База данных: Факультет материалдарының репозиторийі
Беті 4, Нәтижелерін: 36
Отмеченные записи: 0
31.
Подробнее
363.32/.38:576.8(574)
Т33
Тенгебаева, А. Е.
Жамбыл облысының далалы жайылым жағдайында өсірілетін құйрықты қойларының еттілігін арттырудың биологиялық тәсілі [Мәтін] : жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев,А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2014. - 22 б. - ). - б/ж
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
құйрықты қой -- биологиялық тәсіл -- жайылым -- қой тұқымы
Т33
Тенгебаева, А. Е.
Жамбыл облысының далалы жайылым жағдайында өсірілетін құйрықты қойларының еттілігін арттырудың биологиялық тәсілі [Мәтін] : жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:а.ш.ғ.д., профессор Қарынбаев,А.Қ. - Тараз : [б. и.], 2014. - 22 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
құйрықты қой -- биологиялық тәсіл -- жайылым -- қой тұқымы
32.
Подробнее
36.821я7
Т38
Спандияров, Е. С.
Технология продуктов длительного хранения [Электронный ресурс] : учебное пособие / Е. С. Спандияров, Н. А. Горбатовская, Б. У. Байхожаева, Г. В. Ахметова. - Тараз : ТарГУ, 1999. - 119 с. - Б. ц.
ББК 36.821я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХРАНЕНИЕ И ПЕРВИЧНАЯ ОБРАБОТКА ЗЕРНА
продукты
Кл.слова (ненормированные):
длительное хранение -- хранение зерна -- пищевая промышленность -- крупа -- измельчение зерна -- труды ППС
Доп.точки доступа:
Горбатовская, Н.А.
Байхожаева, Б.У.
Ахметова, Г.В.
Т38
Спандияров, Е. С.
Технология продуктов длительного хранения [Электронный ресурс] : учебное пособие / Е. С. Спандияров, Н. А. Горбатовская, Б. У. Байхожаева, Г. В. Ахметова. - Тараз : ТарГУ, 1999. - 119 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ХРАНЕНИЕ И ПЕРВИЧНАЯ ОБРАБОТКА ЗЕРНА
продукты
Кл.слова (ненормированные):
длительное хранение -- хранение зерна -- пищевая промышленность -- крупа -- измельчение зерна -- труды ППС
Доп.точки доступа:
Горбатовская, Н.А.
Байхожаева, Б.У.
Ахметова, Г.В.
33.
Подробнее
36:95(5 каз)
Б28
Тлепов, А. А.
Молочная продуктивность, химический состав молока и кумыса кобыл разных пород в условиях табунного содержания в горной зоне Жамбылской области Республики Казахстан [Электронный ресурс] : монография / А. А. Тлепов. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 108 с. - Б. ц.
ББК 36:95(5 каз)
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПРОИЗВОДСТВА МОЛОКА И МОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ
Кл.слова (ненормированные):
молочная продуктивность -- порода Джабе -- молочность кобыл -- кумыс -- кобылье молоко
Б28
Тлепов, А. А.
Молочная продуктивность, химический состав молока и кумыса кобыл разных пород в условиях табунного содержания в горной зоне Жамбылской области Республики Казахстан [Электронный ресурс] : монография / А. А. Тлепов. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 108 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
ПРОИЗВОДСТВА МОЛОКА И МОЛОЧНЫХ ПРОДУКТОВ
Кл.слова (ненормированные):
молочная продуктивность -- порода Джабе -- молочность кобыл -- кумыс -- кобылье молоко
34.
Подробнее
36.86я7
У53
Умирзакова, С. Х.
Лабораторный практикум по технологии кондитерского практикума [Электронный ресурс] : учебное пособие / С. Х. Умирзакова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2003. - 100 с. - ISBN 9965-668-54-X : Б. ц.
ББК 36.86я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ЛЕГКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
кондитерские изделии
Кл.слова (ненормированные):
карамель -- конфеты
У53
Умирзакова, С. Х.
Лабораторный практикум по технологии кондитерского практикума [Электронный ресурс] : учебное пособие / С. Х. Умирзакова. - Тараз : Тараз мемлекеттік университеті, 2003. - 100 с. - ISBN 9965-668-54-X : Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЛЕГКАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
кондитерские изделии
Кл.слова (ненормированные):
карамель -- конфеты
35.
Подробнее
36.86
У53
Умирзакова, С. Х.
Обоснование мощности оборудования и поточных линий кондитерской промышленности [Электронный ресурс] : учебное пособие / С. Х. Умирзакова. - Тараз : Тараз университеті, 2005. - 114 с. - Б. ц.
ББК 36.86
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
кондитерское производство -- кондитерская промышленность -- кондитерские изделий -- мощность -- оборудование -- поточные линии -- труды ППС
У53
Умирзакова, С. Х.
Обоснование мощности оборудования и поточных линий кондитерской промышленности [Электронный ресурс] : учебное пособие / С. Х. Умирзакова. - Тараз : Тараз университеті, 2005. - 114 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
КОНДИТЕРСКОЕ ПРОИЗВОДСТВО
Кл.слова (ненормированные):
кондитерское производство -- кондитерская промышленность -- кондитерские изделий -- мощность -- оборудование -- поточные линии -- труды ППС
36.
Подробнее
364.01
Ү79
Үрүстембек, Н. І.
Ауыл тұрғындарының кедейшілік деңгейі:қазіргі жағдайы, мәселелері және төмендету жолдары(Жамбыл облысы мысалында) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Н. І. Үрүстембек. - Тараз : [б. и.], 2014. - 31 б. - ). - б/ж
Рубрики: ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАРЖЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл тұрғындары -- кедейшілік -- өнеркәсіп -- тұрмыс деңгейі -- жинақталған мүлік -- критерий
Ү79
Үрүстембек, Н. І.
Ауыл тұрғындарының кедейшілік деңгейі:қазіргі жағдайы, мәселелері және төмендету жолдары(Жамбыл облысы мысалында) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Н. І. Үрүстембек. - Тараз : [б. и.], 2014. - 31 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚАРЖЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл тұрғындары -- кедейшілік -- өнеркәсіп -- тұрмыс деңгейі -- жинақталған мүлік -- критерий
Беті 4, Нәтижелерін: 36