База данных: Кітаптар
Беті 4, Нәтижелерін: 52
Отмеченные записи: 0
31.
Подробнее
36.822я7
М89
Мынбаева, А. Б.
Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : 250т. 00т. тг.
ББК 36.822я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн зауыттары -- технохимиялық бақылау -- ұн тарту -- бидай -- қара бидай -- өнім түрлері -- ассортимент -- сапа -- кеңестің шешімі -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
М89
Мынбаева, А. Б.
Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : 250т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҰН ТАРТУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- ұн зауыттары -- технохимиялық бақылау -- ұн тарту -- бидай -- қара бидай -- өнім түрлері -- ассортимент -- сапа -- кеңестің шешімі -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы -- безвозмездно
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
32.
Подробнее
36.99я7
С22
Сарлыбаева, Л. Б.
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Л. Б. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 б. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5400т. 00т. тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қоғамдық тамақтану -- қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары -- кәсіпорындарды жобалау -- дипломдық жұмыс -- жүмыстың құрылымы -- кәсіпорын қуаттылығын есептеу -- технологиялық бөлім -- суықпен қамтамасыз ету -- ұйымдастыру бөлімі -- экономикалық бөлім -- ТарМУ 60 жыл -- оқу құралы -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
С22
Сарлыбаева, Л. Б.
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын жобалау [Текст] : оқу құралы / Л. Б. Сарлыбаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 272 б. - ISBN 978-601-310-807-0 : 5400т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қоғамдық тамақтану -- қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары -- кәсіпорындарды жобалау -- дипломдық жұмыс -- жүмыстың құрылымы -- кәсіпорын қуаттылығын есептеу -- технологиялық бөлім -- суықпен қамтамасыз ету -- ұйымдастыру бөлімі -- экономикалық бөлім -- ТарМУ 60 жыл -- оқу құралы -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
33.
Подробнее
36.92я7
С22
Саршаева, А. Б.
Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - 300т. 00т. тг.
ББК 36.92я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өнімдерінің технологиясы -- ет өнімдерінің түрлері -- құс етін өңдеу -- шұжық өңдеу технологиясы -- субөнімдерді өңдеу технологиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
С22
Саршаева, А. Б.
Ауыл шаруашылық жануарлар етін өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Саршаева. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 73 б. - 300т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет өнімдері -- ет өнімдерінің технологиясы -- ет өнімдерінің түрлері -- құс етін өңдеу -- шұжық өңдеу технологиясы -- субөнімдерді өңдеу технологиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)
34.
Подробнее
36.824я7
С74
Спандияров, Е.
Биоқұрама жем технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2017. - 152 б. - ISBN 978-9965-890-50-5 : 355т. 00т. тг.
ББК 36.824я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биоқұрама -- жем түрлері -- шикізаттар -- физикалық қасиеттері -- технологиялық процестер -- технологиялық машиналар -- жемді гранулдеу -- компененттерді мөлшерлеу -- технохимиялық бақылау -- еңбекті қорғау -- экология -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
боранқұлова, Ә.С.
Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)
С74
Спандияров, Е.
Биоқұрама жем технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. С. боранқұлова. - Тараз : Тараз университеті, 2017. - 152 б. - ISBN 978-9965-890-50-5 : 355т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚҰРАМА ЖЕМ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- биоқұрама -- жем түрлері -- шикізаттар -- физикалық қасиеттері -- технологиялық процестер -- технологиялық машиналар -- жемді гранулдеу -- компененттерді мөлшерлеу -- технохимиялық бақылау -- еңбекті қорғау -- экология -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
боранқұлова, Ә.С.
Экземпляры всего: 17
2.1-№2 оқу залы (17)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (17)
35.
Подробнее
36.81-5я7
С74
Спандияров, Е.
Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. Қ. Қоспағарова. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 112 б. - ISBN 9965-37-197-0 : 500т. 00т. тг.
ББК 36.81-5я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ биотехнологиясы -- машиналар құрылысы -- сүт өнімдері -- ет -- балық -- ыстаушы машиналар -- өндірістік процесс -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Қоспағарова, Ә.Қ.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
С74
Спандияров, Е.
Тамақ биотехнологиясы өндірісінің жабдықтары [Мәтін] : оқу құралы / Е. Спандияров, М. Д. Кенжеходжаев, Ә. Қ. Қоспағарова. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 112 б. - ISBN 9965-37-197-0 : 500т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ПРОЦЕСТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ биотехнологиясы -- машиналар құрылысы -- сүт өнімдері -- ет -- балық -- ыстаушы машиналар -- өндірістік процесс -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Қоспағарова, Ә.Қ.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
36.
Подробнее
36я7
Т17
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Л.М. Сарлыбаева, Ш.К. Асқарова, Н.К. Ахметова, С.Т. Абимульдина. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 216 б. - ISBN 978-601-310-809-4 : 4600т. 00т. тг.
ББК 36я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағам технологиясы -- тамақ өнімдері -- азық-түлік өнімдері -- ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- қантқызылша өндірісі -- жұмыртқа өнімдері -- жеміс-жидек шикізаты -- ферменттер -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (10)
Т17
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Л.М. Сарлыбаева, Ш.К. Асқарова, Н.К. Ахметова, С.Т. Абимульдина. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 216 б. - ISBN 978-601-310-809-4 : 4600т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағам технологиясы -- тамақ өнімдері -- азық-түлік өнімдері -- ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- қантқызылша өндірісі -- жұмыртқа өнімдері -- жеміс-жидек шикізаты -- ферменттер -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (10)
37.
