База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 1
Отмеченные записи: 0
1.

Подробнее
36.99я7
Ш15
Шамбулова , Г. Д.
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау және сапаны басқару : оқу құралы / Г. Д. Шамбулова . - Алматы : ADAL KITAP, 2024. - 313 б. - ISBN 978-601-384-021-5 : 12000. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтандыру -- технохимиялық бақылау -- өнімнің сапасын бақылау -- жартылай фабрикаттар -- қант мөлшерін анықтау -- дайын тағамдарды зерттеу -- бұрмалау ұғымы -- салқын тамамдарды зерттеу -- сусындарды зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтандырудағы шикізаттың кіріс сапасын бақылау, жартылай фабрикаттарды өндірістік бақылау, технологиялық процестердің параметрлері және дайын өнім сапасын басқаруды ұйымдастыру және жүзеге асыру дағдыларын қалыптастыру қарастырылған. Оқу құралы 6В07201-"Арнайы мақсаттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы" білім беру траекториясында білім алушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Таева , А. М.
Жаксылыкова , Г. Н.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Ш15
Шамбулова , Г. Д.
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технохимиялық бақылау және сапаны басқару : оқу құралы / Г. Д. Шамбулова . - Алматы : ADAL KITAP, 2024. - 313 б. - ISBN 978-601-384-021-5 : 12000. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
қоғамдық тамақтандыру -- технохимиялық бақылау -- өнімнің сапасын бақылау -- жартылай фабрикаттар -- қант мөлшерін анықтау -- дайын тағамдарды зерттеу -- бұрмалау ұғымы -- салқын тамамдарды зерттеу -- сусындарды зерттеу -- оқу құралы
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтандырудағы шикізаттың кіріс сапасын бақылау, жартылай фабрикаттарды өндірістік бақылау, технологиялық процестердің параметрлері және дайын өнім сапасын басқаруды ұйымдастыру және жүзеге асыру дағдыларын қалыптастыру қарастырылған. Оқу құралы 6В07201-"Арнайы мақсаттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы" білім беру траекториясында білім алушыларына арналған.
Доп.точки доступа:
Таева , А. М.
Жаксылыкова , Г. Н.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)
Страница 1, Результатов: 1