Электронный каталог


 

База данных: Книги

Страница 1, Результатов: 1

Отмеченные записи: 0

36.82я7
Б79

Боранкулова, А. С.
    Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - ISBN 978-9965-37-397-8 : 500. 00 тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Боранкулова, А. С. Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Текст] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, 2022. - 87 с.

1.

Боранкулова, А. С. Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар [Текст] : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова, 2022. - 87 с.


36.82я7
Б79

Боранкулова, А. С.
    Ұн және жарма зауыттарын жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар : оқу-әдістемелік құралы / А. С. Боранкулова. - Тараз : Dulaty university, 2022. - 87 с. - ISBN 978-9965-37-397-8 : 500. 00 тг.

ББК 36.82я7

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   ҰН ЖӘНЕ ЖАРМА ӨНІМДЕРІ


Кл.слова (ненормированные):
ұн зауыттары -- жарма зауыттары -- ұн тарту зауыттары -- технологиялық процесті жобалау -- пневмотранспортерді жобалау -- аспирацияны жобалау -- жарма зауыттарын жобалау -- дән тазалау -- астықтың өңделген өнімдерінің коммуникациясы -- оқу-әдістемелік құрал -- ПОҚ еңбектері -- 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженер -- 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы -- 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы -- магистрант -- магистранттарға арналған оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Оқу-әдістемелік құралында ұн және жарма өндіретін кәсіпорындарды жобалауға арналған әдістемелік нұсқаулар, яғни технологиялық процестердің схемалары, жабдықтарды таңдау және есептеу жолдары, сонымен қатар қауіпсіздік техника бойынша ережелер келтіріледі. Оқу әдістемелік құралын 6В07214-Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі, 6В07115-Азық түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы тобы бойынша білім алатын студенттер, 7М072.02-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша бейімдік білім алатын магистранттары мен шағын кәсіпорындарының кәсіпкерлері де қолдана алады.
Доп.точки доступа:
Мынбаева , А. Б.

Экземпляры всего: 5
2.1-№2 Ч/З (5)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (5)

Страница 1, Результатов: 1

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц