Электронный каталог


 

База данных: Репозиторий трудов ППС

Страница 1, Результатов: 12

Отмеченные записи: 0

637.146.23
А90

Асқарбаев.Н.
    Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім

Асқарбаев.Н. Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д, 2013. - 17 б.

1.

Асқарбаев.Н. Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д, 2013. - 17 б.


637.146.23
А90

Асқарбаев.Н.
    Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім

36.824я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университетi, 2016. - 197 б. - ISBN 978-9965-20-742-6 : Б. ц.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
жануарларды азықтыру -- мал азығы -- микроағзалар -- бидай кебегі

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.

Аубакиров, Х.А. Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2016. - 197 б.

2.

Аубакиров, Х.А. Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2016. - 197 б.


36.824я7
А91

Аубакиров, Х. А.
    Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университетi, 2016. - 197 б. - ISBN 978-9965-20-742-6 : Б. ц.

ББК 36.824я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
жануарларды азықтыру -- мал азығы -- микроағзалар -- бидай кебегі

Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.


Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 95 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- бидай -- жарма -- астық сақтау -- липидтер -- ПОҚ еңбектері

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2003. - 95 б.

3.

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2003. - 95 б.



Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 95 б. - Б. ц.

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- бидай -- жарма -- астық сақтау -- липидтер -- ПОҚ еңбектері

343.24:343.359
Б52

Бидайшиев, Г. Д.
    Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасының қалыптасу ерекшеліктері [Мәтін] : заң ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:з.ғ.к. доцент Нұрманбетов,Қ.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 84 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚҰҚЫҚ


Кл.слова (ненормированные):
кәмелетке толмағандар -- құқықтық сана -- азаматтық қоғам -- мотивация -- құқықтық тәрбие

Бидайшиев, Г.Д. Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасының қалыптасу ерекшеліктері [Мәтін] : Заң ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:з.ғ.к. доцент Нұрманбетов,Қ.Е., 2014. - 84 б.

4.

Бидайшиев, Г.Д. Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасының қалыптасу ерекшеліктері [Мәтін] : Заң ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:з.ғ.к. доцент Нұрманбетов,Қ.Е., 2014. - 84 б.


343.24:343.359
Б52

Бидайшиев, Г. Д.
    Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасының қалыптасу ерекшеліктері [Мәтін] : заң ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:з.ғ.к. доцент Нұрманбетов,Қ.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 84 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ҚҰҚЫҚ


Кл.слова (ненормированные):
кәмелетке толмағандар -- құқықтық сана -- азаматтық қоғам -- мотивация -- құқықтық тәрбие

664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 27 б.

5.

Джамалбекова, А.Д. Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А., 2014. - 27 б.


664.6/7
Д40

Джамалбекова, А. Д.
    Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек

30.6(075)-162728195
Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : электрондық ресурс / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - Б. ц.

ББК 30.6(075)36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма концентраттары -- қарақұмық жармасы -- жүгері -- бидай -- балалар тағамы -- диеталық тағамдар -- диеталық ұн -- сұлы -- геркулес -- талқан -- геркулес

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2011. - 134 б.

6.

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : Электрондық ресурс, 2011. - 134 б.


30.6(075)-162728195
Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : электрондық ресурс / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - Б. ц.

ББК 30.6(075)36

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма концентраттары -- қарақұмық жармасы -- жүгері -- бидай -- балалар тағамы -- диеталық тағамдар -- диеталық ұн -- сұлы -- геркулес -- талқан -- геркулес

36.822я72-712399730
Мынбаева, А. Б.
    Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : Б. ц.

ББК 36.822я7236

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- ұнтақ жармасы -- бидай -- ұн зауыты -- ӨТЛ -- дән -- центрофугалды елеуіш

Мынбаева, А.Б. Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2015. - 83 б.

7.

Мынбаева, А.Б. Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Электрондық ресурс] : Оқу құралы, 2015. - 83 б.


36.822я72-712399730
Мынбаева, А. Б.
    Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : Б. ц.

ББК 36.822я7236

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн -- ұнтақ жармасы -- бидай -- ұн зауыты -- ӨТЛ -- дән -- центрофугалды елеуіш

578.67
С15

Садуақасов, Нақылбек Ерболович.
    Жаздық бидайдың қоректік және суғару тәртібін негіздеу [Мәтін] : магис. дис. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. канд. , доцент Ә.Т.Қозыкеева. - Тараз : М.Х.Дулати атындағы Тараз мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.20-. - ). - 0т. 00т.

УДК

Рубрики: СУ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   МЕЛИОРАЦИЯ, ЖЕРДІ БАПТАУ ЖӘНЕ ҚОРҒАУ


Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- жерді баптау -- қорғау -- жаздық бидай -- суғару -- суғару тәртібі -- магис.дис.

Садуақасов, Нақылбек Ерболович. Жаздық бидайдың қоректік және суғару тәртібін негіздеу [Мәтін] : магис. дис. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. канд. , доцент Ә.Т.Қозыкеева, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.20-

8.

Садуақасов, Нақылбек Ерболович. Жаздық бидайдың қоректік және суғару тәртібін негіздеу [Мәтін] : магис. дис. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. канд. , доцент Ә.Т.Қозыкеева, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.20-


578.67
С15

Садуақасов, Нақылбек Ерболович.
    Жаздық бидайдың қоректік және суғару тәртібін негіздеу [Мәтін] : магис. дис. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. канд. , доцент Ә.Т.Қозыкеева. - Тараз : М.Х.Дулати атындағы Тараз мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.20-. - ). - 0т. 00т.

УДК

Рубрики: СУ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   МЕЛИОРАЦИЯ, ЖЕРДІ БАПТАУ ЖӘНЕ ҚОРҒАУ


Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- жерді баптау -- қорғау -- жаздық бидай -- суғару -- суғару тәртібі -- магис.дис.

663.1:612.744.16
С17

Самратов, Д. К.
    Астық дақылдарын минералды қоспадан тазалау процесін зерттеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Садыбаева,Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2014. - 19 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
астық дақыл -- минералды коспа -- бидай -- эксперимент -- физикалық қасиет -- химиялық қасиет

Самратов, Д.К. Астық дақылдарын минералды қоспадан тазалау процесін зерттеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Садыбаева,Ә.Қ., 2014. - 19 б.

9.

Самратов, Д.К. Астық дақылдарын минералды қоспадан тазалау процесін зерттеу [Мәтін] : Техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Садыбаева,Ә.Қ., 2014. - 19 б.


663.1:612.744.16
С17

Самратов, Д. К.
    Астық дақылдарын минералды қоспадан тазалау процесін зерттеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Садыбаева,Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2014. - 19 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
астық дақыл -- минералды коспа -- бидай -- эксперимент -- физикалық қасиет -- химиялық қасиет

633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.

10.

Сатбаева, А.Б. Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С, 2013. - 21 б.


633.11:637.146
С21

Сатбаева, А. Б.
    Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік

Страница 1, Результатов: 12

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц