Электронный каталог


 

База данных: Диссертации

Страница 1, Результатов: 15

Отмеченные записи: 0

332:664.6(043)
А14

Абиева, Ф. А.
    Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Абиева, Ф.А. Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская, 2019. - 85 б.

1.

Абиева, Ф.А. Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская, 2019. - 85 б.


332:664.6(043)
А14

Абиева, Ф. А.
    Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ

   ТАМАҚ ӨНДІРІСІ


   НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.663
Б20

Байысбаева, М. П.
    Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Байысбаева, М.П. Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 21 б.

2.

Байысбаева, М.П. Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 21 б.


664.663
Б20

Байысбаева, М. П.
    Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


   БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ


Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

641.553
Б48

Берден, Асылкүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Берден, Асылкүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ., 2011. - 70 б.

3.

Берден, Асылкүл Шарапқызы. Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ., 2011. - 70 б.


641.553
Б48

Берден, Асылкүл Шарапқызы.
    Биологиялық құндылығы жоғары жарма тағамдарының рецептурасын жасау [Мәтін] : техника және технолдогиялар академиялық дәрежедегі магистр атағын алу диссертациясы / ғылыми жетекші:т.ғ.к. Садыбаев Ә.Қ. - Тараз : [б. и.], 2011. - 70 б.

УДК

Рубрики: ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ

Кл.слова (ненормированные):
тамақ -- тамақтану -- азық -түлік -- жармалар -- күріш -- ботқа -- жемістер -- тары жармасы -- маргарин -- зат алмасу -- кепкен тағамдар
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

634.13
Е79

Есеналиева, Майра Данатайқызы.
    Қазақстанның Оңтүстік шығысында алмұрт сорт-телітуші комбинациясының технологиясы және бейімділік ерекшелігі [Мәтін] : ауыл шаруашылығы ғ. канд. / Ғылыми жетекші: ауыл шарушылығы ғ. канд.,проф. К.Ж. Аяпов. - Алматы : Қазақ ұлттық аграрлық университеті, 2010. - 24 б.: Библиогр.: б.20-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖЕМІС, ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
жеміс -- жүзім шаруашылығы -- көшеттік аналық -- көшет өсіру -- шаруашылық көрсеткіштері -- алмұрт -- беке түрлері
Свободных экз. нет

Есеналиева, Майра Данатайқызы. Қазақстанның Оңтүстік шығысында алмұрт сорт-телітуші комбинациясының технологиясы және бейімділік ерекшелігі [Мәтін] : ауыл шаруашылығы ғ. канд. / Ғылыми жетекші: ауыл шарушылығы ғ. канд.,проф. К.Ж. Аяпов, 2010. - 24 б.: Библиогр.: б.20-

4.

Есеналиева, Майра Данатайқызы. Қазақстанның Оңтүстік шығысында алмұрт сорт-телітуші комбинациясының технологиясы және бейімділік ерекшелігі [Мәтін] : ауыл шаруашылығы ғ. канд. / Ғылыми жетекші: ауыл шарушылығы ғ. канд.,проф. К.Ж. Аяпов, 2010. - 24 б.: Библиогр.: б.20-


634.13
Е79

Есеналиева, Майра Данатайқызы.
    Қазақстанның Оңтүстік шығысында алмұрт сорт-телітуші комбинациясының технологиясы және бейімділік ерекшелігі [Мәтін] : ауыл шаруашылығы ғ. канд. / Ғылыми жетекші: ауыл шарушылығы ғ. канд.,проф. К.Ж. Аяпов. - Алматы : Қазақ ұлттық аграрлық университеті, 2010. - 24 б.: Библиогр.: б.20-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ

   ЖЕМІС, ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ


Кл.слова (ненормированные):
жеміс -- жүзім шаруашылығы -- көшеттік аналық -- көшет өсіру -- шаруашылық көрсеткіштері -- алмұрт -- беке түрлері
Свободных экз. нет

664:
Ж60

Жиенбаева, Сауле Тургановна.
    Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет

Жиенбаева, Сауле Тургановна. Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : Техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35

5.

Жиенбаева, Сауле Тургановна. Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : Техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35


664:
Ж60

Жиенбаева, Сауле Тургановна.
    Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет

664.7
Ж60

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
    Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

   тех.ғ.к.


