База данных: Диссертации
Страница 1, Результатов: 18
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
332:664.6(043)
А14
Абиева, Ф. А.
Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
А14
Абиева, Ф. А.
Нан пісіруде жемісті-көкөністі қайта өңдеу кәсіпорындарының жанама өнімдерін қолдану [Мәтін] : жоғары оқу орнынан кеәінгі білім беру факультеті / Ғылыми жетекшісі т.ғ.к.профессоры Н.А.Горбатовская. - Тараз : [б. и.], 2019. - 85 б.
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан пісіру -- жеміс -- көкөніс -- жемісті өңдеу -- көкөністі өңдеу -- магистрлік диссертация -- шикізат -- жартылай фабрикат -- дәрумендер -- нан өндірісі -- азық-түлік -- минералды заттар -- жартылай фабрикат
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
2.
Подробнее
633
А94
Ахметова, Динара.
Тәуекел менианықталмағандық жағдайында көкөніс шаруашылығындағы басқару шешімдерін жетілдіру (Ақмола облысының мысалында) [Мәтін] : экон. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: экон. ғ. д-ры Д.М.Мадиярова. - Астана : С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, 2010. - 24 б.: Библиогр.:20-. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
ЭКОНОМИКА ЖӘНЕ ХАЛЫҚ ШАРУАШЫЛЫҒЫН БАСҚАРУ
Кл.слова (ненормированные):
көкөніс -- ауылшаруашылық -- экономика -- Қазақстан экономикасы -- ауыл кәсіпкерлігі -- стратегиялық менеджмент -- аграрлық өндіріс -- экон. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
А94
Ахметова, Динара.
Тәуекел менианықталмағандық жағдайында көкөніс шаруашылығындағы басқару шешімдерін жетілдіру (Ақмола облысының мысалында) [Мәтін] : экон. ғ. канд. дис.. автореф. / Ғылыми жетекші: экон. ғ. д-ры Д.М.Мадиярова. - Астана : С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті, 2010. - 24 б.: Библиогр.:20-. - )
УДК |
Рубрики: ЭКОНОМИКА
ЭКОНОМИКА ЖӘНЕ ХАЛЫҚ ШАРУАШЫЛЫҒЫН БАСҚАРУ
Кл.слова (ненормированные):
көкөніс -- ауылшаруашылық -- экономика -- Қазақстан экономикасы -- ауыл кәсіпкерлігі -- стратегиялық менеджмент -- аграрлық өндіріс -- экон. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
3.
Подробнее
664.663
Б20
Байысбаева, М. П.
Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
Б20
Байысбаева, М. П.
Ноқат ұнын қосып бидай нанын дайындау технологиясын жасау [Мәтін] : техн. ғ. к. ... дис. автореф. - 05.18.01: Дәнді және бұршақ дақылдарын, жарма өнімдерін, жеміс, көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА акад., техн. ғ. д-ры, проф. Ә.I.Ізтаев. - Алматы : АТУ, 2005. - 21 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
БИДАЙ НАНЫН ДАЙЫНДАУ
Кл.слова (ненормированные):
дәнді -- бұршақ -- жарма -- жеміс -- көкөніс -- жүзім -- техн. ғ. к.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 оқу залы (1)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (1)
4.
Подробнее
664:
Ж60
Жиенбаева, Сауле Тургановна.
Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет
Ж60
Жиенбаева, Сауле Тургановна.
Құрама жемнің құндылығы мен қоректілігін жоғарылатудың технологиялық негіздері [Мәтін] : техн. ғ. д-ры дис. ... автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі,техн. ғ. д-ры, проф. Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 41 б.: Библиогр.:б.32-35. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН,ЖАРМА ӨНІМДЕРІН,ЖЕМІС,КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
техника -- дәнді дақылдары -- жеміс -- көкөніс -- жарма өнімдері -- жүзім шаруашылығы -- өңдеу -- техн.ғ.д-ры
Свободных экз. нет
5.
Подробнее
664.7
Ж60
Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )
Рубрики: Тамақ өнеркәсібі
тех.ғ.к.
Өңдеу технологиясы
Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Ж60
Жиенбаева, Сәуле Тұрғанқызы.
Премикс және құрама жем өндірісінде цеолитті пайдаланудың технологиясын жетілдіру [Мәтін] : автореф...т.ғ.к.-05.18.01:Дәнді және бұршақ дақылдары,жарма өнімдерін,жеміс,көкөніс және жүзім шаруашылығы өнімдерін өңдеу,сақтау және қайта өңдеу технологиясы / Ғылыми жетекші: п.ғ.д., профессор Қабдықайырұлы Қ. - Алматы : Алматы технол.ун-ті, 2003. - 36 с. - )
УДК |
Рубрики: Тамақ өнеркәсібі
тех.ғ.к.
Өңдеу технологиясы
Кл.слова (ненормированные):
Премикс -- Құрама жем -- Цеолит -- Бұршақ дақылдары -- Жарма өнімдері -- Көкеніс -- Жүзім шаруашылығы
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
6.
Подробнее
338.436.33
И15
Ибрахим, Баташ.
Көкөніс өнімдік кешенін қалыптастыру және дамыту жолдары (Оңтүстік Қазақстан облысы мысалында) [Мәтін] : экон. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші: экон. ғ. д-ры Ә.К.Утаров. - Түркістан : Қ.А.Ясауи атындағы Халықаралық қазақ-түрік университеті, 2010. - 28 б.:Библиогр.:б.26-. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
ЭКОНОМИКА ЖӘНЕ ХАЛЫҚ ШАРУАШЫЛЫҒЫН БАСҚАРУ (САЛАЛАР ЖӘНЕ ҚЫЗМЕТ СФЕРАЛАРЫ БОЙЫНША)
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- халық шаруашылығы -- көкөніс өнімі -- дамыту жолдары -- салалар бойынша -- қызмет сфералары -- экон. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
И15
Ибрахим, Баташ.
Көкөніс өнімдік кешенін қалыптастыру және дамыту жолдары (Оңтүстік Қазақстан облысы мысалында) [Мәтін] : экон. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші: экон. ғ. д-ры Ә.К.Утаров. - Түркістан : Қ.А.Ясауи атындағы Халықаралық қазақ-түрік университеті, 2010. - 28 б.:Библиогр.:б.26-. - )
УДК |
Рубрики: ЭКОНОМИКА
ЭКОНОМИКА ЖӘНЕ ХАЛЫҚ ШАРУАШЫЛЫҒЫН БАСҚАРУ (САЛАЛАР ЖӘНЕ ҚЫЗМЕТ СФЕРАЛАРЫ БОЙЫНША)
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- халық шаруашылығы -- көкөніс өнімі -- дамыту жолдары -- салалар бойынша -- қызмет сфералары -- экон. ғ. канд.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
7.
Подробнее
Калдыгозова, М. А.
"Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 116 б. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
МЕНЕДЖМЕНТ
МАРКЕТИНГ
ӨЛКЕТАНУ
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- маркетингтік зерттеулер -- ауыл шаруашылығы өнімдері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- агроөнеркәсіп кешені -- маркетингтік басқару -- кластер -- көкөніс шаруашылығы -- маркетинг -- менеджмент
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Калдыгозова, М. А.
"Ауыл шаруашылық өнімдерін өткізуде маркетинг қызметін жетілдіру жолдары" (Жамбыл облысы әкімдігінің ауыл шаруашлық басқармасының материалдары негізінде) [Мәтін] : экономика ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі:э.ғ.д., профессор Аймен А.Т. - Тараз : Тараз университеті, 2013. - 116 б. - )
Рубрики: ЭКОНОМИКА
МЕНЕДЖМЕНТ
МАРКЕТИНГ
ӨЛКЕТАНУ
ЖАМБЫЛ ОБЛЫСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- маркетингтік зерттеулер -- ауыл шаруашылығы өнімдері -- жеміс -көкөніс өнімдері -- агроөнеркәсіп кешені -- маркетингтік басқару -- кластер -- көкөніс шаруашылығы -- маркетинг -- менеджмент
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
8.
Подробнее
66.047.761.047.636.087.6
К25
Кәрденов, Серік Әскербекұлы.
Түйіспелі сорбциялық әдіспен картопты кептіру процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.-05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппаратары / Ғылыми жетекші: тех.ғ.д-ры, проф. Жайлаубаев Д.Т. - Алматы : ҚӨжТӨҒӨО, 2007. - 22 б. - )
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
АҒАШ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
картопты кептіру -- тамақ өндірісі -- көкөніс шикізаты -- ресурстарды үнемдеу -- аппараттары -- шығынды азайту -- түйіспелі сорбциялық әдіс -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
К25
Кәрденов, Серік Әскербекұлы.
Түйіспелі сорбциялық әдіспен картопты кептіру процесін жетілдіру [Мәтін] : техн.ғ.к.дис.автореф.-05.18.12: Тамақ өндірісінің процестері мен аппаратары / Ғылыми жетекші: тех.ғ.д-ры, проф. Жайлаубаев Д.Т. - Алматы : ҚӨжТӨҒӨО, 2007. - 22 б. - )
УДК |
Рубрики: ТЕХНИКА
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
АҒАШ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
картопты кептіру -- тамақ өндірісі -- көкөніс шикізаты -- ресурстарды үнемдеу -- аппараттары -- шығынды азайту -- түйіспелі сорбциялық әдіс -- техн.ғ.к.
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-Әдеб оқу залы (1)
9.
Подробнее
664.91
К30
Кененбай, Гульмира Серікбайқызы.
Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов. - Алматы : Қазақ өнеркәсіпті қайта өңдеу және азықтық ғылыми зерттеу институты, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-. - )
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЕТ,СҮТ ЖӘНЕ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ет -- сүт өнімдері -- өндіріс технологиясы -- тоңазыту өндірісі -- ірі қара мал -- биологиялық құндылық -- негізгі міндеттер -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
К30
Кененбай, Гульмира Серікбайқызы.
Көкөністермен байытылған субөнімдер жасалынған тағамдар технологиясы [Мәтін] : техн. ғ. канд. дис...автореф. / Ғылыми жетекші:техн. ғ. д-ры, проф. ҚР ҰҒА акад.У.Ч.Чоманов. - Алматы : Қазақ өнеркәсіпті қайта өңдеу және азықтық ғылыми зерттеу институты, 2010. - 22 б.:Библиогр.:б.16-. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЕТ,СҮТ ЖӘНЕ БАЛЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ЖӘНЕ ТОҢАЗЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ауыл шаруашылығы -- ет -- сүт өнімдері -- өндіріс технологиясы -- тоңазыту өндірісі -- ірі қара мал -- биологиялық құндылық -- негізгі міндеттер -- техн. ғ. канд.
Свободных экз. нет
10.
Подробнее
664.4/5
К82
Кузембаева, Гаухар Канашевна.
Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет
К82
Кузембаева, Гаухар Канашевна.
Ұлттық жарнамалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру [Мәтін] : тех. ғ. канд. дис..автореф. / Ғылыми жетекші: ҚР ҰҒА академигі тех. ғ. д-ры, проф.Ә.І.Ізтаев. - Алматы : Алматы технологиялық университеті, 2010. - 21 б.:Библиогр.:б.16-. - )
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУШЫЛЫҚ ДАҚЫЛДАРЫ
ДӘНДІ ЖӘНЕ БҰРШАҚ ДАҚЫЛДАРЫН, ЖАРМА ӨНІМДЕРІН, ЖЕМІС КӨКӨНІС ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ШАРУАШЫЛЫҒЫ ӨНІМДЕРІН ӨҢДЕУ, САҚТАУ ЖӘНЕ ҚАЙТА ӨҢДЕУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
ұлттық жарма -- дәнді дақыл -- тағам -- дайындау технологиясы -- концентрат -- бұошақ дақылдары -- қайта өңдеу -- тех. ғ. канд.
Свободных экз. нет
Страница 1, Результатов: 18