Электрондық каталог


 

База данных: Кітаптар

Беті 8, Нәтижелерін: 192

Отмеченные записи: 0

36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] = Типовые учебные программы : 5В072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 172 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қайта өңдеу технологиясы -- кәсіби қазақ тілі -- математика -- физика -- химия -- аналитикалық химия -- продукция -- переработка -- технология -- аналитическая химия -- профессиональный русский язык -- иностранный язык -- профессионально-ориентированный иностранный язык -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] : 5В072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит, 2014. - 172 б.

71.

Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] : 5В072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит, 2014. - 172 б.


36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] = Типовые учебные программы : 5В072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 172 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- қайта өңдеу технологиясы -- кәсіби қазақ тілі -- математика -- физика -- химия -- аналитикалық химия -- продукция -- переработка -- технология -- аналитическая химия -- профессиональный русский язык -- иностранный язык -- профессионально-ориентированный иностранный язык -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

65.9(5Қаз)424.1р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] = Типовые учебные программы : 5В091200 - "Мейрамхана ісі және мейрамхана бизнесі" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 228 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)424.1р30

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚ ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- мейрамхана ісі -- қонақ үй шаруашылығы -- кәсіби қазақ тілі -- профессиональный русский язык -- кәсіби бағдарланған шетел тілі -- математика -- бухгалтерлік есеп -- аудит -- қонақ үй бизнесін ұйымдастыру -- инфрақұрылым -- маркетинг -- менеджмент -- типтік оқу бағдарламасы -- ресторанное дело -- гостиничное хозяйство -- бухгалтерский учет -- инфраструктура -- бизнес -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] : 5В091200 - "Мейрамхана ісі және мейрамхана бизнесі" мамандығы бойынша. 2 кредит, 2014. - 228 б.

72.

Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] : 5В091200 - "Мейрамхана ісі және мейрамхана бизнесі" мамандығы бойынша. 2 кредит, 2014. - 228 б.


65.9(5Қаз)424.1р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. KKt 2201- Кәсіби қазақ тілі [Мәтін] = Типовые учебные программы : 5В091200 - "Мейрамхана ісі және мейрамхана бизнесі" мамандығы бойынша. 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 228 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)424.1р30

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚ ЭКОНОМИКАСЫ


Кл.слова (ненормированные):
экономика -- мейрамхана ісі -- қонақ үй шаруашылығы -- кәсіби қазақ тілі -- профессиональный русский язык -- кәсіби бағдарланған шетел тілі -- математика -- бухгалтерлік есеп -- аудит -- қонақ үй бизнесін ұйымдастыру -- инфрақұрылым -- маркетинг -- менеджмент -- типтік оқу бағдарламасы -- ресторанное дело -- гостиничное хозяйство -- бухгалтерский учет -- инфраструктура -- бизнес -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] = Типовые учебные программы : 6М72700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 94 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
шетел тілі (кәсіби) -- менеджмент -- психология -- тамақ өнімдерінің өндірісі -- ғылыми негіздері -- иностранный язык (профессиональный) -- научное исследование -- пищевое производство -- продукция -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Типтік оқу бағдарламасы. ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] : 6М72700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит, 2014. - 94 б.

73.

Типтік оқу бағдарламасы. ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] : 6М72700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит, 2014. - 94 б.


36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] = Типовые учебные программы : 6М72700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 94 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

Кл.слова (ненормированные):
шетел тілі (кәсіби) -- менеджмент -- психология -- тамақ өнімдерінің өндірісі -- ғылыми негіздері -- иностранный язык (профессиональный) -- научное исследование -- пищевое производство -- продукция -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы.ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] = Типовые учебные программы : 6М072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 97 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік шаруашылығы -- қайта өңдеу өндірісі -- сақтау -- инновациялық технология -- шетел тілі (кәсіби) -- менеджмент -- психология -- пищевое производство -- инновационная технология -- хранение -- переработка -- продукция -- растениеводство -- иностранный язык (профессиональный) -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Типтік оқу бағдарламасы.ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] : 6М072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит, 2014. - 97 б.

74.

Типтік оқу бағдарламасы.ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] : 6М072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит, 2014. - 97 б.


36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы.ShT 5201 - Шетел тілі (кәсіби) [Мәтін] = Типовые учебные программы : 6М072800 - "Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы" мамандығы бойынша (бейіндік бағыт). 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2014. - 97 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік шаруашылығы -- қайта өңдеу өндірісі -- сақтау -- инновациялық технология -- шетел тілі (кәсіби) -- менеджмент -- психология -- пищевое производство -- инновационная технология -- хранение -- переработка -- продукция -- растениеводство -- иностранный язык (профессиональный) -- типовая учебная программа
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] = Типовая учебная программа по специальности : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (ғылыми және педагогикалық бағыт). 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 14 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағам өнімдерін өндіру -- технология -- типтік оқу бағдарламасы -- 2 кредит -- пищевое производство -- пищевые продукты -- технологический процесс -- хранение -- типовая учебная программа -- для магистрантов
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (ғылыми және педагогикалық бағыт). 2 кредит, 2016. - 14 б.

75.

Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (ғылыми және педагогикалық бағыт). 2 кредит, 2016. - 14 б.


36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] = Типовая учебная программа по специальности : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (ғылыми және педагогикалық бағыт). 2 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 14 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағам өнімдерін өндіру -- технология -- типтік оқу бағдарламасы -- 2 кредит -- пищевое производство -- пищевые продукты -- технологический процесс -- хранение -- типовая учебная программа -- для магистрантов
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] = Типовая учебная программа по специальности : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (сала бойынша). 1 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 13 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағам өнімдерін өндіру -- технология -- типтік оқу бағдарламасы -- 2 кредит -- пищевое производство -- пищевые продукты -- технологический процесс -- хранение -- типовая учебная программа -- для магистрантов
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (сала бойынша). 1 кредит, 2016. - 13 б.

