База данных: Репозиторий трудов ППС
Страница 1, Результатов: 12
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
637.146.23
А90
Асқарбаев.Н.
Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім
А90
Асқарбаев.Н.
Сүтқышқылды ұлттық сусын өндіруге арналған көп компонентті дән шикізатын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымының маакгистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: т.ғ.к., доцент Кенжеходжаев М.Д. - Тараз : [б. и.], 2013. - 17 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИЧЕСКИЕ НАУКИ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
жарма өнімі -- бидай -- жүгері -- арпа -- сүт -- сусын -- минералды заттар -- витамин -- ұлттық өнім
2.
Подробнее
36.824я7
А91
Аубакиров, Х. А.
Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университетi, 2016. - 197 б. - ISBN 978-9965-20-742-6 : Б. ц.
ББК 36.824я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
жануарларды азықтыру -- мал азығы -- микроағзалар -- бидай кебегі
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.
А91
Аубакиров, Х. А.
Биоқұрама жем технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университетi, 2016. - 197 б. - ISBN 978-9965-20-742-6 : Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
жануарларды азықтыру -- мал азығы -- микроағзалар -- бидай кебегі
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.
3.
Подробнее
Әбдірақов, Б. Қ.
Биохимия [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 95 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- бидай -- жарма -- астық сақтау -- липидтер -- ПОҚ еңбектері
Әбдірақов, Б. Қ.
Биохимия [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Тараз : Тараз университеті, 2003. - 95 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- бидай -- жарма -- астық сақтау -- липидтер -- ПОҚ еңбектері
4.
Подробнее
343.24:343.359
Б52
Бидайшиев, Г. Д.
Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасының қалыптасу ерекшеліктері [Мәтін] : заң ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:з.ғ.к. доцент Нұрманбетов,Қ.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 84 б. - ). - б/ж
Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚҰҚЫҚ
Кл.слова (ненормированные):
кәмелетке толмағандар -- құқықтық сана -- азаматтық қоғам -- мотивация -- құқықтық тәрбие
Б52
Бидайшиев, Г. Д.
Кәмелетке толмағандардың құқықтық санасының қалыптасу ерекшеліктері [Мәтін] : заң ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация / Ғылыми жетекші:з.ғ.к. доцент Нұрманбетов,Қ.Е. - Тараз : [б. и.], 2014. - 84 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ЗАҢ ҒЫЛЫМДАРЫ
ҚҰҚЫҚ
Кл.слова (ненормированные):
кәмелетке толмағандар -- құқықтық сана -- азаматтық қоғам -- мотивация -- құқықтық тәрбие
5.
Подробнее
664.6/7
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
Д40
Джамалбекова, А. Д.
Наубайхана өндірісінде дәнді және бұршақты дақылдардан дайындалған ұнның арнайы сұрыптарын қолдану [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., профессор Горбатовская,Н.А. - Тараз : [б. и.], 2014. - 27 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
бидай ұны -- қамыр -- тамақ өндірісі -- кебек
6.
Подробнее
30.6(075)-162728195
Мынбаева, А. Б.
Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : электрондық ресурс / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - Б. ц.
ББК 30.6(075)36
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма концентраттары -- қарақұмық жармасы -- жүгері -- бидай -- балалар тағамы -- диеталық тағамдар -- диеталық ұн -- сұлы -- геркулес -- талқан -- геркулес
Мынбаева, А. Б.
Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : электрондық ресурс / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2011. - 134 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма концентраттары -- қарақұмық жармасы -- жүгері -- бидай -- балалар тағамы -- диеталық тағамдар -- диеталық ұн -- сұлы -- геркулес -- талқан -- геркулес
7.
Подробнее
36.822я72-712399730
Мынбаева, А. Б.
Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : Б. ц.
ББК 36.822я7236
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн -- ұнтақ жармасы -- бидай -- ұн зауыты -- ӨТЛ -- дән -- центрофугалды елеуіш
Мынбаева, А. Б.
Ұн зауыттарын технохимиялық бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2015. - 83 б. - ISBN 978-99-65-37-254-4 : Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
ұн -- ұнтақ жармасы -- бидай -- ұн зауыты -- ӨТЛ -- дән -- центрофугалды елеуіш
8.
Подробнее
578.67
С15
Садуақасов, Нақылбек Ерболович.
Жаздық бидайдың қоректік және суғару тәртібін негіздеу [Мәтін] : магис. дис. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. канд. , доцент Ә.Т.Қозыкеева. - Тараз : М.Х.Дулати атындағы Тараз мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.20-. - ). - 0т. 00т.
Рубрики: СУ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МЕЛИОРАЦИЯ, ЖЕРДІ БАПТАУ ЖӘНЕ ҚОРҒАУ
Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- жерді баптау -- қорғау -- жаздық бидай -- суғару -- суғару тәртібі -- магис.дис.
С15
Садуақасов, Нақылбек Ерболович.
Жаздық бидайдың қоректік және суғару тәртібін негіздеу [Мәтін] : магис. дис. автореф. / Ғылыми жетекші: техн. ғ. канд. , доцент Ә.Т.Қозыкеева. - Тараз : М.Х.Дулати атындағы Тараз мемлекеттік университеті, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.20-. - ). - 0т. 00т.
УДК |
Рубрики: СУ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МЕЛИОРАЦИЯ, ЖЕРДІ БАПТАУ ЖӘНЕ ҚОРҒАУ
Кл.слова (ненормированные):
су шаруашылығы -- жерді баптау -- қорғау -- жаздық бидай -- суғару -- суғару тәртібі -- магис.дис.
9.
Подробнее
663.1:612.744.16
С17
Самратов, Д. К.
Астық дақылдарын минералды қоспадан тазалау процесін зерттеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Садыбаева,Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2014. - 19 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
астық дақыл -- минералды коспа -- бидай -- эксперимент -- физикалық қасиет -- химиялық қасиет
С17
Самратов, Д. К.
Астық дақылдарын минералды қоспадан тазалау процесін зерттеу [Мәтін] : техника ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған диссертацияның авторефераты / Ғылыми жетекші:т.ғ.к., доцент Садыбаева,Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2014. - 19 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
астық дақыл -- минералды коспа -- бидай -- эксперимент -- физикалық қасиет -- химиялық қасиет
10.
Подробнее
633.11:637.146
С21
Сатбаева, А. Б.
Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік
С21
Сатбаева, А. Б.
Бидай үлпектері негізінде ұлттық сусын өндірудің технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші:д.PhD Боранкулова А.С. - Тараз : [б. и.], 2013. - 21 б. - ). - б/ж
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТЕХНОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
сүт өнімі -- табиғи сусын -- бифидобактерия -- сүт қышқылы -- эксперимент -- микробиологиялық көрсеткіш -- азық-түлік
Страница 1, Результатов: 12