База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 8
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
51.23я7+20.1я7
Е69
Ерманова, С. А.
Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Ерманова. - Қарағанды : Ақ Нұр, 2012. - 134 б. - ISBN 9965-459-04-01 : 2900т. 00т. тг.
ББК 51.23я7+20.1я7
Рубрики: ӘЛЕУМЕТТІК ГИГИЕНА ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ. ГИГИЕНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану -- дұрыс тамақтану -- рационалды тамақтану -- тамақтану гигиенасы -- азық-түлік -- дәрумендер -- минералды заттар -- денсаулық -- гигиена -- атмосфера -- қоршаған орта -- гигиеналық бағалау -- ауаның ластануы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 30
6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (23), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (23), 2.1-№2 оқу залы (2)
Е69
Ерманова, С. А.
Тамақтану, су, топырақ, ауа гигиенасы [Мәтін] : оқу құралы / С. А. Ерманова. - Қарағанды : Ақ Нұр, 2012. - 134 б. - ISBN 9965-459-04-01 : 2900т. 00т. тг.
УДК |
Рубрики: ӘЛЕУМЕТТІК ГИГИЕНА ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ САҚТАУДЫ ҰЙЫМДАСТЫРУ. ГИГИЕНА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ГИГИЕНАСЫ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану -- дұрыс тамақтану -- рационалды тамақтану -- тамақтану гигиенасы -- азық-түлік -- дәрумендер -- минералды заттар -- денсаулық -- гигиена -- атмосфера -- қоршаған орта -- гигиеналық бағалау -- ауаның ластануы -- оқу құралы
Экземпляры всего: 30
6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (23), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 6.2-№9 оқу залы (3), №11 оқу залы (жатахана) (2), 6.1-№8 оқу залы (23), 2.1-№2 оқу залы (2)
2.
Подробнее
33.1я7
Ж27
Жантасов, Қ. Т.
Минералды шикізатты қазып алу және өңдеуге дайындау технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Т. Жантасов, М. Қ. Жантасов. - Шымкент : М.О.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті, 2009. - 152 б. - ISBN 9965-857-70-9 : 87т. 50т. тг.
ББК 33.1я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАУ-КЕН ІСІНІҢ ЖАЛПЫ МӘСЕЛЕЛЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
минералды заттар -- минералды шикізат кешендері -- минералды шикізатты қазып алу -- шикізаттарды топтастыру және бағалау -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- күкірт -- күкірт қышқылы -- тұз қышқылы -- фосфор -- экологиялық проблемалар -- книгообмен
Доп.точки доступа:
Жантасов, М.Қ.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
Ж27
Жантасов, Қ. Т.
Минералды шикізатты қазып алу және өңдеуге дайындау технологиясы [Мәтін] : оқу құралы / Қ. Т. Жантасов, М. Қ. Жантасов. - Шымкент : М.О.Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті, 2009. - 152 б. - ISBN 9965-857-70-9 : 87т. 50т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАУ-КЕН ІСІНІҢ ЖАЛПЫ МӘСЕЛЕЛЕРІ
Кл.слова (ненормированные):
минералды заттар -- минералды шикізат кешендері -- минералды шикізатты қазып алу -- шикізаттарды топтастыру және бағалау -- шикізаттарды дайындау технологиясы -- күкірт -- күкірт қышқылы -- тұз қышқылы -- фосфор -- экологиялық проблемалар -- книгообмен
Доп.точки доступа:
Жантасов, М.Қ.
Экземпляры всего: 10
2.1-№2 оқу залы (10)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (10)
3.
Подробнее
24я73
О-58
Омашева, А.
Тағам химиясы [Электронды ресурс] : электронды оқу құралы / А. Омашева. - Қарағанды : ҚарМУ, 2015. - 7650т. 00т. тг.
ББК 24я73
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
азотты сандар -- көмірсулар -- минералды заттар -- дәрумендер -- тағам өнімі -- өнімнің қауіпсіздігі -- СD
Экземпляры всего: 2
5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (2)
О-58
Омашева, А.
Тағам химиясы [Электронды ресурс] : электронды оқу құралы / А. Омашева. - Қарағанды : ҚарМУ, 2015. - 7650т. 00т. тг.
Рубрики: ЖАРАТЫЛЫСТАНУ ҒЫЛЫМДАРЫ
ХИМИЯ
Кл.слова (ненормированные):
азотты сандар -- көмірсулар -- минералды заттар -- дәрумендер -- тағам өнімі -- өнімнің қауіпсіздігі -- СD
Экземпляры всего: 2
5.3-№7 оқу залы (2)
Свободны: 5.3-№7 оқу залы (2)
4.
Подробнее
36.83я7
У 52
Умирбекова, А. С
Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 144 б. - 830т.00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісі -- ашытқы -- наубайхана өндірісі -- нан өнімдері -- минералды заттар -- спирттік ашу -- биостимуляторлар -- сұйық ашытқыларды дайындау -- наубайханалық ашытқылар -- қара бидай ашымалдары -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында ашытқы жасушаларының және сүтқышқылды бактерияларының метаболизімі, бактериялардың биохимиялық қасиеті, наубайханалық ашытқылардың химиялық құрамы, ерекшеліктері, түрлері, сонымен қатар ашымалдардың микрофлорасы мен биотехнологиялық қасиеттерінің бейімделуін реттеу қарастырылған.
Доп.точки доступа:
Саршаева, А.Б
Киябаева, А.А
Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)
У 52
Умирбекова, А. С
Нан өндірісінің биотехнологиялық және микробиологиялық негіздері [Мәтін] : оқу құралы / А.С Умирбекова, А.Б Саршаева, А.А Киябаева. - Тараз : Тараз университеті, 2020. - 144 б. - 830т.00т. тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКАЛЫҚ ҒЫЛЫМДАР
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
НАН ПІСІРУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
нан өндірісі -- ашытқы -- наубайхана өндірісі -- нан өнімдері -- минералды заттар -- спирттік ашу -- биостимуляторлар -- сұйық ашытқыларды дайындау -- наубайханалық ашытқылар -- қара бидай ашымалдары -- ПОҚ еңбектері
Аннотация: Оқу құралында ашытқы жасушаларының және сүтқышқылды бактерияларының метаболизімі, бактериялардың биохимиялық қасиеті, наубайханалық ашытқылардың химиялық құрамы, ерекшеліктері, түрлері, сонымен қатар ашымалдардың микрофлорасы мен биотехнологиялық қасиеттерінің бейімделуін реттеу қарастырылған.
Доп.точки доступа:
Саршаева, А.Б
Киябаева, А.А
Экземпляры всего: 25
2.1-№2 оқу залы (25)
Свободны: 2.1-№2 оқу залы (25)
5.
Подробнее
75.1я7+28.072я7
Д 31
Дене шынықтыру және спорт биохимиясы [Мәтін] : оқу құралы / С.Ж.Бұғыбаева, Р.Б.Лесбекова, Б.Ғ.Есжан, Б.И:Нұрашова. - Алматы : ҚазСТА, 2017. - 254 б. - ISBN 978-601-7213-98-5 : 2300.00 тг.
Рубрики: ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ ЖӘНЕ СПОРТ
Кл.слова (ненормированные):
спорт -- дене шынықтыру -- спорт биохимиясы -- ферменттер -- гормондар -- витаминдер -- заттар алмасуының түрлері -- бұлшық ет қызметі -- белоктардың алмасуы -- көмірсулардың алмасуы -- глицериннің тотығуы -- белоктардың түзілуі -- белоктардың реттелуі -- минералды заттар -- спорттың шынығу процесі -- бұлшық ет жиырылуы -- спорттық шынығу -- спорттағы биохимиялық бақылау -- спортшылардың тамақтануы -- биологиялық тотығу -- липидтердің алмасуы -- спорттың биохимиялық сипаты -- спорттағы биохимиялық бақылау -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында 5В010800-"Дене шынықтыру және спорт" саласы мамандығының элективті пәндер каталогына сәйкес "Дене шынықтыру және спорт биохимиясы" пәнінің теориялық материалдары (17 тарау); лабораториялық сабақтарын (15 сабақ) жүргізуге арналған оқу-әдістемелік нұсқамалар қарастырылған. Оқу құралы бакалавриат студенттеріне, магистранттарға, оқытушыларға арналған.
Экземпляры всего: 10
5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Д 31
Дене шынықтыру және спорт биохимиясы [Мәтін] : оқу құралы / С.Ж.Бұғыбаева, Р.Б.Лесбекова, Б.Ғ.Есжан, Б.И:Нұрашова. - Алматы : ҚазСТА, 2017. - 254 б. - ISBN 978-601-7213-98-5 : 2300.00 тг.
Рубрики: ДЕНЕ ШЫНЫҚТЫРУ ЖӘНЕ СПОРТ
Кл.слова (ненормированные):
спорт -- дене шынықтыру -- спорт биохимиясы -- ферменттер -- гормондар -- витаминдер -- заттар алмасуының түрлері -- бұлшық ет қызметі -- белоктардың алмасуы -- көмірсулардың алмасуы -- глицериннің тотығуы -- белоктардың түзілуі -- белоктардың реттелуі -- минералды заттар -- спорттың шынығу процесі -- бұлшық ет жиырылуы -- спорттық шынығу -- спорттағы биохимиялық бақылау -- спортшылардың тамақтануы -- биологиялық тотығу -- липидтердің алмасуы -- спорттың биохимиялық сипаты -- спорттағы биохимиялық бақылау -- оқу құралы -- Қазақстан Республикасының Білім және ғылым министрлігі
Аннотация: Оқу құралында 5В010800-"Дене шынықтыру және спорт" саласы мамандығының элективті пәндер каталогына сәйкес "Дене шынықтыру және спорт биохимиясы" пәнінің теориялық материалдары (17 тарау); лабораториялық сабақтарын (15 сабақ) жүргізуге арналған оқу-әдістемелік нұсқамалар қарастырылған. Оқу құралы бакалавриат студенттеріне, магистранттарға, оқытушыларға арналған.
