Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 1, Результатов: 26

Отмеченные записи: 0

28.072я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 100 б. - ISBN 9965-580-77-4 : 3700т. 00т. тг.

ББК 28.072я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖАЛПЫ БИОХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- дән -- химиялық құрамы -- белогты заттар -- өңделген өнімдер -- липидтер -- дән витаминдері -- биохимиялық қасиеттері -- дәннің өнуі -- астық өнімі -- дирменде өңдеу химиясы -- ұн -- бидай ұны -- жарамдылық сапасы -- қара бидай -- жарма -- сақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 100 б.

1.

Әбдірақов, Б.Қ. Биохимия [Мәтін] : оқу құралы, 2017. - 100 б.


28.072я7
Ә14

Әбдірақов, Б. Қ.
    Биохимия [Мәтін] : оқу құралы / Б. Қ. Әбдірақов. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 100 б. - ISBN 9965-580-77-4 : 3700т. 00т. тг.

ББК 28.072я7

Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ

   ЖАЛПЫ БИОХИМИЯ


Кл.слова (ненормированные):
биохимия -- дән -- химиялық құрамы -- белогты заттар -- өңделген өнімдер -- липидтер -- дән витаминдері -- биохимиялық қасиеттері -- дәннің өнуі -- астық өнімі -- дирменде өңдеу химиясы -- ұн -- бидай ұны -- жарамдылық сапасы -- қара бидай -- жарма -- сақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.82я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев. - Астана : С.Сейфуллин атындағы ҚАТУ, 2017. - 162 б. - 600т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ,ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- жарма өнімдері -- ұн тарту -- бидай сұрыптары -- құрама жем -- құрама жем компоненттері -- химиялық бақылау -- ұн сапасы -- оқу құралы -- сый
Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Әлтайұлы, С. Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау [Текст] : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев, 2017. - 162 б.

2.

Әлтайұлы, С. Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау [Текст] : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев, 2017. - 162 б.


36.82я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өңдеу өндірісінің өнімдерін техникалық және химиялық бақылау : оқу құралы / С. Әлтайұлы, С. Ермекбаев. - Астана : С.Сейфуллин атындағы ҚАТУ, 2017. - 162 б. - 600т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІП ӨНДІРІСІ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ТАРТУ,ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ұн өндірісі -- жарма өнімдері -- ұн тарту -- бидай сұрыптары -- құрама жем -- құрама жем компоненттері -- химиялық бақылау -- ұн сапасы -- оқу құралы -- сый
Доп.точки доступа:
Ермекбаев, С.

Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

41я7
Ә54

Әлтайұлы, С.
    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру негіздері [Мәтін] : оқу құралы / С. Әлтайұлы. - Алматы : Білім, 2016. - 176 б. - ISBN 978-9965-09-886-4 : 500т. 00т. тг.

ББК 41я7

Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖАЛПЫ ӨСІМДІК ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
өсімдік шаруашылығы -- өсімдік өнімдерін өндіру -- өсімдік шикізаты -- құрылымы -- өнім өндіру технологиясы -- астық тұқымдастар -- жармалық дақылдар -- оқу құралы -- магистранттарға арналған -- докторанттарға арналған -- сый
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Әлтайұлы, С. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру негіздері [Мәтін] : оқу құралы, 2016. - 176 б.

36-1я7
Е86

Есіркеп, Г.
    Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2017. - 304 б. - ISBN 978-601-281-252-7 : 3990т. 00т. тг.

ББК 36-1я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдерінің технологиясы -- тағамды қабылдау -- сақтау талаптары -- стандарттау -- экономиканы басқару -- нормативтік құжаттар -- тамақ өнімдерін маркілеу -- мемлекеттік бақылау -- сапа -- ұн өндірісінің технологиясы -- жарма өндірісі -- құрама жем өндірісі -- нан өндірісі -- макарон өнімдері -- глоссарий -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)

Есіркеп, Г. Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 1-бөлім, 2017. - 304 б.

36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)

Күзембаев, Қ. Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том, 2018. - 224 б.

5.

Күзембаев, Қ. Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том, 2018. - 224 б.


36-9я7
К92

Күзембаев, Қ.
    Азық-түлік тауарларын тану және сараптау [Мәтін] : оқулық. 1-том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : "ССК" баспасы, 2018. - 224 б. - ISBN 978-601-310-881-0 : 5200т. 00т. тг.

УДК
ББК 36-9я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТАУАРТАНУЫ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақ өнімдері -- химиялық құрамы -- өнім сапасы -- тауарлық сараптама -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жарма -- жарма сапасы -- ұн -- ұн өндірісі -- макарон өнімдері - -- нан өнімдері -- жемістер мен көкөністер -- дәмдік тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитерлік өнімдер -- ТарМУ 60 жыл -- оқулық
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.

Экземпляры всего: 10
6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: 6.1-№8 оқу залы (1), 2.1-№2 оқу залы (7)

42я7
Қ55

Қодаров, Б. Р.
    Дәнді, жарма және техникалық дақылдар биохимиясы (Техникалық биохимия) [Мәтін] : оқулық / Б. Р. Қодаров, Ә. Е. Ережепов. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 298 б. - ISBN 978-601-217-533-2 : 3958т. 00т. тг.

УДК
ББК 42я7

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ДӘНДІ ЖӘНЕ ДӘН БҰРШАҚТЫ ДАҚЫЛДАР


Кл.слова (ненормированные):
дән -- дәнді дақылдар -- дақылдар биохимиясы -- жарма дақылдары -- өсімдік шикізаты -- сапа -- өнім сапасын бақылау -- ферменттік препараттар -- технология -- оқулық
Доп.точки доступа:
Ережепов, Ә.Е.

