База данных: Электрондық кітапхана
Беті 4, Нәтижелерін: 89
Отмеченные записи: 0
31.
Подробнее
37.24я73
К39
Киім композициясы [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Алматы : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.
ББК 37.24я73
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы -- композиция -- үйлесім -- сәндеу -- силуэт -- тектоника -- пропорция -- модуль
К39
Киім композициясы [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Алматы : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы -- композиция -- үйлесім -- сәндеу -- силуэт -- тектоника -- пропорция -- модуль
32.
Подробнее
37.24я73
К39
Киім композициясы "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарын модельдеу және көркем безендіру" [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Тараз : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.
ББК 37.24я73
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы
К39
Киім композициясы "Жеңіл өнеркәсіп бұйымдарын модельдеу және көркем безендіру" [Электрондық ресурс] / Құраст.Г.Ш.Тоғабаева. - Тараз : АТУ, 2018. - 106 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
ТІГІН ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
композиция негіздері -- костюмнің құрамы -- киім композициясы
33.
Подробнее
36.86я73
К55
Кондитер өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Құраст.Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К. - Алматы : АТУ баспасы, 2018. - 458 б. - Б. ц.
ББК 36.86я73
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
қант -- қантты заттар -- шикізаттар -- материалдар -- кондитерлік өнімдер -- карамель өндірісі
К55
Кондитер өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Құраст.Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К. - Алматы : АТУ баспасы, 2018. - 458 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
қант -- қантты заттар -- шикізаттар -- материалдар -- кондитерлік өнімдер -- карамель өндірісі
34.
Подробнее
36.86
К89
Кузнецова, Л. С.
Технология и организация производства кондитерских изделий [Электронный ресурс] : учебник / Л. С. Кузнецова. - М. : Издательский центр "Академия", 2014. - 480 с. - Б. ц.
ББК 36.86
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
кондитерские изделий -- кондитерские предприятия -- пищевое сырье -- сахаросодержащее сырье -- Сахарозаменители -- подсластители
К89
Кузнецова, Л. С.
Технология и организация производства кондитерских изделий [Электронный ресурс] : учебник / Л. С. Кузнецова. - М. : Издательский центр "Академия", 2014. - 480 с. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
кондитерские изделий -- кондитерские предприятия -- пищевое сырье -- сахаросодержащее сырье -- Сахарозаменители -- подсластители
35.
Подробнее
36.83
К92
Күзембаев, Қ.
Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Электрондық ресурс] / Қ. Күзембаев, Ш. Тілегенов, М. Еркебаев. - Алматы : Ы.Алтынсарин атындағы Қазақтың білім академиясының Республикалық баспа кабинеті, 1999. - 217 б. - Б. ц.
ББК 36.83
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
нан зауыттары -- наубайхана -- технологиялық жабдықтар -- қамыр дайындамалары -- нан пісіру пештері -- қамыр дайындау агрегаттары -- ұн сақтау -- мөлшерлеу жабдықтары
Доп.точки доступа:
Тілегенов, Ш.
Еркебаев, М.
К92
Күзембаев, Қ.
Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Электрондық ресурс] / Қ. Күзембаев, Ш. Тілегенов, М. Еркебаев. - Алматы : Ы.Алтынсарин атындағы Қазақтың білім академиясының Республикалық баспа кабинеті, 1999. - 217 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
нан зауыттары -- наубайхана -- технологиялық жабдықтар -- қамыр дайындамалары -- нан пісіру пештері -- қамыр дайындау агрегаттары -- ұн сақтау -- мөлшерлеу жабдықтары
Доп.точки доступа:
Тілегенов, Ш.
Еркебаев, М.
36.
Подробнее
36
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақ өнімдерін тану [Электрондық ресурс] : электрондық ресурс / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 416 б. - Б. ц.
ББК 36
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдері -- дәнді дақылдар -- дәмдік тауарлар -- тағамдық майлар -- астық өнімдері -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- сүт өнімдері
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақ өнімдерін тану [Электрондық ресурс] : электрондық ресурс / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 416 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдері -- дәнді дақылдар -- дәмдік тауарлар -- тағамдық майлар -- астық өнімдері -- ет өнімдері -- жұмыртқа тағамдары -- сүт өнімдері
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
37.
Подробнее
36
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақтандыру кәсіпорының жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 200 б. - Б. ц.
ББК 36
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
машиналар жіктеу -- көкөністер -- өңдеу машиналар -- ұнтақтау жабдықтары
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
К92
Күзембаев, Қ.
Тамақтандыру кәсіпорының жабдықтары [Электрондық ресурс] : оқулық / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 200 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
машиналар жіктеу -- көкөністер -- өңдеу машиналар -- ұнтақтау жабдықтары
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
38.
Подробнее
36.99
К92
Күзембаева, Г.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.
ББК 36.99
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам
К92
Күзембаева, Г.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам
39.
Подробнее
36
Л45
Лесова, Ж. Т.
Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : [б. и.], 2013. - 272 б. - Б. ц.
ББК 36
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- ферментті өндіру -- өндірістік санитария -- спирт -- арақ-ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- консерві -- кептірілген көкеністер -- банкілі консерві
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.
Л45
Лесова, Ж. Т.
Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Электрондық ресурс] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : [б. и.], 2013. - 272 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- ферментті өндіру -- өндірістік санитария -- спирт -- арақ-ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- консерві -- кептірілген көкеністер -- банкілі консерві
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.
40.
Подробнее
36я7
М16
Мақажанова, Х. Х.
Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - Б. ц.
ББК 36я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- тағамдық қоспалар -- микробиологиялық ашытқылар -- ферментті перепарат -- ароматизаторлар -- антиоксиданттар -- нан -- сүт -- кондитерлік өндіріс
Доп.точки доступа:
Лесова, Ж.Т.
Надирова, С.А.
М16
Мақажанова, Х. Х.
Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- тағамдық қоспалар -- микробиологиялық ашытқылар -- ферментті перепарат -- ароматизаторлар -- антиоксиданттар -- нан -- сүт -- кондитерлік өндіріс
Доп.точки доступа:
Лесова, Ж.Т.
Надирова, С.А.
Беті 4, Нәтижелерін: 89