Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 4

Отмеченные записи: 0

663:54-32:006.1(043)
А14

Абдибек, А. Р.
    "Шарап құрамындағы сорбин қышқылын анықтау" [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Жапсарбеков Ғ.П. - Тараз : [б. и.], 2017. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ


Кл.слова (ненормированные):
шарап ашытқыш өнім -- шарап шығару -- эксперементтерді ұйымдастыру -- шарап өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Абдибек, А.Р. "Шарап құрамындағы сорбин қышқылын анықтау" [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Жапсарбеков Ғ.П., 2017. - 70 б.

1.

Абдибек, А.Р. "Шарап құрамындағы сорбин қышқылын анықтау" [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Жапсарбеков Ғ.П., 2017. - 70 б.


663:54-32:006.1(043)
А14

Абдибек, А. Р.
    "Шарап құрамындағы сорбин қышқылын анықтау" [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Жапсарбеков Ғ.П. - Тараз : [б. и.], 2017. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ


Кл.слова (ненормированные):
шарап ашытқыш өнім -- шарап шығару -- эксперементтерді ұйымдастыру -- шарап өндіру
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

637.1
Ә55

Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
    Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Әлібаева, Анар Қожантайқызы. Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева, 2011. - 17 б.

2.

Әлібаева, Анар Қожантайқызы. Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева, 2011. - 17 б.


637.1
Ә55

Әлібаева, Анар Қожантайқызы.
    Йогурт алуда сүт қышқылды бактерияның белсенділігін арттыру [Мәтін] : магистрлік автореф. биология мамандығы бойынша / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.к., доц. Р.Т.Турекельдиева. - Тараз : [б. и.], 2011. - 17 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- шикі сүт -- ферменттер -- ферметтік автивтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.

3.

Дильдабаева, А.С. Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А., 2018. - 91 б.


664.6.014/019:664.66(043)
Д42

Дильдабаева, А. С.
    Ұнның газ түзу қабілетін ескере отырып қамыр дайындаудың технологиялық параметрлерін оптимизациялау [Мәтін] : магистрлік диссертация / Ғылыми жетекші: к.т.н., профессор Горбатовская Н.А. - Тараз : [б. и.], 2018. - 91 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- нан өндірісі -- наубайхана -- шикізатты зерттеу -- нан пісіру технологиясы -- ашытқылар белсенділігі
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

551.345:591.133.1
К18

Карабаева, асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Карабаева, асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков, 2011. - 24 б.

4.

Карабаева, асел Аскаровна. Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков, 2011. - 24 б.


551.345:591.133.1
К18

Карабаева, асел Аскаровна.
    Жануар тектес негізгі азық түліктердің микробиологиясы [Мәтін] : магистрлік автореф. 6М060700 -"Биология" мамандығы бойынша / Ғылыми жет. а/ш.ғ.к., доц. Қ.Т.Тастанбеков. - Тараз : [б. и.], 2011. - 24 б. - )

УДК

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДРЫ

   БИОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
стерилизация -- өсу факторы -- буферлілік -- штамм -- антогонистік әсер -- ашытқы -- сүт қышқылды бактериялар -- титрлеу -- микроорганизмдер -- субстрат -- ферменттер -- ферменттік активтілік -- ашытқылар -- ашыту -- гомогенизация -- гигиена -- санитария -- дезинфекция -- асептикалық
Экземпляры всего: 2
Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (2)

Страница 1, Результатов: 4

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц