Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 2

Отмеченные записи: 0

637.13:663.8(043)
Б 20

Байсбай, Д. Қ.
    Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Д. Қ. Байсбай. - [Б. м. : б. и.], 2020. - 90 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
сүт шикізаты -- алкогольсіз сусын -- итмұрын жемістері -- итмұрын сығындысы -- бидай үлпектері -- тағамдық қоспалар -- қышқылдылық -- килограмм -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам талшықтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Байсбай, Д.Қ. Сүт шикізатынан дайындалған функционалды бағыттағы алкогольсіз сусын технологиясын жасау Мәтін [Текст] : научное издание / Д. Қ. Байсбай, 2020. - 90 б.

664.66:577.112(043)
Қ 88

Қырғызбаева, Ж. М.
    Құрамында ақуызы бар қоспамен байытылған бидай нанының технологиясын жасау Мәтін : научное издание / Ж. М. Қырғызбаева. - Тараз : [б. и.], 2020. - 98 б. - 00.00 тг.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

Кл.слова (ненормированные):
нан-тоқаш өнімдері -- жаздық сиыржоңышқа -- аспа саңырауқұлақ -- ақуыз оқшаулағыштары -- бидай ұны -- қызанақ дәндері -- биологиялық белсенді қоспалар -- тағам құндылығы -- жұмсақ бидай -- қара бидай -- сұлы -- жүгері -- қарақұмық -- күріш -- ақуыз -- соя бұршақтары -- диссертация
Экземпляры всего: 1
ДҚҮС (1)
Свободны: ДҚҮС (1)

Қырғызбаева, Ж.М. Құрамында ақуызы бар қоспамен байытылған бидай нанының технологиясын жасау Мәтін [Текст] : научное издание / Ж. М. Қырғызбаева, 2020. - 98 б.

Страница 1, Результатов: 2

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц