База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 6
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36я7
Т17
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Л.М. Сарлыбаева, Ш.К. Асқарова, Н.К. Ахметова, С.Т. Абимульдина. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 216 б. - ISBN 978-601-310-809-4 : 4600т. 00т. тг.
ББК 36я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағам технологиясы -- тамақ өнімдері -- азық-түлік өнімдері -- ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- қантқызылша өндірісі -- жұмыртқа өнімдері -- жеміс-жидек шикізаты -- ферменттер -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (10)
Т17
Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Л.М. Сарлыбаева, Ш.К. Асқарова, Н.К. Ахметова, С.Т. Абимульдина. - Алматы : Эпиграф, 2017. - 216 б. - ISBN 978-601-310-809-4 : 4600т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағам технологиясы -- тамақ өнімдері -- азық-түлік өнімдері -- ет өнімдері -- балық өнімдері -- сүт өнімдері -- қантқызылша өндірісі -- жұмыртқа өнімдері -- жеміс-жидек шикізаты -- ферменттер -- оқу құралы
Экземпляры всего: 15
№10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (14)
Свободны: №10 оқу залы (жатахана) (1), 2.1-№2 оқу залы (10)
2.
Подробнее
28.58я722
А97
Ашықбаев, Н.
Өсімдік қорғау [Мәтін] : оқу құралы / Н. Ашықбаев, У. Есіркепов. - Астана : Фолиант, 2010. - 256 б. - ISBN 978-601-292-139-7 : 970т. 00т. тг.
ББК 28.58я722
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
БОТАНИКА
ӨСІМДІК ҚОРҒАУ
Кл.слова (ненормированные):
ауылшаруашылық дақылдары -- мақта зиянкестері -- бунақденелілер -- күнбағыс -- қызанақ -- картоп -- жеміс-жидек дақылдары
Доп.точки доступа:
Есіркепов, У.
Экземпляры всего: 10
5.2-№6 оқу залы (5), 5.3-№7 оқу залы (4), 1-4 (1)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5), 5.3-№7 оқу залы (4), 1-4 (1)
А97
Ашықбаев, Н.
Өсімдік қорғау [Мәтін] : оқу құралы / Н. Ашықбаев, У. Есіркепов. - Астана : Фолиант, 2010. - 256 б. - ISBN 978-601-292-139-7 : 970т. 00т. тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
БИОЛОГИЯ
БОТАНИКА
ӨСІМДІК ҚОРҒАУ
Кл.слова (ненормированные):
ауылшаруашылық дақылдары -- мақта зиянкестері -- бунақденелілер -- күнбағыс -- қызанақ -- картоп -- жеміс-жидек дақылдары
Доп.точки доступа:
Есіркепов, У.
Экземпляры всего: 10
5.2-№6 оқу залы (5), 5.3-№7 оқу залы (4), 1-4 (1)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5), 5.3-№7 оқу залы (4), 1-4 (1)
3.
Подробнее
28.08я7
О-65
Оразбаев, Қ.
Қолданбалы биология және топырақтану негіздері [Мәтін] : учебник / Қ. Оразбаев. - Алматы : ТОО "Полиграфия сервис и К", 2010. - 457 б. - ISBN 9965-9426-6-8 : 1500т. 00т. тг.
ББК 28.08я7
Рубрики: БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
Оразбаев -- қолданбалы биология -- топырақтану -- литосфера -- ауыспалы егіс -- қарашірінді -- өсімдік шаруашылығы -- астық тұқымдас -- техникалық дақылдар -- малазықты дақылдар -- жеміс-жидек шаруашылығы
Экземпляры всего: 20
5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)
О-65
Оразбаев, Қ.
Қолданбалы биология және топырақтану негіздері [Мәтін] : учебник / Қ. Оразбаев. - Алматы : ТОО "Полиграфия сервис и К", 2010. - 457 б. - ISBN 9965-9426-6-8 : 1500т. 00т. тг.
Рубрики: БИОЛОГИЯ
Кл.слова (ненормированные):
Оразбаев -- қолданбалы биология -- топырақтану -- литосфера -- ауыспалы егіс -- қарашірінді -- өсімдік шаруашылығы -- астық тұқымдас -- техникалық дақылдар -- малазықты дақылдар -- жеміс-жидек шаруашылығы
Экземпляры всего: 20
5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (17), 5.3-№7 оқу залы (3)
4.
Подробнее
36.86я7
И 36
Изтелиева, Р. А.
Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Мәтін] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Р. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 191 б. - ISBN 978-601-263-254-5 : 5000.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
кондитерлік тауарларды сараптау -- тауартану -- карамель -- карамельдік өнімдер -- ақаулар -- какао-бұршағы -- кәмпиттер -- кәмпиттерді сараптау -- печенье -- крекер -- мармелад -- вафли -- галеттер -- халуа -- ұнды кондитерлік өнімдер -- жеміс-жидектер -- оқу құралы -- шоколадты сараптау -- шоколад -- кәмпиттерді сараптау
Аннотация: Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану оқу құралында кондитерлік тауарлардың барлық топтарының тауартануы жөнінде негізгі мәліметтер келтірілген. Кондитерлік өнімдердің жіктелуі, сорттылығы, қаптама әдістері мен түрлері, сақтау, тасымалдау қарастырылған. Оқулықта берілген топтағы тауарлардың барлық түрлерінің сапасын бағалау, сараптау сұрақтары кіреді.
Доп.точки доступа:
Байболова, Р.К.
Бердіғалиұлы, С.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)
И 36
Изтелиева, Р. А.
Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану [Мәтін] : оқу құралы / Р. А. Изтелиева, Р. К. Байболова, С. Бердіғалиұлы. - Алматы : Альманахъ, 2019. - 191 б. - ISBN 978-601-263-254-5 : 5000.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
кондитерлік тауарларды сараптау -- тауартану -- карамель -- карамельдік өнімдер -- ақаулар -- какао-бұршағы -- кәмпиттер -- кәмпиттерді сараптау -- печенье -- крекер -- мармелад -- вафли -- галеттер -- халуа -- ұнды кондитерлік өнімдер -- жеміс-жидектер -- оқу құралы -- шоколадты сараптау -- шоколад -- кәмпиттерді сараптау
Аннотация: Кондитерлік тауарларды сараптау және тауартану оқу құралында кондитерлік тауарлардың барлық топтарының тауартануы жөнінде негізгі мәліметтер келтірілген. Кондитерлік өнімдердің жіктелуі, сорттылығы, қаптама әдістері мен түрлері, сақтау, тасымалдау қарастырылған. Оқулықта берілген топтағы тауарлардың барлық түрлерінің сапасын бағалау, сараптау сұрақтары кіреді.
Доп.точки доступа:
Байболова, Р.К.
Бердіғалиұлы, С.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 оқу залы (3)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (3)
5.
Подробнее
40.3я73
Т 78
Тулеубаев, Ж. С.
Мектеп оқу-тәжірибе телімдерінде жүргізілетін тәжірибе жұмыстары [Мәтін] : оқу құралы / Ж. С. Тулеубаев. - Алматы : ЖШС "Bookpint", 2021. - 340 б. - ISBN 978-601-7869-38-0 : 1500.00 тг.
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ТОПЫРАҚТАНУ НЕГІЗДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
көкөніс дақылдары -- оқушылардың агробиологиялық дағдысы -- минералдық тыңайтқыштар -- жылыжайда көкөніс өсіру -- қиярды жылыжайда өсіру -- қызанақты жылыжайда өсіру -- қызанақ зиянкестеріне күрес -- орамжапырақ -- агротехникалық жұмыс -- қырыққабат -- қырыққабаттың агробиологиялық ерекшелігі -- бау-бақша өсіру -- жеміс-жидек өсімдіктері -- таңқурай өсімдігі -- алхоры ағашын өсіру -- алмұрт ағашын өсіру -- алмұрттың биологиялық ерекшелігі -- алмұрт жемісінің зиянкестері -- Қазақстанда өсірілетін алмұрт -- алма ағашы -- тамшылатып суғару -- жемістердің зиянкестері -- жемістердің ауруы -- бақша өсімдіктерін өсіру -- декоративті өсімдіктер түрлері -- раушангүлдің сорттары -- гүл өсіру -- моногибридтік будандастыру -- дигибридті будандастыру -- гендердің әрекеттесуі -- асқабақпен тәжірибе жасау -- мутациялық өзгергіштік -- хромосомалық мутациялар -- гендік мутациялар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- сый
Аннотация: Оқу құралы Тараз мемлекеттік педагогикалық институтының Ғылыми кеңесінде талқыланып, баспаға рұқсат етілді.
Экземпляры всего: 2
5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 ч/з (1)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 ч/з (1)
Т 78
Тулеубаев, Ж. С.
Мектеп оқу-тәжірибе телімдерінде жүргізілетін тәжірибе жұмыстары [Мәтін] : оқу құралы / Ж. С. Тулеубаев. - Алматы : ЖШС "Bookpint", 2021. - 340 б. - ISBN 978-601-7869-38-0 : 1500.00 тг.
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ТОПЫРАҚТАНУ НЕГІЗДЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
көкөніс дақылдары -- оқушылардың агробиологиялық дағдысы -- минералдық тыңайтқыштар -- жылыжайда көкөніс өсіру -- қиярды жылыжайда өсіру -- қызанақты жылыжайда өсіру -- қызанақ зиянкестеріне күрес -- орамжапырақ -- агротехникалық жұмыс -- қырыққабат -- қырыққабаттың агробиологиялық ерекшелігі -- бау-бақша өсіру -- жеміс-жидек өсімдіктері -- таңқурай өсімдігі -- алхоры ағашын өсіру -- алмұрт ағашын өсіру -- алмұрттың биологиялық ерекшелігі -- алмұрт жемісінің зиянкестері -- Қазақстанда өсірілетін алмұрт -- алма ағашы -- тамшылатып суғару -- жемістердің зиянкестері -- жемістердің ауруы -- бақша өсімдіктерін өсіру -- декоративті өсімдіктер түрлері -- раушангүлдің сорттары -- гүл өсіру -- моногибридтік будандастыру -- дигибридті будандастыру -- гендердің әрекеттесуі -- асқабақпен тәжірибе жасау -- мутациялық өзгергіштік -- хромосомалық мутациялар -- гендік мутациялар -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- сый
Аннотация: Оқу құралы Тараз мемлекеттік педагогикалық институтының Ғылыми кеңесінде талқыланып, баспаға рұқсат етілді.
Экземпляры всего: 2
5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 ч/з (1)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (1), 5.2-№6 ч/з (1)
6.
Подробнее
36.96я7
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
Страница 1, Результатов: 6