Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 1, Результатов: 3

Отмеченные записи: 0

24.1я73
М19

Мансұров, Б. А.
    Химия [Мәтін] : жалпы білім беретін мектептің жаратылыстану-математика бағытындағы 11-сыныбына арналған оқулық / Б. А. Мансұров. - Алматы : Атамұра, 2015. - 224 б. - ISBN 978-601-306-074-3 : 1200т. 00т. тг.

ББК 24.1я73

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
химия -- оқулық -- 11сынып -- органикалық химия -- коваленттік байланыс -- көмірсутектер -- метан -- этилен көмірсутектері -- диен көмірсутектер -- бензол -- табиғи газ -- мұнай -- жай эфирлер -- глюкоза -- белоктар -- фенолдар -- синтетикалық каучуктар -- синтетикалық талшықтар -- витаминдер -- дәрілер -- гормондар -- ферменттер
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 оқу залы (3), 5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (3), 5.3-№7 оқу залы (2)

Мансұров, Б.А. Химия [Мәтін] : Жалпы білім беретін мектептің жаратылыстану-математика бағытындағы 11-сыныбына арналған оқулық, 2015. - 224 б.

1.

Мансұров, Б.А. Химия [Мәтін] : Жалпы білім беретін мектептің жаратылыстану-математика бағытындағы 11-сыныбына арналған оқулық, 2015. - 224 б.


24.1я73
М19

Мансұров, Б. А.
    Химия [Мәтін] : жалпы білім беретін мектептің жаратылыстану-математика бағытындағы 11-сыныбына арналған оқулық / Б. А. Мансұров. - Алматы : Атамұра, 2015. - 224 б. - ISBN 978-601-306-074-3 : 1200т. 00т. тг.

ББК 24.1я73

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
химия -- оқулық -- 11сынып -- органикалық химия -- коваленттік байланыс -- көмірсутектер -- метан -- этилен көмірсутектері -- диен көмірсутектер -- бензол -- табиғи газ -- мұнай -- жай эфирлер -- глюкоза -- белоктар -- фенолдар -- синтетикалық каучуктар -- синтетикалық талшықтар -- витаминдер -- дәрілер -- гормондар -- ферменттер
Экземпляры всего: 5
5.2-№6 оқу залы (3), 5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (3), 5.3-№7 оқу залы (2)

24.1я72
У-74

Усманова, М. Б.
    Химия [Мәтін] : жалпы білім беретін мектептің 9-сыныбына арналған оқулық / М. Б. Усманова, Қ. Н. Сақариянова. - Алматы : Атамұра, 2013. - 320 б. - ISBN 978-601-282-787-3 : 1000т. 00т. тг., 1200т. 00т. тг.

ББК 24.1я72

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
химия -- оқулық -- 9сынып -- электролиттік диссоциация -- таза заттар -- атом-молекулалық ілім -- аминқышқылдар -- нәруыздар -- глюкоза -- сахароза -- крахмал -- ацетилен -- металдар -- органикалық химия -- оттекті органикалық қосылыс -- тұздар гидролизі -- оксидтер -- тұздар
Доп.точки доступа:
Сақариянова, Қ.Н.

Экземпляры всего: 11
5.2-№6 оқу залы (9), 5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (9), 5.3-№7 оқу залы (2)

Усманова, М.Б. Химия [Мәтін] : Жалпы білім беретін мектептің 9-сыныбына арналған оқулық, 2013. - 320 б.

2.

Усманова, М.Б. Химия [Мәтін] : Жалпы білім беретін мектептің 9-сыныбына арналған оқулық, 2013. - 320 б.


24.1я72
У-74

Усманова, М. Б.
    Химия [Мәтін] : жалпы білім беретін мектептің 9-сыныбына арналған оқулық / М. Б. Усманова, Қ. Н. Сақариянова. - Алматы : Атамұра, 2013. - 320 б. - ISBN 978-601-282-787-3 : 1000т. 00т. тг., 1200т. 00т. тг.

