Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 1, Результатов: 2

Отмеченные записи: 0

36.83я722
Ц94

Цыганова, Т. Б.
    Технология хлебопекарного производства [Электронный ресурс] : учебник / Т. Б. Цыганова. - М. : ПрофОбрИздат, 2002. - 432 с. - Б. ц.

УДК
ББК 36.83я722

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


Кл.слова (ненормированные):
хлеб -- углеводы -- витамин -- железа -- белок -- жир -- полуфабрикат -- теста

Цыганова, Т.Б. Технология хлебопекарного производства [Электронный ресурс] : Учебник / Т. Б. Цыганова, 2002. - 432 с.

1.

Цыганова, Т.Б. Технология хлебопекарного производства [Электронный ресурс] : Учебник / Т. Б. Цыганова, 2002. - 432 с.


36.83я722
Ц94

Цыганова, Т. Б.
    Технология хлебопекарного производства [Электронный ресурс] : учебник / Т. Б. Цыганова. - М. : ПрофОбрИздат, 2002. - 432 с. - Б. ц.

УДК
ББК 36.83я722

Рубрики: ТЕХНИКА

   ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ


Кл.слова (ненормированные):
хлеб -- углеводы -- витамин -- железа -- белок -- жир -- полуфабрикат -- теста

36.83я7
Б20

Байысбаева, М. П.
    Нан өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : Дәуір, 2011. - Б. ц.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру өндірісі -- оқулық -- тамақ өнеркәсібі -- нан өнімдері -- нан пісіру өндірісі -- технология -- техника -- машина -- тарих -- тамақ -- өнеркәсіп -- өндіріс

Байысбаева, М.П. Нан өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / М. П. Байысбаева, 2011

2.

Байысбаева, М.П. Нан өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / М. П. Байысбаева, 2011


36.83я7
Б20

Байысбаева, М. П.
    Нан өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : Дәуір, 2011. - Б. ц.

ББК 36.83я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру өндірісі -- оқулық -- тамақ өнеркәсібі -- нан өнімдері -- нан пісіру өндірісі -- технология -- техника -- машина -- тарих -- тамақ -- өнеркәсіп -- өндіріс

Страница 1, Результатов: 2

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц