Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 1, Результатов: 3

Отмеченные записи: 0

28.072я7
К98

Кэмпбелл, М. К.
    Биохимия [Мәтін] : оқулық. 1-бөлім / Ауд.Б.С. Набиева. - Алматы : ЖШС Полиграфкомбинат, 2013. - 336 б. - ISBN 978-601-7427-09-2 : 3539т. 00т. тг.

УДК
ББК 28.072я7

Рубрики: Жаратылыстану ғылымдары

   Жалпы биохимия


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- клеткалардың құрылымы -- су -- биохимиялық реакциялар -- аминқышқылдары -- ақуыздар -- ақуыздар құрылымы -- ферменттер -- биологиялық мембраналар -- липидтер -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Фарелл, Ш.О.

Экземпляры всего: 30
6.2-№9 оқу залы (2), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (26)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (2), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (25)

Кэмпбелл, М.К. Биохимия [Мәтін] : Оқулық. 1-бөлім / Ауд.Б.С. Набиева, 2013. - 336 б.

1.

Кэмпбелл, М.К. Биохимия [Мәтін] : Оқулық. 1-бөлім / Ауд.Б.С. Набиева, 2013. - 336 б.


28.072я7
К98

Кэмпбелл, М. К.
    Биохимия [Мәтін] : оқулық. 1-бөлім / Ауд.Б.С. Набиева. - Алматы : ЖШС Полиграфкомбинат, 2013. - 336 б. - ISBN 978-601-7427-09-2 : 3539т. 00т. тг.

УДК
ББК 28.072я7

Рубрики: Жаратылыстану ғылымдары

   Жалпы биохимия


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- клеткалардың құрылымы -- су -- биохимиялық реакциялар -- аминқышқылдары -- ақуыздар -- ақуыздар құрылымы -- ферменттер -- биологиялық мембраналар -- липидтер -- оқулық -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- безвозмездно
Доп.точки доступа:
Фарелл, Ш.О.

Экземпляры всего: 30
6.2-№9 оқу залы (2), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (26)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (2), №11 оқу залы (жатахана) (2), 2.1-№2 оқу залы (25)

502.3(075)+54(075)
Г 91

Гумарова, Ж. М.
    Экологиялық химия және ксенобиология негіздері : оқу құралы / Ж. М. Гумарова. - Алматы : Альманахъ, 2020. - 126 с. - ISBN 978-601-7661-06-9 : 5376. 00 тг.

УДК
ББК 28.081я7+24я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНЕУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЭКОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экожүйедегі ксенобиотиктер -- пестицидтер -- пассивті тасымал -- белсенді тасымал -- биологиялық мембраналар -- биологиялық белсенді заттар -- биотрансформация -- хелаттаушы агенттер -- газ тәрізді заттар -- ауыр металдар -- пиноцитоз -- фагоцитоз -- тағамдық қоспалар -- табиғатты пайдалану -- табиғатты қорғау -- оқу құралы -- қоршаған ортаны ластау
Аннотация: Оқу құралындағы материалдар экология мен табиғатты қорғау саласына және химиялық білімді жаратылыстану ғылымдарымен біріктіріп, байланыстыруға арналған. Қоршаған ортаны ластаудың экологиялық және токсикологиялық аспектілері, сондай-ақ өнеркәсіпте зиянды заттардың шығарылуының ықтимал көздері келтірілген. Оқу құралы экологиялық мамандықтарда оқитын жоғары оқу орындарының білім алушылары және табиғатты пайдалану, қоршаған ортаны қорғау саласындағы мамандар мен оқырмандардың кең тобы қолдана алады.
Экземпляры всего: 5
6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (2), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (2), 2.1-№2 Ч/З (2)

Гумарова, Ж. М. Экологиялық химия және ксенобиология негіздері [Текст] : оқу құралы / Ж. М. Гумарова, 2020. - 126 с.

2.

Гумарова, Ж. М. Экологиялық химия және ксенобиология негіздері [Текст] : оқу құралы / Ж. М. Гумарова, 2020. - 126 с.


502.3(075)+54(075)
Г 91

Гумарова, Ж. М.
    Экологиялық химия және ксенобиология негіздері : оқу құралы / Ж. М. Гумарова. - Алматы : Альманахъ, 2020. - 126 с. - ISBN 978-601-7661-06-9 : 5376. 00 тг.

УДК
ББК 28.081я7+24я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНЕУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЭКОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
экожүйедегі ксенобиотиктер -- пестицидтер -- пассивті тасымал -- белсенді тасымал -- биологиялық мембраналар -- биологиялық белсенді заттар -- биотрансформация -- хелаттаушы агенттер -- газ тәрізді заттар -- ауыр металдар -- пиноцитоз -- фагоцитоз -- тағамдық қоспалар -- табиғатты пайдалану -- табиғатты қорғау -- оқу құралы -- қоршаған ортаны ластау
Аннотация: Оқу құралындағы материалдар экология мен табиғатты қорғау саласына және химиялық білімді жаратылыстану ғылымдарымен біріктіріп, байланыстыруға арналған. Қоршаған ортаны ластаудың экологиялық және токсикологиялық аспектілері, сондай-ақ өнеркәсіпте зиянды заттардың шығарылуының ықтимал көздері келтірілген. Оқу құралы экологиялық мамандықтарда оқитын жоғары оқу орындарының білім алушылары және табиғатты пайдалану, қоршаған ортаны қорғау саласындағы мамандар мен оқырмандардың кең тобы қолдана алады.
Экземпляры всего: 5
6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (2), 2.1-№2 Ч/З (2)
Свободны: 6.2-№9 Ч/З (1), 6.1-№8 Ч/З (2), 2.1-№2 Ч/З (2)

36.96я7
М66

Молдахметова , З. Қ.
    Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.

ББК 36.96я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.

Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)

Молдахметова , З. Қ. Консервілеудің теориялық негіздері [Текст] : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова , 2023. - 138 с.

3.

Молдахметова , З. Қ. Консервілеудің теориялық негіздері [Текст] : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова , 2023. - 138 с.


36.96я7
М66

Молдахметова , З. Қ.
    Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.

ББК 36.96я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.

Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)

Страница 1, Результатов: 3

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц