Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 4

Отмеченные записи: 0

664:
Ж60

Жиенбаева, Сауле Тургановна.
    Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет

Жиенбаева, Сауле Тургановна. Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : Техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35

1.

Жиенбаева, Сауле Тургановна. Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : Техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35


664:
Ж60

Жиенбаева, Сауле Тургановна.
    Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет

664.4/5
К82

Кузембаева, Гаухар Канашевна.
    Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Кузембаева, Гаухар Канашевна. Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-

2.

Кузембаева, Гаухар Канашевна. Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-


664.4/5
К82

Кузембаева, Гаухар Канашевна.
    Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет

664.144:633.1
М22

Мамырова, Н. Қ.
    Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз
Свободных экз. нет

Мамырова, Н.Қ. Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е, 2013. - 18 б.

3.

Мамырова, Н.Қ. Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : Техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е, 2013. - 18 б.


664.144:633.1
М22

Мамырова, Н. Қ.
    Дәнді дақылды қолданып конфет өндіру технологиясын жасау [Мәтін] : техника және технология ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған / Ғылыми жетекші: д.PhD солтыбаева Б.Е. - Тараз : [б. и.], 2013. - 18 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТЕХНОЛОГИЯ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақыл -- биологиялық құндылық -- конфет массасы -- шикізат -- тары жармасы -- қант опасы -- технологиялық процесс -- ақуыз
Свободных экз. нет

634.631.54
С94

Сыздықова, Ләйлә Сайлауқызы.
    Көкөніс негізінде дайындалған құрғақ ас технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдарын,жарма өнімдерін,жеміс-көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 20 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖЕМІС-КӨКӨНІС ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдары -- бұршақ дақылдары -- жарма өнімдері -- жеміс-көкөніс -- жүзім шаруашылығын өңдеу -- сақтау -- қайта өңдеу технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Сыздықова, Ләйлә Сайлауқызы. Көкөніс негізінде дайындалған құрғақ ас технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдарын,жарма өнімдерін,жеміс-көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 20 б.

4.

Сыздықова, Ләйлә Сайлауқызы. Көкөніс негізінде дайындалған құрғақ ас технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдарын,жарма өнімдерін,жеміс-көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж., 2009. - 20 б.


634.631.54
С94

Сыздықова, Ләйлә Сайлауқызы.
    Көкөніс негізінде дайындалған құрғақ ас технологиясын жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к. дис. ... автореф.- 05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдарын,жарма өнімдерін,жеміс-көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: т.ғ.д-ры, проф. Еркебаев М.Ж. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2009. - 20 б. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ ЖӘНЕ ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖЕМІС-КӨКӨНІС ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді дақылдары -- бұршақ дақылдары -- жарма өнімдері -- жеміс-көкөніс -- жүзім шаруашылығын өңдеу -- сақтау -- қайта өңдеу технологиясы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Страница 1, Результатов: 4

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц