Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 1, Результатов: 2

Отмеченные записи: 0

65.9(2)44
У 18

Уварова, А. К.
    Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Электронный ресурс] : оқу құрылымы / А. К. Уварова. - Алматы : Бастау, 2015. - 336 б. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА--ТУРИЗМ

Кл.слова (ненормированные):
туризм -- туризм нарығы -- тамақтандыру -- кәсіпорынның дамуы -- туризм нарығы -- қоғамдық тамақтандыру -- ұлттық асхана -- мәдинет

Уварова, А.К. Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Электронный ресурс] : оқу құрылымы / А. К. Уварова, 2015. - 336 б.

1.

Уварова, А.К. Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Электронный ресурс] : оқу құрылымы / А. К. Уварова, 2015. - 336 б.


65.9(2)44
У 18

Уварова, А. К.
    Туризмде тамақтандыруды ұйымдастыру [Электронный ресурс] : оқу құрылымы / А. К. Уварова. - Алматы : Бастау, 2015. - 336 б. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА--ТУРИЗМ

Кл.слова (ненормированные):
туризм -- туризм нарығы -- тамақтандыру -- кәсіпорынның дамуы -- туризм нарығы -- қоғамдық тамақтандыру -- ұлттық асхана -- мәдинет

65.9(5Қаз)42я7
Е 80

Есіркеп, Г. .
    Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.

Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А

Есіркеп, Г. Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие, 2020. - 175 с

2.

Есіркеп, Г. Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие, 2020. - 175 с


65.9(5Қаз)42я7
Е 80

Есіркеп, Г. .
    Тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді ұйымдастыру [Электрондық ресурс] : учебное пособие. - Алматы : Лантар Трейд , 2020. - 175 с. - Б. ц.

Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР --ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ ЭКОНОМИКАСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақтандыру кәсіпорны -- сауда залдарының интерьері -- ыстық тағамдар -- тәтті тағамдар -- қызмет көрсету -- оқу құралы -- мейрамхана бизнесіндегі жарнама -- швед столын ұйымдастыру -- қоғамдық тамақтану -- дәмхана -- асхана -- тұтынушыларға қызмет көрсету -- туристерге қызмет көрсету -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында баяндалған арнайы қызмет көрсету нысандары, қызмет көрсету тәсілдері мен банкеттер, жұмысты ұйымдастыру, барлар, буфеттер, әдістері қызмет көрсету шетелдік қонақтар мен туристер. Қазіргі заманғы қонақ үйлердің жұмысын ұйымдастыру және оның функциялары.

Доп.точки доступа:
Диханбаева, Ф.Т
Бектурганова, А.А

Страница 1, Результатов: 2

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц