База данных: Диссертации
Страница 1, Результатов: 15
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
332:664.6(043)
А14
Абиева, Ф. А.
Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
А14
Абиева, Ф. А.
Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
664.663
Б20
Байысбаева, М. П.
Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Б20
Байысбаева, М. П.
Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
3.
Подробнее
641.553
Б48
Берден, Асылкүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.
Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Б48
Берден, Асылкүл Шарапқызы.
Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.
УДК |
Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
4.
Подробнее
634.13
Е79
Есеналиева, Майра Данатайқызы.
Қазақстанның Оңтүстік шығысында алмұрт сорт-телітуші комбинациясының технологиясы және бейімділік ерекшелігі [Мәтін] : ауыл шаруашылығы ғ. канд. / Ғылыми жетекші: ауыл шарушылығы ғ. канд.,проф. К.Ж. Аяпов. - Алматы : Қазақ ұлттық аграрлық университеті, 2010. - 24 б.: Библиогр.: б.20-. - )
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМІС, ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
жеміс -- жүзім шаруашылығы -- көшеттік аналық -- көшет өсіру -- шаруашылық көрсеткіштері -- алмұрт -- беке түрлері
Свободных экз. нет
Е79
Есеналиева, Майра Данатайқызы.
Қазақстанның Оңтүстік шығысында алмұрт сорт-телітуші комбинациясының технологиясы және бейімділік ерекшелігі [Мәтін] : ауыл шаруашылығы ғ. канд. / Ғылыми жетекші: ауыл шарушылығы ғ. канд.,проф. К.Ж. Аяпов. - Алматы : Қазақ ұлттық аграрлық университеті, 2010. - 24 б.: Библиогр.: б.20-. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕМІС, ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
Кл.слова (ненормированные):
жеміс -- жүзім шаруашылығы -- көшеттік аналық -- көшет өсіру -- шаруашылық көрсеткіштері -- алмұрт -- беке түрлері
Свободных экз. нет
5.
Подробнее
664:
Ж60
Жиенбаева, Сауле Тургановна.
Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет
Ж60
Жиенбаева, Сауле Тургановна.
Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет
6.
Подробнее
664.7
Ж60
Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )
Рубрики: Тамақ өнеркәсібі
тех.ғ.к.
Өңдеу технологиясы
Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Ж60
Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )
УДК |
Рубрики: Тамақ өнеркәсібі
тех.ғ.к.
Өңдеу технологиясы
Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
7.
Подробнее
Калдыгозова, М. А.
"Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 116 б. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
МЕНЕДЖМЕНТ
МАРКЕТИНГ
ӨЛКЕТАНУ
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- маркетингтік зерттеулер -- ауыл шаруашылығы өнімдері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- агроөнеркәсіп кешені -- маркетингтік басқару -- кластер -- көкөніс шаруашылығы -- маркетинг -- менеджмент
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Калдыгозова, М. А.
"Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 116 б. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
МЕНЕДЖМЕНТ
МАРКЕТИНГ
ӨЛКЕТАНУ
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- маркетингтік зерттеулер -- ауыл шаруашылығы өнімдері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- агроөнеркәсіп кешені -- маркетингтік басқару -- кластер -- көкөніс шаруашылығы -- маркетинг -- менеджмент
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
8.
Подробнее
664.4/5
К82
Кузембаева, Гаухар Канашевна.
Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет
К82
Кузембаева, Гаухар Канашевна.
Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет
9.
Подробнее
664.798.3
К78
Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
К78
Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
10.
Подробнее
211.213:33:211.213
М90
Мунатаева, Ж. М.
Өндірісті ұйымдастырудың аймақтық формаларын жетілдіру [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., профессор Уркинчиев Е.М. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 100 б. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
МЕНЕДЖМЕНТ
ӨЛКЕТАНУ
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
өндірісті ұйымдастыру -- аймақтық экономика -- шаруашылық серіктестік -- ауыл шаруашылығы -- агроөнеркәсіп -- агроөнеркәсіп кешені -- көкөніс кластері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- аграрлық сектор -- толық серіктестік -- жылажайлар -- көтерме-бөлшек сауда -- аграрлық саясат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
М90
Мунатаева, Ж. М.
Өндірісті ұйымдастырудың аймақтық формаларын жетілдіру [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., профессор Уркинчиев Е.М. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 100 б. - )
УДК |
Рубрики: ЭКОНОМИКА
МЕНЕДЖМЕНТ
ӨЛКЕТАНУ
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
өндірісті ұйымдастыру -- аймақтық экономика -- шаруашылық серіктестік -- ауыл шаруашылығы -- агроөнеркәсіп -- агроөнеркәсіп кешені -- көкөніс кластері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- аграрлық сектор -- толық серіктестік -- жылажайлар -- көтерме-бөлшек сауда -- аграрлық саясат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 15