ББК 24.1я72

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
химия -- оқулық -- 9сынып -- электролиттік диссоциация -- таза заттар -- атом-молекулалық ілім -- аминқышқылдар -- нәруыздар -- глюкоза -- сахароза -- крахмал -- ацетилен -- металдар -- органикалық химия -- оттекті органикалық қосылыс -- тұздар гидролизі -- оксидтер -- тұздар
Доп.точки доступа:
Сақариянова, Қ.Н.

Экземпляры всего: 11
5.2-№6 оқу залы (9), 5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (9), 5.3-№7 оқу залы (2)

36.85я7
Д19

Даутқанова Д.Р.
    Крахмал және крахмал өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Даутқанова Д.Р. . - Алматы : ИП Сагаутдинова , 2005. - 86 б. : табл. - ISBN 9965-756-40-6 : 300.00 тг.

ББК 36.85я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КРАХМАЛ-СІРНЕ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
крахмал -- крахмал өнімдерінің технологиясы -- картоптан крахмал өндіру -- картопты өсіру -- құрғақ крахмал өндіру -- жүгері экстрактын өндіру -- жүгері майын өндіру -- картоп крахмалының технологиясы -- крахмал сірне өндірісі -- кристалды глюкоза өндіру -- глюкоза-фруктозалық қою шырын өндіру -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- аспирант -- аспиранттарға арналған оқу құралы -- сый
Аннотация: Крахмал мен крахмал өнімдерінің технологниясы жөніндегі оқу құралы жалпы шикізат туралы мәліметті, оны өсіру, қабылдау және сақтау жайында,ы әдістерді қамтыған, сонымен қатар крахмалдың физикалық және химиялық қасиеттері, оның сірне, глюкоза, модификацияланған крахмалдарды және басқа өнімдерді алу үшін пайдаланылуы қарастырылады. Оқу құралы тамақ өнеркәсібі, тұрмыстық қызмет салаларының мамандары мен ғалымдарына, жоғары технологиялық оқу орындарының оқытушылары, студенттері, магистранттары мен аспиранттарына арналған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (3)

Даутқанова Д.Р. Крахмал және крахмал өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Даутқанова Д.Р. , 2005. - 86 б.

3.

Даутқанова Д.Р. Крахмал және крахмал өнімдерінің технологиясы [Текст] : оқу құралы / Даутқанова Д.Р. , 2005. - 86 б.


36.85я7
Д19

Даутқанова Д.Р.
    Крахмал және крахмал өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / Даутқанова Д.Р. . - Алматы : ИП Сагаутдинова , 2005. - 86 б. : табл. - ISBN 9965-756-40-6 : 300.00 тг.

ББК 36.85я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   КРАХМАЛ-СІРНЕ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
крахмал -- крахмал өнімдерінің технологиясы -- картоптан крахмал өндіру -- картопты өсіру -- құрғақ крахмал өндіру -- жүгері экстрактын өндіру -- жүгері майын өндіру -- картоп крахмалының технологиясы -- крахмал сірне өндірісі -- кристалды глюкоза өндіру -- глюкоза-фруктозалық қою шырын өндіру -- оқу құралы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу құралы -- аспирант -- аспиранттарға арналған оқу құралы -- сый
Аннотация: Крахмал мен крахмал өнімдерінің технологниясы жөніндегі оқу құралы жалпы шикізат туралы мәліметті, оны өсіру, қабылдау және сақтау жайында,ы әдістерді қамтыған, сонымен қатар крахмалдың физикалық және химиялық қасиеттері, оның сірне, глюкоза, модификацияланған крахмалдарды және басқа өнімдерді алу үшін пайдаланылуы қарастырылады. Оқу құралы тамақ өнеркәсібі, тұрмыстық қызмет салаларының мамандары мен ғалымдарына, жоғары технологиялық оқу орындарының оқытушылары, студенттері, магистранттары мен аспиранттарына арналған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (3)

Страница 1, Результатов: 3

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц