Электронный каталог


 

База данных: Каталог ЭБС IPR SMART

Страница 1, Результатов: 1

Отмеченные записи: 0

127433

    Қонақжайлылық индустрия менеджменті : оқу құралы / Назикова Ж. А. - Тараз : Таразский региональный университет имени М.Х. Дулати, 2021. - 197 с. - ISBN 978-601-7329-58-7 : Б. ц.
Книга не входит в Премиум-версию IPR SMART.

УДК
ББК 65.432

Кл.слова (ненормированные):
корпоративтік мәдениет -- менеджмент -- қонақжайлылық индустрия -- қызметтік этикет
Аннотация: Бұл оқу құралының мазмұны мен құрылымы заманауи қонақ үй кәсіпорнын құрудың негізгі мәселелерін, оның бөлімшелерінің құрылысы мен жұмыс істеу принциптерін зерттеуге мүмкіндік береді. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, ұйымдастыру және жұмыс принциптері қарастырылған. Ақпараттық технологиялар негізінде қонақүйлер мен мейрамханаларды басқару жүйесін қалыптастырудың заманауи бағыттарына ерекше назар аударылады.Басылым Туризм, Қонақ үй ісі, қонақжайлылық саласында жұмыс істейтін студенттерге, магистранттарға, оқытушыларға, мамандарға арналған. Оқу құралы туризм, қонақ үй ісі, қонақжайлылық саласында жұмыс істейтін студенттерге, магистранттарға, оқытушыларға, мамандарға және қызығушылық танытатын барлық оқырмандарға арналған.

Доп.точки доступа:
Назикова, Ж. А.
Джоланов, Е. Е.
Калдыгозова, М. А.
Керимкулова, Э. З.

Қонақжайлылық индустрия менеджменті [Электронный ресурс] : Оқу құралы / Назикова Ж. А., 2021. - 197 с.

1.

Қонақжайлылық индустрия менеджменті [Электронный ресурс] : Оқу құралы / Назикова Ж. А., 2021. - 197 с.


127433

    Қонақжайлылық индустрия менеджменті : оқу құралы / Назикова Ж. А. - Тараз : Таразский региональный университет имени М.Х. Дулати, 2021. - 197 с. - ISBN 978-601-7329-58-7 : Б. ц.
Книга не входит в Премиум-версию IPR SMART.

УДК
ББК 65.432

Кл.слова (ненормированные):
корпоративтік мәдениет -- менеджмент -- қонақжайлылық индустрия -- қызметтік этикет
Аннотация: Бұл оқу құралының мазмұны мен құрылымы заманауи қонақ үй кәсіпорнын құрудың негізгі мәселелерін, оның бөлімшелерінің құрылысы мен жұмыс істеу принциптерін зерттеуге мүмкіндік береді. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, ұйымдастыру және жұмыс принциптері қарастырылған. Ақпараттық технологиялар негізінде қонақүйлер мен мейрамханаларды басқару жүйесін қалыптастырудың заманауи бағыттарына ерекше назар аударылады.Басылым Туризм, Қонақ үй ісі, қонақжайлылық саласында жұмыс істейтін студенттерге, магистранттарға, оқытушыларға, мамандарға арналған. Оқу құралы туризм, қонақ үй ісі, қонақжайлылық саласында жұмыс істейтін студенттерге, магистранттарға, оқытушыларға, мамандарға және қызығушылық танытатын барлық оқырмандарға арналған.

Доп.точки доступа:
Назикова, Ж. А.
Джоланов, Е. Е.
Калдыгозова, М. А.
Керимкулова, Э. З.

Страница 1, Результатов: 1

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц