Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 56, Нәтижелерін: 552

Отмеченные записи: 0

24.4я7
Т76

Тугамбаева , Т.Б.
    Талдаудың заманауи әдістері : оқу құралы / Т.Б. Туғамбаева . - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 139 б. . - ISBN 978-601-345-150-3 : 4202.24 тг.

ББК 24.4я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   АНАЛИТИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
талдаудың заманауи әдістері -- аналитикалық химия -- нефелометрия -- турбидиметрия -- кондуктометрия -- потенциометрия -- кулонометрия -- хроматографиялық талдау әдістері -- электрохимиялық талдау әдістері -- оқу құралы -- люминесцентті талдау -- спектралды талдау -- оптикалық талдау -- вольтамперометрлік талдау -- атомды-эмиссионды спектралды талдау -- атомды-абсорбциялық спектралды талдау -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында талдаудың физика-химиялық әдістері жайлы мәліметтер берілген, олардың жіктелуі, сипаттамалары, аналитикалық мүмкіндіктері және қолданылу аймақтары қарастырылған, типтік есептерді шығару мысалдары, өздерін бақылауға арналған сұрақтар мен есептерді шығару мысалдары, өздерін бақылауға арналған сұрақтар мен есептер келтірілген, зертханалық жұмыстарды орындау әдістемелері келтірілген. Оқу құралы "Бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы" және "Химия" мамандықтары бойынша білім алушыларға арналған және "Талдаудың заманауи әдістері" пәнінің жұмыс бағдарламасына сәйкес құрастырылған.
Доп.точки доступа:
Туртубаева , М. О.
Касанова , А. Ж.

Экземпляры всего: 3
5.3-№7 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 5.3-№7 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)

Тугамбаева , Т.Б. Талдаудың заманауи әдістері [Текст] : оқу құралы / Т.Б. Туғамбаева , 2020. - 139 б.

551.

Тугамбаева , Т.Б. Талдаудың заманауи әдістері [Текст] : оқу құралы / Т.Б. Туғамбаева , 2020. - 139 б.


24.4я7
Т76

Тугамбаева , Т.Б.
    Талдаудың заманауи әдістері : оқу құралы / Т.Б. Туғамбаева . - Павлодар : Toraighyrov University, 2020. - 139 б. . - ISBN 978-601-345-150-3 : 4202.24 тг.

ББК 24.4я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   АНАЛИТИКАЛЫҚ ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
талдаудың заманауи әдістері -- аналитикалық химия -- нефелометрия -- турбидиметрия -- кондуктометрия -- потенциометрия -- кулонометрия -- хроматографиялық талдау әдістері -- электрохимиялық талдау әдістері -- оқу құралы -- люминесцентті талдау -- спектралды талдау -- оптикалық талдау -- вольтамперометрлік талдау -- атомды-эмиссионды спектралды талдау -- атомды-абсорбциялық спектралды талдау -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында талдаудың физика-химиялық әдістері жайлы мәліметтер берілген, олардың жіктелуі, сипаттамалары, аналитикалық мүмкіндіктері және қолданылу аймақтары қарастырылған, типтік есептерді шығару мысалдары, өздерін бақылауға арналған сұрақтар мен есептерді шығару мысалдары, өздерін бақылауға арналған сұрақтар мен есептер келтірілген, зертханалық жұмыстарды орындау әдістемелері келтірілген. Оқу құралы "Бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы" және "Химия" мамандықтары бойынша білім алушыларға арналған және "Талдаудың заманауи әдістері" пәнінің жұмыс бағдарламасына сәйкес құрастырылған.
Доп.точки доступа:
Туртубаева , М. О.
Касанова , А. Ж.

Экземпляры всего: 3
5.3-№7 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 5.3-№7 Ч/З (1), 2.1-№2 Ч/З (2)

36.99я7
Д21


    Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Дәстүрлі тағамдар технологиясы [Текст] : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек , 2021. - 136 б.

552.

Дәстүрлі тағамдар технологиясы [Текст] : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек , 2021. - 136 б.


36.99я7
Д21


    Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ


Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Беті 56, Нәтижелерін: 552

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз