База данных: Кітаптар
Беті 2, Нәтижелерін: 711
Отмеченные записи: 0
11.
Подробнее
36.92я7
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36.92я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
12.
Подробнее
37.255я7
А14
Абзалбекұлы, Б.
Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері [Мәтін] : электронды оқу құралы / Б. Абзалбекұлы. - Тараз : ЖАТО, 2020. - 89 ,4 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.
ББК 37.255я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
АЯҚ КИІМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп өндірісі -- аяқ киім өндірісі -- аяқ киім бөлшектері -- шаблондары -- шаблондарын жобалау -- аяқ киім қалыптары -- биоделсенді ұлтарақтар -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ) -- электронды оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
А14
Абзалбекұлы, Б.
Аяқ киім өндірісінің технологиясы және конструкциялау негіздері [Мәтін] : электронды оқу құралы / Б. Абзалбекұлы. - Тараз : ЖАТО, 2020. - 89 ,4 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
АЯҚ КИІМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп өндірісі -- аяқ киім өндірісі -- аяқ киім бөлшектері -- шаблондары -- шаблондарын жобалау -- аяқ киім қалыптары -- биоделсенді ұлтарақтар -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ) -- электронды оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
13.
Подробнее
37.24-2я7
А28
Аженова, Қ.
Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Аженова. - Астана : Фолиант, 2017. - 176 б. - ISBN 978-601-302-406-6 : 1070т. 00т. тг.
ББК 37.24-2я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- тігін өндірісі -- тігін машиналары -- қайық тігіс -- айқаспалы тігіс -- ирек тігісті тігін -- түйме қадаау -- автоматтандырылған машиналар -- жылжымалы пішу машиналары -- жабдықтар -- жабдықтарды жөндеу -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
А28
Аженова, Қ.
Тігін өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Аженова. - Астана : Фолиант, 2017. - 176 б. - ISBN 978-601-302-406-6 : 1070т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- тігін өндірісі -- тігін машиналары -- қайық тігіс -- айқаспалы тігіс -- ирек тігісті тігін -- түйме қадаау -- автоматтандырылған машиналар -- жылжымалы пішу машиналары -- жабдықтар -- жабдықтарды жөндеу -- оқу құралы
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
14.
Подробнее
36-1я7
А30
Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А30
Азық-түлік өнімдерінің реологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / М.Ж. Еркебаев, Е.Б. Медведков, Л.С. Исабекова, Е.З. Матеев. - Алматы : Полиграфкомбинат ЖШС, 2014. - 256 б. - ISBN 978-601-7427-44-3 : 2632т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері -- реологиялық тәсілдері -- физика-химиялық қасиеті -- реометрия -- стрктурометр СТ-1 -- ақпаратты өлшеуіш -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
15.
Подробнее
30.607я7
А33
Аканова, Ж. Ж.
Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Ж. Аканова. - Алматы : Экономика, 2016. - 288 б. - ). - ISBN 978-601-225-846-2 : 3800т. 00т. тг.
ББК 30.607я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
өнімді сынау -- бақылау -- технологиялық процесс -- азық-түлік тауарлары -- сертификаттау -- механикалық сынау -- климаттық әсерге сынау -- автоматтандыру -- техникалық қамтамасыз ету -- басқару жүйесі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
А33
Аканова, Ж. Ж.
Өнімді сынау, бақылау және қауіпсіздігі [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Ж. Аканова. - Алматы : Экономика, 2016. - 288 б. - ). - ISBN 978-601-225-846-2 : 3800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
өнімді сынау -- бақылау -- технологиялық процесс -- азық-түлік тауарлары -- сертификаттау -- механикалық сынау -- климаттық әсерге сынау -- автоматтандыру -- техникалық қамтамасыз ету -- басқару жүйесі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
16.
Подробнее
37.24-2я7
А39
Алашабаева, Ұ.
Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ұ. Алашабаева. - Астана : Фолиант, 2015. - 136 б. - ISBN 978-601-302-133-1 : 1451т. 00т. тг.
ББК 37.24-2я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- тігін өндірісі -- тігін бұйымдары -- тігін машинасы -- әйел көйлектері -- өңдеу технологиясы -- тест сұрақтары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А39
Алашабаева, Ұ.
Материалдарды өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ұ. Алашабаева. - Астана : Фолиант, 2015. - 136 б. - ISBN 978-601-302-133-1 : 1451т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ
ТІГІН ӨНІМДЕРІН ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ҚҰРАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп бұйымдары -- тігін өндірісі -- тігін бұйымдары -- тігін машинасы -- әйел көйлектері -- өңдеу технологиясы -- тест сұрақтары -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
17.
Подробнее
36.95я7
А44
Алимарданова, М.
Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)
А44
Алимарданова, М.
Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)
18.
Подробнее
30.606я7
А44
Алинов, М. Ш.
Аддитивтік технологиялар [Мәтін] = Аддитивные технологии : оқу құралы / М. Ш. Алинов. - Алматы : Бастау, 2019. - 232 б. - ISBN 978-601-7275-89-1 : 5800т. 00т. тг.
ББК 30.606я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
аддитивтік технологиялар -- аддитивтік технологиялардың құрылысы -- принциптері -- аддитивтік технологияларды жіктеу -- аддитивтік өндіріс -- 3D технологиялар -- станок жасау -- Қазақстандағы аддитивтік технологиялар -- аддитивные технологии -- классификация -- аддитивные технологии в строительстве -- станкостроительная промышленность -- аддитивные технологии в Казахстане -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)
А44
Алинов, М. Ш.
Аддитивтік технологиялар [Мәтін] = Аддитивные технологии : оқу құралы / М. Ш. Алинов. - Алматы : Бастау, 2019. - 232 б. - ISBN 978-601-7275-89-1 : 5800т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ӨНДІРІС ПРОЦЕСТЕРІН ҰЙЫМДАСТЫРУ
Кл.слова (ненормированные):
аддитивтік технологиялар -- аддитивтік технологиялардың құрылысы -- принциптері -- аддитивтік технологияларды жіктеу -- аддитивтік өндіріс -- 3D технологиялар -- станок жасау -- Қазақстандағы аддитивтік технологиялар -- аддитивные технологии -- классификация -- аддитивные технологии в строительстве -- станкостроительная промышленность -- аддитивные технологии в Казахстане -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (6), 2.1-№2 оқу залы (13)
19.
Подробнее
36.96я7
А52
Аманжолов, С. А.
Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А52
Аманжолов, С. А.
Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
20.
Подробнее
37.25я7+28.6я7
А56
Анарова, Ғ. С.
"Таксидермия" [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / Ғ. С. Анарова, Ж. М. Егизеков. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 10 ,8 МБ : СD-ROM. - [Б.ц.] тг.
ББК 37.25я7+28.6я7
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
БЫЛҒАРЫ-АЯҚ КИІМ МЕХ ӨНДІРІСІ. БЫЛҒАРЫ МЕН БЫЛҒАРЫ ОРНЫНА АУЫСТЫРАТЫН ЗАТТАРДАН ЖАСАЛҒАН ӨНІМДЕР ӨНДІРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- дизайн -- таксидермия -- диорама құрастыру -- жануарлар муляжын жасау -- тұлып жасаау -- тері сылу -- теріні табанымен сылу -- ПОҚ еңбектері -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ)
Доп.точки доступа:
Егизеков, Ж.М.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
А56
Анарова, Ғ. С.
"Таксидермия" [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / Ғ. С. Анарова, Ж. М. Егизеков. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 10 ,8 МБ : СD-ROM. - [Б.ц.] тг.
Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП
БЫЛҒАРЫ-АЯҚ КИІМ МЕХ ӨНДІРІСІ. БЫЛҒАРЫ МЕН БЫЛҒАРЫ ОРНЫНА АУЫСТЫРАТЫН ЗАТТАРДАН ЖАСАЛҒАН ӨНІМДЕР ӨНДІРУ
Кл.слова (ненормированные):
жеңіл өнеркәсіп -- дизайн -- таксидермия -- диорама құрастыру -- жануарлар муляжын жасау -- тұлып жасаау -- тері сылу -- теріні табанымен сылу -- ПОҚ еңбектері -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ)
Доп.точки доступа:
Егизеков, Ж.М.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
Беті 2, Нәтижелерін: 711