Подробнее
36-1я7
Т17
Тамақ өнімдерін сенсорлық талдау тағам өндірісі [Мәтін] : оқу құралы / Г.Н. Нұрымхан, Б.К. Асенова, М.Б. Ребезов, А.Н. Нургазезова, Ф.Х. Смольникова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 116 б. - ISBN 978-601-240-852-2 : 4500т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік өнімдері -- азық-түлік тауарлары -- сапа көрсеткіштері -- азық-түлік компононттері -- сенсорлық қасиеттері -- дегустациялық талдау -- эксперттік әдіс -- органолептикалық талдау -- оқулық -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Т17
Тамақ өнімдерін сенсорлық талдау тағам өндірісі [Мәтін] : оқу құралы / Г.Н. Нұрымхан, Б.К. Асенова, М.Б. Ребезов, А.Н. Нургазезова, Ф.Х. Смольникова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 116 б. - ISBN 978-601-240-852-2 : 4500т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік өнімдері -- азық-түлік тауарлары -- сапа көрсеткіштері -- азық-түлік компононттері -- сенсорлық қасиеттері -- дегустациялық талдау -- эксперттік әдіс -- органолептикалық талдау -- оқулық -- для магистрантов
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
38.
Подробнее
36.91я7
Т28
Тәжібаев, Т. С.
Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Т. С. Тәжібаев. - Алматы : Қаз.ҰАУ, 2014. - 320 б. - ISBN 978-601-241-159-1 : 3000т. 03т. тг.
ББК 36.91я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жемістер мен көкөніс дақылдары -- сапасы -- химиялық құрамы -- жинау -- сақтау -- сорттау -- технология -- консервілеу -- микробиологиялық әдіс -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Т28
Тәжібаев, Т. С.
Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Т. С. Тәжібаев. - Алматы : Қаз.ҰАУ, 2014. - 320 б. - ISBN 978-601-241-159-1 : 3000т. 03т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жемістер мен көкөніс дақылдары -- сапасы -- химиялық құрамы -- жинау -- сақтау -- сорттау -- технология -- консервілеу -- микробиологиялық әдіс -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
39.
Подробнее
36р30
Т42
Типтік оқу бағдарламалары Бакалавриат [Мәтін] = Типовые учебные программы по специальности : 5В072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 146 б. - 30000т. 00т. тг.
ББК 36р30
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қайта өңдеу өндірістері -- кәсіби қазақ тілі -- кәсіби орыс тілі -- кәсіби бағытталған шет тілі -- математика -- физика -- химия -- өсімдік шаруашылығы -- өнімдерді өңдеу және сақтау -- өңдеу өндірісінің технологиясы -- типтік оқу бағдарламалары -- 2 кредит -- пищевая промышленность -- перерабатывающие производства -- профессиональный русский язык -- профессионально-ориентированный иностранный язык -- обработка -- хранение продукции растениеводства -- технология переработки -- типовые учебные программы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Т42
Типтік оқу бағдарламалары Бакалавриат [Мәтін] = Типовые учебные программы по специальности : 5В072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 146 б. - 30000т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қайта өңдеу өндірістері -- кәсіби қазақ тілі -- кәсіби орыс тілі -- кәсіби бағытталған шет тілі -- математика -- физика -- химия -- өсімдік шаруашылығы -- өнімдерді өңдеу және сақтау -- өңдеу өндірісінің технологиясы -- типтік оқу бағдарламалары -- 2 кредит -- пищевая промышленность -- перерабатывающие производства -- профессиональный русский язык -- профессионально-ориентированный иностранный язык -- обработка -- хранение продукции растениеводства -- технология переработки -- типовые учебные программы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
40.
Подробнее
36р30
Т42
Типтік оқу бағдарламалары Бакалавриат [Мәтін] = Типовые учебные программы по специальности : 5В072700 - "Азық түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 131 б. - 30000т. 00т. тг.
ББК 36р30
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері технологиясы -- кәсіби қазақ тілі -- кәсіби орыс тілі -- кәсіби бағытталған шет тілі -- математика -- физика -- химия -- 2 кредит -- типтік оқу бағдарламалары -- профессиональный казахский язык -- профессиональный русский язык -- профессионально-ориентированный иностранный язык -- пищевые продукты -- технология пищевых продуктов -- пищевое производство -- типовые учебные программы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Т42
Типтік оқу бағдарламалары Бакалавриат [Мәтін] = Типовые учебные программы по специальности : 5В072700 - "Азық түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 131 б. - 30000т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік өнімдері -- тамақ өнімдері технологиясы -- кәсіби қазақ тілі -- кәсіби орыс тілі -- кәсіби бағытталған шет тілі -- математика -- физика -- химия -- 2 кредит -- типтік оқу бағдарламалары -- профессиональный казахский язык -- профессиональный русский язык -- профессионально-ориентированный иностранный язык -- пищевые продукты -- технология пищевых продуктов -- пищевое производство -- типовые учебные программы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Беті 4, Нәтижелерін: 52