Электронный каталог


 

База данных: Электронная библиотека

Страница 1, Результатов: 1

Отмеченные записи: 0

36.87я7
У 83

Усукеева, А. Д.
    Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқу құралы / А. Д. Усукеева. - Алматы : Нур-Принт, 2016. - 139 б. - Б. ц.

Рубрики: ТАМАҚ ӨНДІРІСІ

   АШЫТУ ӨНДІРІСІ. АЛКОЛЬСІЗ СУСЫНДАР ӨНДІРІСІ


Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- ашыту өндірісі -- шарап жасау -- сыра өндірісі -- спирт өндірісі -- шарап жасау -- микробиологиялық әдістер -- технология -- шарап өндіру биотехнологиясы -- шараптың химиялық құрамы -- шарап классификация -- шарап дайындау процесі

Усукеева, А.Д. Ашыту және шарап өндіру биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : Оқу құралы / А. Д. Усукеева, 2016. - 139 б.

Страница 1, Результатов: 1

 

Все поступления за 
Или выберите интересующий месяц