Экземпляры всего: 20
№11 оқу залы (жатахана) (2), 6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (6), №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (6), №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

Қодаров, Б.Р. Дәнді, жарма және техникалық дақылдар биохимиясы (Техникалық биохимия) [Мәтін] : оқулық, 2015. - 298 б.

6.

Қодаров, Б.Р. Дәнді, жарма және техникалық дақылдар биохимиясы (Техникалық биохимия) [Мәтін] : оқулық, 2015. - 298 б.


42я7
Қ55

Қодаров, Б. Р.
    Дәнді, жарма және техникалық дақылдар биохимиясы (Техникалық биохимия) [Мәтін] : оқулық / Б. Р. Қодаров, Ә. Е. Ережепов. - Алматы : ЖШС РПБК Дәуір, 2015. - 298 б. - ISBN 978-601-217-533-2 : 3958т. 00т. тг.

УДК
ББК 42я7

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ДӘНДІ ЖӘНЕ ДӘН БҰРШАҚТЫ ДАҚЫЛДАР


Кл.слова (ненормированные):
дән -- дәнді дақылдар -- дақылдар биохимиясы -- жарма дақылдары -- өсімдік шикізаты -- сапа -- өнім сапасын бақылау -- ферменттік препараттар -- технология -- оқулық
Доп.точки доступа:
Ережепов, Ә.Е.

Экземпляры всего: 20
№11 оқу залы (жатахана) (2), 6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (6), №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.2-№9 оқу залы (2), 6.1-№8 оқу залы (6), №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)

36.82я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 98 б. - ISBN 978-9965-37-170-7 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өнімдері -- жарма зауыттары -- технологиялық бақылау -- технологиялық процесс -- сапасын бақылау -- ассортимент -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 37
2.1-№2 оқу залы (37)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (37)

Мынбаева, А.Б. Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : Оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2014. - 98 б.

7.

Мынбаева, А.Б. Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : Оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2014. - 98 б.


36.82я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма зауыттарын технохимиялық бақылау [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2014. - 98 б. - ISBN 978-9965-37-170-7 : 250т. 00т. тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   ҰН ТАРТУ, ЖАРМА ЖАСАУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма өнімдері -- жарма зауыттары -- технологиялық бақылау -- технологиялық процесс -- сапасын бақылау -- ассортимент -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері
Экземпляры всего: 37
2.1-№2 оқу залы (37)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (37)

36.97я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2010. - 134 б. - ISBN 9965-37-184-9 : 850т. 00т. тг.

ББК 36.97я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚТЫҚ КОНЦЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма -- жарма өнімдері -- жарма концентраттары -- балалар тамағы -- диеталық тамақ -- дәнді шикізаттар -- сапа -- сапасын бағалау -- технология -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2010. - 134 б.

8.

Мынбаева, А.Б. Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева, 2010. - 134 б.


36.97я7
М89

Мынбаева, А. Б.
    Жарма концентраттары технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / А. Б. Мынбаева. - Тараз : Тараз университеті, 2010. - 134 б. - ISBN 9965-37-184-9 : 850т. 00т. тг.

ББК 36.97я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ТАМАҚТЫҚ КОНЦЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жарма -- жарма өнімдері -- жарма концентраттары -- балалар тамағы -- диеталық тамақ -- дәнді шикізаттар -- сапа -- сапасын бағалау -- технология -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

36.91я7
Ө73


    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов. - Алматы : Эверо, 2016. - 572 б. - ISBN 9965--799-95-4 : 6000т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.91я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- астық өнімі -- астық сапасы -- астықты сақтау -- тұқымдарды сақтау -- макарон өнімдері -- көкеніс дақылдары -- жарма өндірісі -- қант қызылшасы -- қайта өңдеу технологиясы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (8)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (7)

Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов, 2016. - 572 б.

9.

Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов, 2016. - 572 б.


36.91я7
Ө73


    Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Қ.М. Мұсынов, Е.А. Гордеева, Қ.К. Әрінов, М.Ә. Ысқақов. - Алматы : Эверо, 2016. - 572 б. - ISBN 9965--799-95-4 : 6000т. 00т. тг.

УДК
ББК 36.91я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ


Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік өнімдері -- астық өнімі -- астық сапасы -- астықты сақтау -- тұқымдарды сақтау -- макарон өнімдері -- көкеніс дақылдары -- жарма өндірісі -- қант қызылшасы -- қайта өңдеу технологиясы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (8)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (7), 2.1-№2 оқу залы (7)

36.99я7
С22

Саржанова, К. Ш.
    Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық / К. Ш. Саржанова. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 384 б. - ISBN 978-601-240-603-8 : 4800т. 00т. тг.

ББК 36.99я7

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімі -- өңдеу технологиялары -- қоғамдық тамақтану -- көкөністерді өңдеу -- жемістерді өңдеу -- саңырауқұлақтарды өңдеу -- балық өнімдері -- етті өңдеу -- аспаздық өңдеу -- дайындау технологиясы -- тұздықтар -- жармалар -- бұршақ дәндер -- макарон өнімдері -- тәтті тағамдар -- сусындар -- ұлттық тағамдар -- оқулық
Экземпляры всего: 10
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (9)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (8)

Саржанова, К.Ш. Тағам дайындау технологиясы [Мәтін] : оқулық, 2017. - 384 б.

Страница 1, Результатов: 26

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц