КИІМ МЕХ ӨНДІРІСІ. БЫЛҒАРЫ МЕН БЫЛҒАРЫ ОРНЫНА АУЫСТЫРАТЫН ЗАТТАРДАН ЖАСАЛҒАН ӨНІМДЕР ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- дизайн -- таксидермия -- диорама құрастыру -- жануарлар муляжын жасау -- тұлып жасаау -- тері сылу -- теріні табанымен сылу -- ПОҚ еңбектері -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ)
Доп.точки доступа:
Егизеков, Ж.М.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Анарова, Ғ.С. "Таксидермия" [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / Ғ. С. Анарова, Ж. М. Егизеков, 2017. - 10 ,8 МБ

20.

Анарова, Ғ.С. "Таксидермия" [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / Ғ. С. Анарова, Ж. М. Егизеков, 2017. - 10 ,8 МБ


37.25я7+28.6я7
А56

Анарова, Ғ. С.
    "Таксидермия" [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / Ғ. С. Анарова, Ж. М. Егизеков. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 10 ,8 МБ : СD-ROM. - [Б.ц.] тг.

ББК 37.25я7+28.6я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП

   БЫЛҒАРЫ-АЯҚ КИІМ МЕХ ӨНДІРІСІ. БЫЛҒАРЫ МЕН БЫЛҒАРЫ ОРНЫНА АУЫСТЫРАТЫН ЗАТТАРДАН ЖАСАЛҒАН ӨНІМДЕР ӨНДІРУ


Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- дизайн -- таксидермия -- диорама құрастыру -- жануарлар муляжын жасау -- тұлып жасаау -- тері сылу -- теріні табанымен сылу -- ПОҚ еңбектері -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ)
Доп.точки доступа:
Егизеков, Ж.М.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Беті 2, Нәтижелерін: 711

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз