Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 1, Результатов: 2

Отмеченные записи: 0

41.2 я 73
Ж89

Жүргенов, Ж. С.
    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. С. Жүргенов. - Алматы : Агроуниверситет, 2011. - 201 б. - Б. ц.

ББК 41.2 я 73

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ӨСІМДІК ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
астық сапасы -- астық қоймалары -- астық дақылдарын өңдеу -- бидай -- нан өнімі

Жүргенов, Ж.С. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. С. Жүргенов, 2011. - 201 б.

1.

Жүргенов, Ж.С. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. С. Жүргенов, 2011. - 201 б.


41.2 я 73
Ж89

Жүргенов, Ж. С.
    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Ж. С. Жүргенов. - Алматы : Агроуниверситет, 2011. - 201 б. - Б. ц.

ББК 41.2 я 73

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ӨСІМДІК ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
астық сапасы -- астық қоймалары -- астық дақылдарын өңдеу -- бидай -- нан өнімі

36.1
С 71

Спандияров, Е.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : монография / Е. Спандияров [et al.]. - Тараз : [б. и.], 2021. - 67 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- құндылығы жоғары тағамдар -- астық дақылдары -- тауарлық қасиеттер -- талқан -- ұлттық сусымалы тамақ -- ППС

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Изтурганова, Т.
Гаражаев, М.Ш.

Спандияров, Е. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : Монография / Е. Спандияров [et al.], 2021. - 67 б.

2.

Спандияров, Е. Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : Монография / Е. Спандияров [et al.], 2021. - 67 б.


36.1
С 71

Спандияров, Е.
    Тағамдық бағалылығы жоғары ұлттық сусымалы тамақ өнімдерін таблеттеу [Электрондық ресурс] : монография / Е. Спандияров [et al.]. - Тараз : [б. и.], 2021. - 67 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ

   БИОТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерін таблеттеу -- құндылығы жоғары тағамдар -- астық дақылдары -- тауарлық қасиеттер -- талқан -- ұлттық сусымалы тамақ -- ППС

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Изтурганова, Т.
Гаражаев, М.Ш.

Страница 1, Результатов: 2

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц