База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 2
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
45/46я7
О-58
Омарқожаұлы, Н.
Мал шаруашылығы негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Н. Омарқожаұлы, М. Кенжебай, А. Шуркин. - Астана : Фолиант, 2015. - 168 б. - ISBN 978-601-302-283-3 : 1350т. 00т. тг.
ББК 45/46я7
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖАЛПЫ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал өсіру -- мал тұқымы -- мал азықтандыру -- азық құрамы -- азық сапасын бағалау -- мал гигиенасы -- суару гигиенасы -- зоогигиеналық талаптар -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Кенжебай, М.
Шуркин, А.
Экземпляры всего: 5
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (1)
О-58
Омарқожаұлы, Н.
Мал шаруашылығы негіздері [Мәтін] : оқу құралы / Н. Омарқожаұлы, М. Кенжебай, А. Шуркин. - Астана : Фолиант, 2015. - 168 б. - ISBN 978-601-302-283-3 : 1350т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖАЛПЫ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
мал шаруашылығы -- мал өсіру -- мал тұқымы -- мал азықтандыру -- азық құрамы -- азық сапасын бағалау -- мал гигиенасы -- суару гигиенасы -- зоогигиеналық талаптар -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Кенжебай, М.
Шуркин, А.
Экземпляры всего: 5
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (1)
2.
Подробнее
636.087.6(075)
О-58
Омарқожаұлы, Н.
Мал азығының құрамы, қоректілігі мен сапасы : оқу құралы / Н. Омарқожаұлы. - Алматы : Лантар Трейд, 2019. - 78 с. : табл. - ISBN 978-601-7975-90-6 : 2420. 00 тг.
ББК 45.45я7
Рубрики: АУЫЛ ЖӘНЕ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖАНУАРЛАРДАН АЛЫНАТЫН АЗЫҚ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- азық құрамы -- азық қоректілігі -- азық құнарлылығы -- азықтар сапасы -- көк азық сапасы -- ірі азық сапасы -- пішендеме сапасы -- сүрлем сапасы -- консервіленген азық сапасы -- дәнді азық сапасы -- күнжара сапасы -- жануар тектес азықтар сапасы -- құрамажем сапасы
Аннотация: Оқу құралында мал азығының қоректілігі мен сапасын бақылап бағалаудың жолдары мен әдістері келтірілген. Азық қоректілігінің көрсеткіштері мен кешенді бағалау жолдары талданған. Мал шаруашылығының жемшөп қорын нығайтып, сапасын арттырудың маңызы айтылған. Оқу құралы аграрлық жоғары оқу орындарының студенттері, магистранттары мен докторанттарына, сала мамандары мен шаруа қожалықтары иелеріне арналады. г
Экземпляры всего: 4
6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
Свободны: 6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
О-58
Омарқожаұлы, Н.
Мал азығының құрамы, қоректілігі мен сапасы : оқу құралы / Н. Омарқожаұлы. - Алматы : Лантар Трейд, 2019. - 78 с. : табл. - ISBN 978-601-7975-90-6 : 2420. 00 тг.
УДК |
Рубрики: АУЫЛ ЖӘНЕ МАЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ҒЫЛЫМДАРЫ
ЖАНУАРЛАРДАН АЛЫНАТЫН АЗЫҚ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- азық құрамы -- азық қоректілігі -- азық құнарлылығы -- азықтар сапасы -- көк азық сапасы -- ірі азық сапасы -- пішендеме сапасы -- сүрлем сапасы -- консервіленген азық сапасы -- дәнді азық сапасы -- күнжара сапасы -- жануар тектес азықтар сапасы -- құрамажем сапасы
Аннотация: Оқу құралында мал азығының қоректілігі мен сапасын бақылап бағалаудың жолдары мен әдістері келтірілген. Азық қоректілігінің көрсеткіштері мен кешенді бағалау жолдары талданған. Мал шаруашылығының жемшөп қорын нығайтып, сапасын арттырудың маңызы айтылған. Оқу құралы аграрлық жоғары оқу орындарының студенттері, магистранттары мен докторанттарына, сала мамандары мен шаруа қожалықтары иелеріне арналады. г
Экземпляры всего: 4
6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
Свободны: 6.2-№9 ч/з (1), 6.1-№8 ч/з (3)
Страница 1, Результатов: 2