База данных: Кітаптар
Беті 3, Нәтижелерін: 24
Отмеченные записи: 0
21.
Подробнее
28.072я7
З-57
Зияева, Г. К.
Биохимиялық есептер және тест тапсырмалары : оқу құралы / Г. К. Зияева. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 171 с. - ISBN 978-601-240-227-8 : 1120. 00 тг.
ББК 28.072я7
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ферменттер -- биологиялық тотығу -- ақуыз синтезі -- майлардың алмасуы -- ақуыздардың алмасуы -- гормондар -- дәрумендер -- нуклейн қышқылдарының алмасуы -- матрицалық биосинтез -- бауыр биохимиясы -- қан биохимиясы -- липидтер алмасуы -- ауыз қуысының биохимиясы -- көмірсулардың алмасуы -- дәнекер ұлпа биохимиясы -- бұлшық ет тіндерінің биохимиясы -- энергия алмасу -- ақуыз алмасуы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Ұсынылған оқу құралы химиялық және биологиялық бағыттағы жоғары оқу орнында оқитын және колледжде білім алушыларға арналған. Сонымен қатар, химия, және биология пәнінің мұғалімдеріне көмекші құрал ретінде пайдалануға болады.
Доп.точки доступа:
Исаев , Ғ.
Экземпляры всего: 5
5.3-№7 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (4)
Свободны: 5.3-№7 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (4)
З-57
Зияева, Г. К.
Биохимиялық есептер және тест тапсырмалары : оқу құралы / Г. К. Зияева. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 171 с. - ISBN 978-601-240-227-8 : 1120. 00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
ферменттер -- биологиялық тотығу -- ақуыз синтезі -- майлардың алмасуы -- ақуыздардың алмасуы -- гормондар -- дәрумендер -- нуклейн қышқылдарының алмасуы -- матрицалық биосинтез -- бауыр биохимиясы -- қан биохимиясы -- липидтер алмасуы -- ауыз қуысының биохимиясы -- көмірсулардың алмасуы -- дәнекер ұлпа биохимиясы -- бұлшық ет тіндерінің биохимиясы -- энергия алмасу -- ақуыз алмасуы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Ұсынылған оқу құралы химиялық және биологиялық бағыттағы жоғары оқу орнында оқитын және колледжде білім алушыларға арналған. Сонымен қатар, химия, және биология пәнінің мұғалімдеріне көмекші құрал ретінде пайдалануға болады.
Доп.точки доступа:
Исаев , Ғ.
Экземпляры всего: 5
5.3-№7 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (4)
Свободны: 5.3-№7 ч/з (1), 2.1-№2 ч/з (4)
22.
Подробнее
36.96я7
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
23.
Подробнее
28.5я7
Қ71
Қуандықова , Г.Т.
Құрылымдық ботаника : электрондық оқу құралы / Г.Т. Қуандықова . - Тараз : ТСITҚО , 2024. - 559 Мб эл. опт. диск (CD-ROM). - Б. ц.
ББК 28.5я7
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БОТАНИКА
Кл.слова (ненормированные):
ботаниканың даму тарихы -- макроморфология -- жоғары сатыдағы өсімдіктер -- арқаулық ұлпалар -- өсімдіктердің көбеюі -- онтогенездің бастапқы кезеңі -- тамыр -- гүлдің морфологиялық алуан түрлілігі -- жемістер классификациясы -- ПОҚ еңбектері -- ТСIТҚО -- электрондық оқу құралы
Экземпляры всего: 5
5.3-№7 Ч/З (1), 6.2-№9 Ч/З (2), 6.1-№8 Ч/З (2)
Свободны: 5.3-№7 Ч/З (1), 6.2-№9 Ч/З (2), 6.1-№8 Ч/З (2)
Қ71
Қуандықова , Г.Т.
Құрылымдық ботаника : электрондық оқу құралы / Г.Т. Қуандықова . - Тараз : ТСITҚО , 2024. - 559 Мб эл. опт. диск (CD-ROM). - Б. ц.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БОТАНИКА
Кл.слова (ненормированные):
ботаниканың даму тарихы -- макроморфология -- жоғары сатыдағы өсімдіктер -- арқаулық ұлпалар -- өсімдіктердің көбеюі -- онтогенездің бастапқы кезеңі -- тамыр -- гүлдің морфологиялық алуан түрлілігі -- жемістер классификациясы -- ПОҚ еңбектері -- ТСIТҚО -- электрондық оқу құралы
Экземпляры всего: 5
5.3-№7 Ч/З (1), 6.2-№9 Ч/З (2), 6.1-№8 Ч/З (2)
Свободны: 5.3-№7 Ч/З (1), 6.2-№9 Ч/З (2), 6.1-№8 Ч/З (2)
24.
Подробнее
28.072/Е 85-554973367
Есмагул , К.
Биологиялық химия практикумы : оқу құралы / К. Есмагул . - 3-ші бас., толықтырылып, жөнделген . - Алматы : "Толғанай Т", 2012. - 176 б. . - ISBN 978-601-7409-01-2 : 2500.00 тг.
ББК 28.072я7
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық химия -- белоктар -- Миллон реакциясы -- биохимиялық талдау -- ферменттер -- нуклеин қышқылдары -- көмірсулар -- липидтер -- витаминдер -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Лабораториялық практикум студенттерді биохимияның зерттеу әдістерімен таныстыруды және теориялық білімдерін тұрақтандыруды көздейді. Оқу құралында ұлпаларды, сұйықтықтарды зерттеу барысында қолданылатын негізгі физико-химиялық әдістер және биоорганикалық қосылыстардың мөлшерін анықтау жолдары берілген. Оқу құралы университеттердің биология мамандықтарына арналған.
Доп.точки доступа:
Сарсенбаев , Б.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Есмагул , К.
Биологиялық химия практикумы : оқу құралы / К. Есмагул . - 3-ші бас., толықтырылып, жөнделген . - Алматы : "Толғанай Т", 2012. - 176 б. . - ISBN 978-601-7409-01-2 : 2500.00 тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық химия -- белоктар -- Миллон реакциясы -- биохимиялық талдау -- ферменттер -- нуклеин қышқылдары -- көмірсулар -- липидтер -- витаминдер -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасы білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Лабораториялық практикум студенттерді биохимияның зерттеу әдістерімен таныстыруды және теориялық білімдерін тұрақтандыруды көздейді. Оқу құралында ұлпаларды, сұйықтықтарды зерттеу барысында қолданылатын негізгі физико-химиялық әдістер және биоорганикалық қосылыстардың мөлшерін анықтау жолдары берілген. Оқу құралы университеттердің биология мамандықтарына арналған.
Доп.точки доступа:
Сарсенбаев , Б.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Беті 3, Нәтижелерін: 24