   Өңдеу технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы. Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ., 2003. - 36 с.

6.

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы. Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : Автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ., 2003. - 36 с.


664.7
Ж60

Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
    Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )

УДК

Рубрики: Тамақ өнеркәсібі

   тех.ғ.к.


   Өңдеу технологиясы


Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)


Калдыгозова, М. А.
    "Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 116 б. - )

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   МЕНЕДЖМЕНТ


   МАРКЕТИНГ


   ӨЛКЕТАНУ


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- маркетингтік зерттеулер -- ауыл шаруашылығы өнімдері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- агроөнеркәсіп кешені -- маркетингтік басқару -- кластер -- көкөніс шаруашылығы -- маркетинг -- менеджмент
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Калдыгозова, М.А. "Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т., 2013. - 116 б.

7.

Калдыгозова, М.А. "Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т., 2013. - 116 б.



Калдыгозова, М. А.
    "Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 116 б. - )

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   МЕНЕДЖМЕНТ


   МАРКЕТИНГ


   ӨЛКЕТАНУ


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- маркетингтік зерттеулер -- ауыл шаруашылығы өнімдері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- агроөнеркәсіп кешені -- маркетингтік басқару -- кластер -- көкөніс шаруашылығы -- маркетинг -- менеджмент
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

664.4/5
К82

Кузембаева, Гаухар Канашевна.
    Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет

Кузембаева, Гаухар Канашевна. Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-

8.

Кузембаева, Гаухар Канашевна. Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-


664.4/5
К82

Кузембаева, Гаухар Канашевна.
    Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )

УДК

Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ

   ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ


Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет

664.798.3
К78

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
    Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна. Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 22 б.

9.

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна. Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : Техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев, 2005. - 22 б.


664.798.3
К78

Мулдабекова, Баян Жақсылықовна.
    Жасымық ұны мен озондалған суды қолданып нан өнімдерінің тиімді технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 22 б. - )

УДК

Рубрики: ТЕХНИКА

   ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- нан -- озондалған суды -- хлебобулочные изделия -- чечевичная мука -- пшеничная мука -- химический состав -- качество изделий -- биологическая ценность -- безопасность хлеба -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)

211.213:33:211.213
М90

Мунатаева, Ж. М.
    Өндірісті ұйымдастырудың аймақтық формаларын жетілдіру [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., профессор Уркинчиев Е.М. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 100 б. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   МЕНЕДЖМЕНТ


   ӨЛКЕТАНУ


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
өндірісті ұйымдастыру -- аймақтық экономика -- шаруашылық серіктестік -- ауыл шаруашылығы -- агроөнеркәсіп -- агроөнеркәсіп кешені -- көкөніс кластері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- аграрлық сектор -- толық серіктестік -- жылажайлар -- көтерме-бөлшек сауда -- аграрлық саясат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Мунатаева, Ж. М. Өндірісті ұйымдастырудың аймақтық формаларын жетілдіру [Мәтін] : Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., профессор Уркинчиев Е.М., 2012. - 100 б.

10.

Мунатаева, Ж. М. Өндірісті ұйымдастырудың аймақтық формаларын жетілдіру [Мәтін] : Экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., профессор Уркинчиев Е.М., 2012. - 100 б.


211.213:33:211.213
М90

Мунатаева, Ж. М.
    Өндірісті ұйымдастырудың аймақтық формаларын жетілдіру [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу диссертациясы / Ғылыми жетекші. т.ғ.к., профессор Уркинчиев Е.М. - Тараз : Тараз университеті, 2012. - 100 б. - )

УДК

Рубрики: ЭКОНОМИКА

   МЕНЕДЖМЕНТ


   ӨЛКЕТАНУ


   ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ


Кл.слова (ненормированные):
өндірісті ұйымдастыру -- аймақтық экономика -- шаруашылық серіктестік -- ауыл шаруашылығы -- агроөнеркәсіп -- агроөнеркәсіп кешені -- көкөніс кластері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- аграрлық сектор -- толық серіктестік -- жылажайлар -- көтерме-бөлшек сауда -- аграрлық саясат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)

Страница 1, Результатов: 15

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц