База данных: Кітаптар
Беті 8, Нәтижелерін: 74
Отмеченные записи: 0
71.

Подробнее
36.86я7
Д 14
Дайрашева , С.Т.
Қантты кондитер өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқулық / С.Т. Дайрашева . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 136 б. - ISBN 978-601-263-435-8 : 10600.00 тг.
ББК 36.86я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
орта кәсіптік білім -- қантты кондитер өнімдері -- карамель өндірісі -- кәмпит өндірісі -- ирис өндірісі -- бұршақ кәмпит өндірісі -- мармелад өндірісі -- пастила өндірісі -- шоколоад өндірісі -- какао ұнтағының өндірісі -- халва өндірісі -- оқулық -- магистрант -- магистранттарға арналған оқулық
Аннотация: Бұл оқулықта қантты кондитер өндірісіндегі өнімдерге толық анықтама берілген. Қантты кондитерлік өнімдердің сапасын жақсартып, тағамдық құндылығын жоғарылату мақсатында ғылым мен техниканың жетістіктерін пайдалана отырып кешенді автоматтандырылған жүйелерге араластыру, заманауи үлгілерін пайдалануға негізделген. Оқулық жоғары оқу орыны және орта кәсіптік білім беретін мекемелердің студенттеріне, мамандық бойынша магистранттарға, сонымен бірге кондитерлік кәсіпорындардың мамандарына арналады.
Доп.точки доступа:
Батырбаева , Н. Б.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
Д 14
Дайрашева , С.Т.
Қантты кондитер өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқулық / С.Т. Дайрашева . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 136 б. - ISBN 978-601-263-435-8 : 10600.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
орта кәсіптік білім -- қантты кондитер өнімдері -- карамель өндірісі -- кәмпит өндірісі -- ирис өндірісі -- бұршақ кәмпит өндірісі -- мармелад өндірісі -- пастила өндірісі -- шоколоад өндірісі -- какао ұнтағының өндірісі -- халва өндірісі -- оқулық -- магистрант -- магистранттарға арналған оқулық
Аннотация: Бұл оқулықта қантты кондитер өндірісіндегі өнімдерге толық анықтама берілген. Қантты кондитерлік өнімдердің сапасын жақсартып, тағамдық құндылығын жоғарылату мақсатында ғылым мен техниканың жетістіктерін пайдалана отырып кешенді автоматтандырылған жүйелерге араластыру, заманауи үлгілерін пайдалануға негізделген. Оқулық жоғары оқу орыны және орта кәсіптік білім беретін мекемелердің студенттеріне, мамандық бойынша магистранттарға, сонымен бірге кондитерлік кәсіпорындардың мамандарына арналады.
Доп.точки доступа:
Батырбаева , Н. Б.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
72.

Подробнее
30.16я7
К81
Кудиярова , Ж.С.
Ферменттік препараттарды алу технологиясы : оқу-әдістемелік құрал / Ж.С. Кудиярова . - Алматы : Лантар Books, 2022. - 100 б. . - ISBN 978-601-263-466-2 : 3920.00 тг.
ББК 30.16я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНИКАЛЫҚ БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- ферменттік препарат -- инженерлік энзимология -- ферменттерді бөліп алу -- ферменттердің биосинтезі -- ферменттік реакциялар -- протеин құрылымдары -- ферменттердің экономикалық маңыздылығы -- ферменттердің белсенділігін өлшеу -- ферменттердің катализаторлық механизмдері -- ферменттердің каталитикалық белсенділігі -- оқу-әдістемелік құралы -- 5В070100- Биотехнология
Аннотация: Бұл дәрістер жинағы техникалық мамандықтар бойынша биологиялық және технологиялық жоғары оқу орындарында, колледждерде тағамдық саласында 5В070100-Биотехнология мамандығы бойынша білім алушы бакалавр студенттеріне курстың теориялық және тәжірибелік негіздерін танып білулеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
К81
Кудиярова , Ж.С.
Ферменттік препараттарды алу технологиясы : оқу-әдістемелік құрал / Ж.С. Кудиярова . - Алматы : Лантар Books, 2022. - 100 б. . - ISBN 978-601-263-466-2 : 3920.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНИКАЛЫҚ БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- ферменттік препарат -- инженерлік энзимология -- ферменттерді бөліп алу -- ферменттердің биосинтезі -- ферменттік реакциялар -- протеин құрылымдары -- ферменттердің экономикалық маңыздылығы -- ферменттердің белсенділігін өлшеу -- ферменттердің катализаторлық механизмдері -- ферменттердің каталитикалық белсенділігі -- оқу-әдістемелік құралы -- 5В070100- Биотехнология
Аннотация: Бұл дәрістер жинағы техникалық мамандықтар бойынша биологиялық және технологиялық жоғары оқу орындарында, колледждерде тағамдық саласында 5В070100-Биотехнология мамандығы бойынша білім алушы бакалавр студенттеріне курстың теориялық және тәжірибелік негіздерін танып білулеріне арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
73.

Подробнее
26.92я7+36.95я7/Т77-092455775
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
ББК 36.92я7+36.95я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Туганова, Б. С.
Ет және сүт өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Б. С. Туганова. - Павлодар : Toraighyrov University, 2023. - 196 б. : рис. - ISBN 978-601-345-382-8 : 4510. 24 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ет өнімдерінің технологиясы -- сүт өнімдерінің технологиясы -- етті тамырлау -- пісірілген шұжықтарды өндіру технологиясы -- ливерлік шұжықтарды өндіру технологиясы -- шошқа етінен ысталған өнімдерді өндіру -- қой ысталған етін тұздау -- сиыр ысталған етін тұздау -- ет жартылай фабрикаттарды өндіру -- балмұздақ өндіру технологиясы -- қаймақ өндіру технологиясы -- сүзбе технологиясы -- сүзбешелер технологиясы -- сүтқышқылды өнімдер технологиясы -- тұтассүтті өнімдер технологиясы -- сары май өндірісі -- сары май технологиясы -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының ғылым және жоғары білім министрлігі
Аннотация: Бұл оқу құралда ет және сүт өнімдерінің теориялық негіздеуі мен сапалық көрсеткіштерді анықтау әдістері, және де ет пен сүтке негізгі шикізат ретінде қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар, сонымен қатар ет және сүт өнімдерді өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттерді теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған.
Доп.точки доступа:
Кажибаева , Г. Т.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
74.

Подробнее
36.99я7
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Д21
Дәстүрлі тағамдар технологиясы : оқу құралы / Қ. С. Исаева, Г. Т. Кажибаева, Б. С. Туганова, Ұ. Н. Тілеубек . - Павлодар : Toraighyrov University, 2021. - 136 б. . - ISBN 978-601-345-199-2 : 3956.96 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
дәстүрлі тағамдар технологиясы -- номадизм -- Тувандықтардың тағамдары -- көшпелі халықтың ұлттық тағамы -- Буряттардың ұлттық тағамы -- Қазақтардың дәстүрлі ұлттық тағамы -- көшпелі халықтардың ұлттық тағамдары -- Қалмақтардың дәстүрлі ұлттық тағамдары -- оқу құралы -- Қазақстанның көшпелі мал шаруашылығы -- Бурятияның көшпелі мал шаруашылығы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасының білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында дәстүрлі тамақ өнімдерді, сонымен қатар оларды өңдеу технологиялық процесстері баяндалған. Дәстүрлі өнімдердің бірегей дәмі мен пайдалы қасиеттерін, оларды өндіру технологияларын білу болашақ мамандарға оларды кең өткізу нарығына табысты жылжытуға мүмкіндік береді. Осы оқу құралы барлық оқу нысаны бойынша студенттер мен магистранттардың теоретикалық және практикалық дайындау үшін ұсынылған және тамақ өнеркәсіптің мамандарын дайындау үшін оқу барысында қолдануға болады.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Беті 8, Нәтижелерін: 74