База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 14
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36.92я7
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36.92я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
А14
Абжанова, Ш. А.
Ет және ет өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / Ш. А. Абжанова, Л. К. Байболова, Н. Жүсіпова. - Алматы : Бастау, 2018. - 240 б. - ISBN 978-601-7275-75-4 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдерінің технологиясы -- малды өңдеу -- тамақ өнімдерін консервілеу -- консервілер өндірісі -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- қыздырып өңдеу -- стерилизациялау -- стерилизациялау техникасы -- балалар тағамдары -- диеталық тағамдар -- сақтау мерзімдері -- физико-химиялық қасиеттері -- тағамдық қоспалар -- шұжық технологиясы -- тәжірибелік жұмыстар -- оқулық
Доп.точки доступа:
Байболова, Л.К.
Жүсіпова, Н.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
2.
Подробнее
36.95я7
А44
Алимарданова, М.
Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.
ББК 36.95я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)
А44
Алимарданова, М.
Тағамдық майлардың, сүт және сүт өнімдерінің тауартануы және сараптау [Мәтін] : оқу құралы / М. Алимарданова, А. Матибаева, Б. Джетписбаева. - Астана : Фолиант, 2019. - 256 б. - ). - ISBN 978-601-302-947-4 : 3796т. 20т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
СҮТ ПЕН СҮТ ТАҒАМДАРЫ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық майлар -- сүт өнімдері -- тауартану -- сараптау -- майлардың құрамы -- өсімдік майлары -- маргарин -- наубайханалық майлар -- майонез -- сүттің химиялық құрамы -- сүтқышқылды өнімдер -- сүт консервілері -- сары май -- сырлар -- балмұздақ -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Матибаева, А.
Джетписбаева, Б.
Экземпляры всего: 5
2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (4)
3.
Подробнее
36.96я7
А52
Аманжолов, С. А.
Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
А52
Аманжолов, С. А.
Тағам өнімдерін консервілеу технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Аманжолов. - Алматы : "Альманах", 2016. - 90 б. - ISBN 978-601-7869-58-8 : 1800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІ ӨНДІРІСІ. ТАМАҚТЫҚ КОНСЕНТРАТТАР ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тағамдық шикізат -- тағам өнімдерін консервілеу -- консервілеудің биологиялық әдістері -- тағам өнімдерін стерильдеу -- тағам өнімдерін сусыздандыру -- тағам өнімдерін қақтау -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
4.
Подробнее
36.92я7
А91
Аубакиров, Х. А.
Ет және ет өнімдері технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : 730т. 00т. тг.
ББК 36.92я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдері -- еттің құнарлығы -- сапалық құрамы -- балық еттерін өңдеу -- сақтау технологиялары -- ірі қара еті -- құс еті -- шұжық түрлері -- консервілер өндірісі -- термиялық өңдеу -- зертханалық жұмыстар -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.
Экземпляры всего: 17
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (13)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (13)
А91
Аубакиров, Х. А.
Ет және ет өнімдері технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Х. А. Аубакиров, М. Д. Кенжеходжаев, М. Ш. Гаражаев. - Тараз : Тараз университеті, 2018. - 125 б. - ISBN 978-601-7325-05-3 : 730т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЕТ ПЕН ЕТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. ҚҰС ЕТІ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ӨНДІРІСІ. БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ет -- ет өнімдері -- еттің құнарлығы -- сапалық құрамы -- балық еттерін өңдеу -- сақтау технологиялары -- ірі қара еті -- құс еті -- шұжық түрлері -- консервілер өндірісі -- термиялық өңдеу -- зертханалық жұмыстар -- ПОҚ еңбектері -- оқу құралы
Доп.точки доступа:
Кенжеходжаев, М.Д.
Гаражаев, М.Ш.
Экземпляры всего: 17
6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (13)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (1), 6.1-№8 оқу залы (3), 2.1-№2 оқу залы (13)
5.
Подробнее
36.99я7
Б22
Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : "Альманах", 2016. - 276 б. - ISBN 978-601-7021-89-4 : 3600т. 00т. тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Б22
Балалар тамақтану өнімдерінің технологиясы [Мәтін] : оқулық / М.А.Алимарданова, Н.Е.Зарицкая, Г.К.Кузембаева, Б.Ш. Жетписбаева. - Алматы : "Альманах", 2016. - 276 б. - ISBN 978-601-7021-89-4 : 3600т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ. КУЛИНАРИЯ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- тамақтану -- балалардың тамақтануы -- медико-биологиялық аспектілері -- бала ағзасы -- даму ерекшеліктері -- дәнді дақылдар -- жеміс-көкөніс дақылдары -- сүт өнімдері -- ет өнімдері -- технология -- консервіленген өнімдер технологиясы -- өнім сұрыптамасы -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
6.
Подробнее
36-1я7
Е86
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 2-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - ISBN 978-601-281-269-5 : 4800т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік майы -- жануар майлары -- уыт -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдері -- крахмал -- шикі крахмалды алу -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- алкогольді өнімдер -- алкогольсіз өнімдер -- тамақ концентраттары -- шырынды өсімдік шикізаттары -- консервілеу -- дәмқосарлар -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Е86
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Мәтін] : оқу құралы. 2-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2018. - 216 б. - ISBN 978-601-281-269-5 : 4800т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- өсімдік майы -- жануар майлары -- уыт -- ферментті препараттар -- сүт өнімдер технологиясы -- ет өнімдері -- крахмал -- шикі крахмалды алу -- жұмыртқа өнімдері -- қант өндіру технологиясы -- алкогольді өнімдер -- алкогольсіз өнімдер -- тамақ концентраттары -- шырынды өсімдік шикізаттары -- консервілеу -- дәмқосарлар -- оқу құралы
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
7.
Подробнее
36-1я7
Л45
Лесова, Ж. Т.
Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.
ББК 36-1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)
Л45
Лесова, Ж. Т.
Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС BOOKPRINT, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428т. 00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- тағам биотехнологиясы -- микроорганизмдерді өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- залалсыздандыру -- өндірістік санитария -- нан пісіру өндірісі -- нан ашытқысын өндіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт және арақ ликер өндірісі -- ет өндірісі -- консервіленген және кептірілген көкөністар өндірісі -- Қазақстан Республикасы жоғары оқу орындарының қауымдастығы -- оқулық
Доп.точки доступа:
Макажанова, Х.Х.
Надирова, С.А.
Экземпляры всего: 30
2.1-№2 оқу залы (30)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (26)
8.
Подробнее
36.91я7
Т28
Тәжібаев, Т. С.
Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Т. С. Тәжібаев. - Алматы : Қаз.ҰАУ, 2014. - 320 б. - ISBN 978-601-241-159-1 : 3000т. 03т. тг.
ББК 36.91я7
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жемістер мен көкөніс дақылдары -- сапасы -- химиялық құрамы -- жинау -- сақтау -- сорттау -- технология -- консервілеу -- микробиологиялық әдіс -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
Т28
Тәжібаев, Т. С.
Жемістер мен көкөністерді сақтау және өңдеу технологиясы [Мәтін] : оқулық / Т. С. Тәжібаев. - Алматы : Қаз.ҰАУ, 2014. - 320 б. - ISBN 978-601-241-159-1 : 3000т. 03т. тг.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ЖЕМІСТЕР МЕН КӨКӨНІСТІ ҚАЙТА ӨҢДЕУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- жемістер мен көкөніс дақылдары -- сапасы -- химиялық құрамы -- жинау -- сақтау -- сорттау -- технология -- консервілеу -- микробиологиялық әдіс -- оқулық
Экземпляры всего: 20
2.1-№2 оқу залы (20)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (20)
9.
Подробнее
Сыман, Қ. Ж.
Тагам гигиенасы [Мәтін] / оқу-әдістемелік құрал . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 90 б. - ISBN 9965-671-50-8 : 500.00 тг.
Рубрики: МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАҒАМ ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам гигиенасы -- еттің санитарлық сипаттамасы -- ұнның санитарлық сипаттамасы -- шұжықтың санитарлық сипаттамасы -- нанның санитарлық сараптамасы -- ұнның санитарлық сараптамасы -- консервінің санитарлық сараптамасы -- тағамның қоректілігі -- тағамның құндылығы -- сый -- оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Тағамның құндылығы мен қоректілігін және құрамындағы басқа да адам ағзасына қажетті заттардың тепе-теңдігін, сонымен қатар тағам өнімінің химиялық құрамындағы өзгерістерді зерттейді.5ВО70100-Биотехнология, 050727-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы, 451740-Ауылшаруашылық өнімдерін стандарттау және сертификаттау, 050732-Стандарттау, сертификаттау, метрология мамандықтарына арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Сыман, Қ. Ж.
