База данных: Электрондық кітапхана
Беті 3, Нәтижелерін: 25
Отмеченные записи: 0
21.
Подробнее
83.3Қаз
Ы88
Ысмайлов, Е.
Әдебиет теориясының мәселелері [Электронный ресурс] / Е. Ысмайлов. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 288 б. - Б. ц.
ББК 83.3Қаз
Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ
ӘДЕБИЕТТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
искусство және әдебиет -- көркем метод -- тақырып -- идея -- көркем тіл -- өлең құрылысы
Ы88
Ысмайлов, Е.
Әдебиет теориясының мәселелері [Электронный ресурс] / Е. Ысмайлов. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 288 б. - Б. ц.
Рубрики: ФИЛОЛОГИЯ
ӘДЕБИЕТТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
искусство және әдебиет -- көркем метод -- тақырып -- идея -- көркем тіл -- өлең құрылысы
22.
Подробнее
84
Ы90
Ыстық, Ә.
Жүректегі жазулар. Күнделік эссе [Электрондық ресурс] / Ә. Ыстық. - [Б. м. : б. и.]. - 154 б. - Б. ц.
ББК 84
Рубрики: КӨРКЕМ ӘДЕБИЕТ
Кл.слова (ненормированные):
көркем шығарма -- Ыстық Әкім -- жүректегі жазулар
Ы90
Ыстық, Ә.
Жүректегі жазулар. Күнделік эссе [Электрондық ресурс] / Ә. Ыстық. - [Б. м. : б. и.]. - 154 б. - Б. ц.
Рубрики: КӨРКЕМ ӘДЕБИЕТ
Кл.слова (ненормированные):
көркем шығарма -- Ыстық Әкім -- жүректегі жазулар
23.
Подробнее
65.9(5Қаз)42я7
Е 80
Есіркеп, Г. .
Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - Б. ц.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.
Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А
Е 80
Есіркеп, Г. .
Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - Б. ц.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.
Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А
24.
Подробнее
87.4я7
Ғабитов, Т. Х.
Логика [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Т. Х. Ғабитов, Р. О. Ысқақова. - Алматы : Лантар Трейд, 2019. - 232 б. - Б. ц.
Рубрики: ФИЛОСОФИЯ
ЛОГИКА
Кл.слова (ненормированные):
логика -- логика заңдары -- пайымдау -- болжам -- пайымдаулар классификациясы -- дедукция -- болжамның логикалық құрылымы -- индукция -- традукция
Доп.точки доступа:
Ысқақова, Р.О.
Ғабитов, Т. Х.
Логика [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Т. Х. Ғабитов, Р. О. Ысқақова. - Алматы : Лантар Трейд, 2019. - 232 б. - Б. ц.
Рубрики: ФИЛОСОФИЯ
ЛОГИКА
Кл.слова (ненормированные):
логика -- логика заңдары -- пайымдау -- болжам -- пайымдаулар классификациясы -- дедукция -- болжамның логикалық құрылымы -- индукция -- традукция
Доп.точки доступа:
Ысқақова, Р.О.
25.
Подробнее
36.81-5я7
С 74
Спандияров, Е.
Биотехнология өндірісінің машиналары [Электронный ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, М.Ш, Гаражаев. - Электрон. текстовые дан. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 112 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЖАБДЫҚТАРЫ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ МАШИНАЛАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология өндірісінің машиналары -- ет тұздаушы машиналар -- қамыр бөлгіш машиналар -- поршенді мөлшерлеуші машиналар -- машиналардың құрылысы -- био отын алу технологиясы -- био отын алу машинасы -- ет ыстаушы машиналар -- балық ыстаушы машиналар -- ет жетілдіруші машиналар -- биотехнология өндірісінің машиналары -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- магистрант -- докторант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторанттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында күнделікті қажетті тамақ өнімдерін өндіруге арналған биотехнология өндірісінде кең қолданыс тапқан технологиялық машиналар, оларды меңгеру үшін өндіріске қатысты түсініктер мен терминдер келтірілген.Оқу құралы студенттерге, магистранттарға, докторанттарға, сондай-ақ тамақ өнеркәсібі мен қайта өңдеу саласындағы инженер-техникалық қызметкерлерге арналған.
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш,
Свободных экз. нет
С 74
Спандияров, Е.
Биотехнология өндірісінің машиналары [Электронный ресурс] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, М.Ш, Гаражаев. - Электрон. текстовые дан. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 112 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЖАБДЫҚТАРЫ. ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ МАШИНАЛАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология өндірісінің машиналары -- ет тұздаушы машиналар -- қамыр бөлгіш машиналар -- поршенді мөлшерлеуші машиналар -- машиналардың құрылысы -- био отын алу технологиясы -- био отын алу машинасы -- ет ыстаушы машиналар -- балық ыстаушы машиналар -- ет жетілдіруші машиналар -- биотехнология өндірісінің машиналары -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- магистрант -- докторант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- докторанттарға арналған оқу құралы
Аннотация: Бұл оқу құралында күнделікті қажетті тамақ өнімдерін өндіруге арналған биотехнология өндірісінде кең қолданыс тапқан технологиялық машиналар, оларды меңгеру үшін өндіріске қатысты түсініктер мен терминдер келтірілген.Оқу құралы студенттерге, магистранттарға, докторанттарға, сондай-ақ тамақ өнеркәсібі мен қайта өңдеу саласындағы инженер-техникалық қызметкерлерге арналған.
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш,
Свободных экз. нет
Беті 3, Нәтижелерін: 25