76.

Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (сала бойынша). 1 кредит, 2016. - 13 б.


36р30
Т42


    Типтік оқу бағдарламасы. TOOGN 5301-Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері [Мәтін] = Типовая учебная программа по специальности : 6М072700 - "Азық-түлік өнімдерінің технологиясы" мамандығы бойынша (сала бойынша). 1 кредит. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2016. - 13 б. - 30000т. 00т. тг.

ББК 36р30

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- тағам өнімдерін өндіру -- технология -- типтік оқу бағдарламасы -- 2 кредит -- пищевое производство -- пищевые продукты -- технологический процесс -- хранение -- типовая учебная программа -- для магистрантов
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. Т.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Т. Төлемісова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 2700т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- микробиология -- микроорганизмдер -- спирт -- сүт қышқылы -- сүрлем микрофлорасы -- май қышқылы -- пектин -- дрожжыларды селекциялау -- лимон қышқылы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Төлемісова, Ж.Т. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.

77.

Төлемісова, Ж.Т. Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы, 2015. - 174 б.


36.87я7
Т65

Төлемісова, Ж. Т.
    Микроорганизмдер биотехнологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Ж. Т. Төлемісова. - Алматы : Нур-Принт, 2015. - 174 б. - ISBN 978-601-7390-52-5 : 2700т. 00т. тг.

ББК 36.87я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- микробиология -- микроорганизмдер -- спирт -- сүт қышқылы -- сүрлем микрофлорасы -- май қышқылы -- пектин -- дрожжыларды селекциялау -- лимон қышқылы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

36-9я7
Т80

Туралина, М. Т.
    Азық-түлік тағамдарының қауіпсіздігі мен сараптамасы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 6 ,31 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік тағамдары -- тамақ өнімдерін сараптау -- санитарлы-гигиеналық сараптама -- сертификаттау -- техникалық бақылау -- электронды оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ)
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Туралина, М.Т. Азық-түлік тағамдарының қауіпсіздігі мен сараптамасы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина, 2017. - 6 ,31 МБ

78.

Туралина, М.Т. Азық-түлік тағамдарының қауіпсіздігі мен сараптамасы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина, 2017. - 6 ,31 МБ


36-9я7
Т80

Туралина, М. Т.
    Азық-түлік тағамдарының қауіпсіздігі мен сараптамасы [Электронды басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 6 ,31 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- азық-түлік тағамдары -- тамақ өнімдерін сараптау -- санитарлы-гигиеналық сараптама -- сертификаттау -- техникалық бақылау -- электронды оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- ЖАТО (ЦНИТ)
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

36-9я7
Т80

Туралина, М. Т.
    Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 6 ,28 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- қызмет сапасы -- тауарлық сараптама -- санитарлы-гигиеналық сараптама -- сертификаттау -- техникалық бақылау -- технология -- тамақтық токсикоинфекция -- практикалық сабақтар -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

Туралина, М.Т. Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина, 2017. - 6 ,28 МБ

79.

Туралина, М.Т. Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина, 2017. - 6 ,28 МБ


36-9я7
Т80

Туралина, М. Т.
    Өнім мен қызмет сапасын сараптау [Электрондық басылым] : электронды оқу құралы / М. Т. Туралина. - Тараз : ЖАТО, 2017. - 6 ,28 МБ : СD. - [Б.ц.] тг.

ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- қызмет сапасы -- тауарлық сараптама -- санитарлы-гигиеналық сараптама -- сертификаттау -- техникалық бақылау -- технология -- тамақтық токсикоинфекция -- практикалық сабақтар -- электронды оқу құралы -- ЖАТО (ЦНИТ) -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (5)

65.9(5Қаз)29-431.5я7
У19

Уварова, А. К.
    Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. К. Уварова. - Алматы : Бастау, 2015. - 336 б. - ISBN 978-601-281-180-3 : 3990т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)29-431.5я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАН ТУРИЗМЫ


Кл.слова (ненормированные):
туризм -- туризм саласын дамыту -- туризмдегі тамақтандыру -- қызмет көрсету -- туризм нарығы -- ұлттық асхана -- мәдениет -- оқу құралы
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (26), 1.2-№4 Ч/З (4)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26), 1.2-№4 Ч/З (4)

Уварова, А.К. Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. К. Уварова, 2015. - 336 б.

80.

Уварова, А.К. Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. К. Уварова, 2015. - 336 б.


65.9(5Қаз)29-431.5я7
У19

Уварова, А. К.
    Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Мәтін] : оқу құралы / А. К. Уварова. - Алматы : Бастау, 2015. - 336 б. - ISBN 978-601-281-180-3 : 3990т. 00т. тг.

ББК 65.9(5Қаз)29-431.5я7

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚАЗАҚСТАН ТУРИЗМЫ


Кл.слова (ненормированные):
туризм -- туризм саласын дамыту -- туризмдегі тамақтандыру -- қызмет көрсету -- туризм нарығы -- ұлттық асхана -- мәдениет -- оқу құралы
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (26), 1.2-№4 Ч/З (4)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26), 1.2-№4 Ч/З (4)

Беті 8, Нәтижелерін: 192

 

Барлық түсімдер 
Немесе қызығушылық танытқан айыңызды таңдаңыз