Тагам гигиенасы [Мәтін] / оқу-әдістемелік құрал . - Алматы : Альманахъ, 2019. - 90 б. - ISBN 9965-671-50-8 : 500.00 тг.
Рубрики: МЕДИЦИНА. МЕДИЦИНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАҒАМ ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам гигиенасы -- еттің санитарлық сипаттамасы -- ұнның санитарлық сипаттамасы -- шұжықтың санитарлық сипаттамасы -- нанның санитарлық сараптамасы -- ұнның санитарлық сараптамасы -- консервінің санитарлық сараптамасы -- тағамның қоректілігі -- тағамның құндылығы -- сый -- оқу-әдістемелік құрал
Аннотация: Тағамның құндылығы мен қоректілігін және құрамындағы басқа да адам ағзасына қажетті заттардың тепе-теңдігін, сонымен қатар тағам өнімінің химиялық құрамындағы өзгерістерді зерттейді.5ВО70100-Биотехнология, 050727-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы, 451740-Ауылшаруашылық өнімдерін стандарттау және сертификаттау, 050732-Стандарттау, сертификаттау, метрология мамандықтарына арналған.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
10.
Подробнее
36.81я7
Т13
Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - . - ISBN 978-601-7659-18-9.
1 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В.А. Панфилов, С. Т. Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - ). - ISBN 978-601-7659-20-2 : 13900. 00 тг.
ББК 36.81я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
--ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздатылған көкөністер -- қарақұмық жармасы өндірісі -- сұлы қауыздары -- бидай дәні -- пісіріліп-кептірілген жармалар -- қызанақ шырыны өндірісі -- қуырылған кофе өндірісі -- құмшекерді өндіру -- солод өндірісінің технологиясы -- ректификациялық этил азықтық спирті -- пастерленген сүт -- құрғақ сүт өндірісі -- сары май өндірісі -- қара нан өндірісі -- технологиялық желілер машиналары -- тағам өнімдері -- сусымалы өнімдер -- жасыл бұршақ консервілеу -- оқулық -- мұздату аппараттары
Аннотация: Оқулықта тағам және өңдеуші өндірістердің жай-күйі мен оларды техникалық қамтамасыз етудің келешегі туралы мәліметтер жалпыландырылған. Тағам өнімдерінің машиналы технологияларының тиімділігін арттыру ісіндегі мәселелерге баса назар аударылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
Т13
Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық. - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021 - . - ISBN 978-601-7659-18-9.
1 кітап : Тағам өндірістерінің машиналары және аппараттары : оқулық / В.А. Панфилов, С. Т. Антипов, А.Н. Остриков т.б. . - Алматы : ТОО "Лантар Трейд", 2021. - ). - ISBN 978-601-7659-20-2 : 13900. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
--ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІНІҢ НЕГІЗГІ ПРОЦЕССТЕРІ МЕН АППАРАТТАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісінің аппараттары -- тағам өндірісінің машиналары -- мұздатылған көкөністер -- қарақұмық жармасы өндірісі -- сұлы қауыздары -- бидай дәні -- пісіріліп-кептірілген жармалар -- қызанақ шырыны өндірісі -- қуырылған кофе өндірісі -- құмшекерді өндіру -- солод өндірісінің технологиясы -- ректификациялық этил азықтық спирті -- пастерленген сүт -- құрғақ сүт өндірісі -- сары май өндірісі -- қара нан өндірісі -- технологиялық желілер машиналары -- тағам өнімдері -- сусымалы өнімдер -- жасыл бұршақ консервілеу -- оқулық -- мұздату аппараттары
Аннотация: Оқулықта тағам және өңдеуші өндірістердің жай-күйі мен оларды техникалық қамтамасыз етудің келешегі туралы мәліметтер жалпыландырылған. Тағам өнімдерінің машиналы технологияларының тиімділігін арттыру ісіндегі мәселелерге баса назар аударылған.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 ч/з (3)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (3)
Страница 1, Результатов: 14