Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 3, Нәтижелерін: 90

Отмеченные записи: 0

36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)

Күзембаев, Қ. Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том, 2018. - 224 б.

21.

Күзембаев, Қ. Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том, 2018. - 224 б.


36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)

36-9я7
К92

Күзембаев, Қ,
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)

Күзембаев, Қ, Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том, 2018. - 224 б.

22.

Күзембаев, Қ, Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том, 2018. - 224 б.


36-9я7
К92

Күзембаев, Қ,
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 2-том / Қ, Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- азық-түлік тауарлары -- сүт өнімдері -- тағамдық майлар -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- тамақ концентраттары -- балық өнімдері -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (8)

36.81я7
К93

Күмісбеков, С. А.
    Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары пәнінен есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Күмісбеков. - Алматы : Эверо, 2016. - 304 б. - ISBN 978-601-7916-30-8 : 5200т. 00т. тг.

ББК 36.81я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өндіріс технологиясы -- тамақ өндірістерінің процестері -- аппараттар -- шикі заттар -- гидромеханикалық ажырату -- жылу алмасу -- буландыру -- бақылау есептері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

Күмісбеков, С.А. Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары пәнінен есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 304 б.

23.

Күмісбеков, С.А. Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары пәнінен есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 304 б.


36.81я7
К93

Күмісбеков, С. А.
    Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары пәнінен есептер жинағы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Күмісбеков. - Алматы : Эверо, 2016. - 304 б. - ISBN 978-601-7916-30-8 : 5200т. 00т. тг.

ББК 36.81я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өндіріс технологиясы -- тамақ өндірістерінің процестері -- аппараттар -- шикі заттар -- гидромеханикалық ажырату -- жылу алмасу -- буландыру -- бақылау есептері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

36-1я7
Қ54


    Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқу құралы / И.М. Самсаев, Н.Ж. Оспанова, Н.И. Грицюк, Р.А. Журавлева, Л.С. Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ISBN 9965-35-250-X : 350т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тамақ өндірісі -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдары -- қуырылған балық тағамы -- зертханалық жұмыс -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқу құралы / И.М. Самсаев, Н.Ж. Оспанова, Н.И. Грицюк, Р.А. Журавлева, Л.С. Чулакова, 2007. - 56 б.

24.

Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқу құралы / И.М. Самсаев, Н.Ж. Оспанова, Н.И. Грицюк, Р.А. Журавлева, Л.С. Чулакова, 2007. - 56 б.


36-1я7
Қ54


    Қоғамдық тағам өнімдерін өндіру технологиясы (зертханалық жұмыстар) [Мәтін] : оқу құралы / И.М. Самсаев, Н.Ж. Оспанова, Н.И. Грицюк, Р.А. Журавлева, Л.С. Чулакова. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - ISBN 9965-35-250-X : 350т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тамақ өндірісі -- еттен тағам даярлау -- көкөністен тағам әзірлеу -- тәтті тағамдар -- қазақтың ұлттық тағамдары -- қуырылған балық тағамы -- зертханалық жұмыс -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36-1я7
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : Оқулық, 2013. - 272 б.

25.

Лесова, Ж.Т. Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : Оқулық, 2013. - 272 б.


36-1я7
Л45

Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.

Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)

36-9я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Тамақ өнімдерінің сапасын физико-химиялық тұрғыдан талдау [Мәтін] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эверо, 2014. - 184 б. - ISBN 978-601-241-259-7 : 4699т. 99т. тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- сапа көрсеткіштері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сертификаттау -- сары май өнімдері -- сүт өнімдері -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

Маликтаева, П.М. Тамақ өнімдерінің сапасын физико-химиялық тұрғыдан талдау [Мәтін] : оқулық, 2014. - 184 б.

26.

Маликтаева, П.М. Тамақ өнімдерінің сапасын физико-химиялық тұрғыдан талдау [Мәтін] : оқулық, 2014. - 184 б.


36-9я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Тамақ өнімдерінің сапасын физико-химиялық тұрғыдан талдау [Мәтін] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эверо, 2014. - 184 б. - ISBN 978-601-241-259-7 : 4699т. 99т. тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- нан өнімдері -- сапа көрсеткіштері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сертификаттау -- сары май өнімдері -- сүт өнімдері -- технология -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)

36.88я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.88я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)

Маликтаева, П.М. Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 196 б.

27.

Маликтаева, П.М. Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 196 б.


36.88я7
М17

Маликтаева, П. М.
    Ұлттық сусын өнімдерінің сапасын талдау [Мәтін] : оқу құралы / П. М. Маликтаева. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 196 б. - ISBN 978-601-240-224-7 : 4400т. 00т. тг.

ББК 36.88я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЛКОГОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- сусындар -- ұлттық сусын өнімдері -- технология -- сапа -- бағалау -- микробиологиялық көрсеткіш -- өнім сапасы -- санитарлы-гигиеналық талап -- ашытқы өндірісі -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)

36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 174 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 5В072700 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал, 2014. - 174 б.

28.

Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал, 2014. - 174 б.


36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 174 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 5В072700 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 127 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 6М072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал, 2014. - 127 б.

29.

Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал, 2014. - 127 б.


36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған аккредиттеуден өту үшін дайындалған 6М072700 "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 127 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- білім беру -- білім бағдарламасы -- білім беру нәтижелері -- 6М072700-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 59 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 5В072800-Өңдеу өндірістерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том, 2019. - 59 б.

30.

Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том, 2019. - 59 б.


36р30:74.58р30
М18


    Мамандандырылған (бағдарламалық) аккредиттеуден өту үшін дайындалған 5В072800 "Өңдеу өндірісінің технологиясы (сала бойынша)" білім бағдарламасын өзін-өзі бағалау туралы есебі [Мәтін] : оқу-әдістемелік құрал. 1-том. - Тараз : Тараз университеті, 2019. - 59 б. - [Б.ц.] тг.

ББК 36р30:74.58р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
білім беру -- білім бағдарламасы -- аккредиттеуден өту -- тамақ өндірісі -- 5В072800-Өңдеу өндірістерінің технологиясы -- өзін-өзі бағалау есебі -- оқу-әдістемелік құрал
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Беті 3, Нәтижелерін: 90

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз