База данных: Электронная библиотека
Страница 1, Результатов: 6
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
36
Б28
Баубеков, С. Д.
Өнім сапасын бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Д. Баубеков, П. Қ. Сейтпанов. - Астана : [б. и.], 2010. - 174 б. - Б. ц.
ББК 36
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
бидай дәнінің сапасы -- ұн сапасын бақылау -- макарон өнімдерінің сапасы
Доп.точки доступа:
Сейтпанов, П.Қ.
Б28
Баубеков, С. Д.
Өнім сапасын бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / С. Д. Баубеков, П. Қ. Сейтпанов. - Астана : [б. и.], 2010. - 174 б. - Б. ц.
Рубрики: АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
ЖЕҢІЛ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
бидай дәнінің сапасы -- ұн сапасын бақылау -- макарон өнімдерінің сапасы
Доп.точки доступа:
Сейтпанов, П.Қ.
2.
Подробнее
36.99
К92
Күзембаева, Г.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.
ББК 36.99
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам
К92
Күзембаева, Г.
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиялары [Электрондық ресурс] / Г. Күзембаева. - Алматы : [б. и.], 2007. - 252 б. - Б. ц.
Рубрики: ТЕХНИКА
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнеркәсібі -- тамақтану негізі -- құрам -- кулинарлық өңдеу -- тағамдық құндылығы -- өңдеу технологиясы -- жартылай фабрикат -- макарон өнімдері -- балық уылдырығы -- ет құндылығы -- химиялық құрам
3.
Подробнее
36-1я7
Е 81
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2017. - 304 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісі -- тағам өндрісі технологиясы -- тамақ өнеркәсібін стандарттау -- ұн өндірісі технологиясы -- жарма өндірісі технологиясы -- нан өндірісінің технологиясы -- макарон өнімдері -- макарон өнімдерін өндіру технологиясы -- тамақ өнімдерін маркілеу
Е 81
Есіркеп, Г.
Тағам өндірісінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы. 1-бөлім / Г. Есіркеп. - Алматы : Бастау, 2017. - 304 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндірісі -- тағам өндрісі технологиясы -- тамақ өнеркәсібін стандарттау -- ұн өндірісі технологиясы -- жарма өндірісі технологиясы -- нан өндірісінің технологиясы -- макарон өнімдері -- макарон өнімдерін өндіру технологиясы -- тамақ өнімдерін маркілеу
4.
Подробнее
36-9я7
К 11
Күзембаев, Қ.
Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 224 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ--АЗЫҚ - ТҮЛІК
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- сараптама -- тауарлық сараптаманы жүргізу -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жармалар -- ұн өндірісі -- ұн сапасын сараптау -- макарон өнімдері -- жемістер -- көкөністер
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
К 11
Күзембаев, Қ.
Азық -түлік тауарларын тану және сараптау [Электрондық ресурс] : оқулық. 1 том / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Алматы : ССК, 2018. - 224 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ--АЗЫҚ - ТҮЛІК
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- сараптама -- тауарлық сараптаманы жүргізу -- дәнді дақылдар -- астық өнімдер -- жармалар -- ұн өндірісі -- ұн сапасын сараптау -- макарон өнімдері -- жемістер -- көкөністер
Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
5.
Подробнее
36-9я7
М 19
Маликтаева, П. М.
Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК
Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу
М 19
Маликтаева, П. М.
Тамақ өнімдерінің сапасын физико - химиялық тұрғыдан талдау [Электрондық ресурс] : оқулық / П. М. Маликтаева. - Алматы : ЭВЕРО, 2014. - 184 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІП--АЗЫҚ - ТҮЛІК
Кл.слова (ненормированные):
нан өнімдері -- макарон өнімдері -- ет өнімдері -- сары май өнімдері -- жүзім өндеудің технологиясы -- сүт өнімдерінің сапасы -- шикізат түрлері -- шарап өнімдері -- сүтті алғашқы өндеу
6.
Подробнее
36.24
Т 12
Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Маханов Қ., Сакиева З.Ж., Сүлейменова Ж.М., Жолмырзаева Р.Н. - Алматы : ҚазҰАУ, 2018. - 156 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінң сапасы -- тағамдық құндылықтар -- минералдық заттар -- сүт өнімдерінің сапасы -- ет сапасын бақылау -- нан өнімдерінің сапасы -- макарон өнімдерінің сапасы
Т 12
Тағам өнімдерінің сапасы және қауіпсіздігін бақылау [Электрондық ресурс] : оқу құралы / Маханов Қ., Сакиева З.Ж., Сүлейменова Ж.М., Жолмырзаева Р.Н. - Алматы : ҚазҰАУ, 2018. - 156 б. - Б. ц.
Рубрики: ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІ
ТАҒАМ ТЕХНОЛОГИЯСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- тағам өнімдерінң сапасы -- тағамдық құндылықтар -- минералдық заттар -- сүт өнімдерінің сапасы -- ет сапасын бақылау -- нан өнімдерінің сапасы -- макарон өнімдерінің сапасы
Страница 1, Результатов: 6