Экземпляры всего: 10
5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
Свободны: 5.2-№6 оқу залы (5), 6.1-№8 оқу залы (2), 2.6-№1 Ч/З (1), 2.1-№2 оқу залы (2)
6.
Подробнее
36.99я7
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
Т13
Таева, А. М.
Арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы : оқу құралы / А. М. Таева. - Алматы : Лантар Трейд, 2021. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 978-601-7659-48-6 : 6050. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақтану теориялары -- тамақтану түрлері -- балалардың тамақтануы -- балалар тамақтану принциптері -- жүкті кезде әйелдердің тамақтануы -- босанған әйелдің тамақтануы -- емізетін әйелдің тамақтануы -- геродиеталық тағамдар -- емдік-профилактикалық тамақтану -- емдік тамақтану -- алиментарлы аурулар -- тамақ өнімдерінің жетіспеушілігі -- тамақ өнімдерінің артықшылығы -- ақуыздар -- липидтер -- көмірсулар -- сіңірілетін көмірсулар -- сіңірілмейтін көмірсулар -- витаминдер -- майда еритін витаминдер -- суда еритін витаминдер -- минералды заттар -- макроэлементтер -- микроэлементтер -- рационалдар -- салқын дәмтағамдар -- көжелер -- көжелерге арналған жартылай фабрикаттар -- сусындар -- ыстық сусындар -- салқын сусындар -- қамырдан жасалған өнімдер -- ақуыз өнімдері қосылған тағамдар -- оқу құралы -- В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі"
Аннотация: Оқу құралында тамақтану теориялары, әртүрлі халық тобының тамақтануы, емдік-профилактикалық, емдік тамақтану қағидалары, емдәмдер түрлері және емдік тамақтануға арналған тамақтарды дайындау технологиясы келтірілген. Оқу құралы В068-"Азық-түлік өнімдерінің өндірісі" білім беру бағдарламасының тобы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары жұмысшыларына, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыруы мүмкін.
Доп.точки доступа:
Кузембаева , Г. К.
Буламбаева , А. А.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 ч/з (1)
Свободны: 2.1-№2 ч/з (1)
7.
Подробнее
36.96я7
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
ББК 36.96я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
М66
Молдахметова , З. Қ.
Консервілеудің теориялық негіздері : оқу құралы / З. Қ. Молдахметова . - Алматы : ADAL KITAP, 2023. - 138 с. : рис. - ISBN 978-601-7985-94-3 : 3100. 00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНДІРІСІ
КОНСЕРВІЛЕУ ӨНДІРІСІ
Кл.слова (ненормированные):
биологиялық мембраналар -- өсімдік шикізатының сипаттамасы -- мал шикізатының сипаттамасы -- ферменттер -- консервілеудің негізгі әдістері -- әртүрлі тамақ өнімдерін консервілеу -- шикізатты жылумен өңдеу -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- оқу құралы -- жеміс-жидекті өңдеу -- көмірсулар -- азотты заттектер -- липидтер -- органикалық қышқылдар -- полифенольді заттектер -- бояғыш заттар -- эфир майлары -- минералды заттар -- дәрумендер -- мал шикізатының сипаттамасы -- бұлшық ұлпасы -- жалғастыру ұлпасы -- май ұлпасы -- ферменттердің классификациясы -- ферменттік препараттар -- шикізатты термиялық өңдеу -- шикізатты алдын ала өңдеу -- банкаларды жабу -- зарарсыздандыру -- консервіленген өнімдер микрофлорасы -- кептірілген өнімдер микрофлорасы -- тоңазытылған өнімдер микрофлорасы -- шикізатты жылумен өңдеу -- бланширлеу -- шикізатты қуырып пісіру -- ауамен суыту -- вакуумды камераларды суыту -- көкөністерді пассерлеу -- оқу құралы -- 6В07201-"Азық-түлік өнімдерінің технологиясы"
Аннотация: "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің микрофлорасы, консервіленген өнімдердің бұзылу себептері. "Консервілеудің теориялық негіздері" оқу құралы 6В07201-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге арналған.
Доп.точки доступа:
Уажанова , Р. У.
Экземпляры всего: 3
2.1-№2 Ч/З (3)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (2)
8.
Подробнее
36.99я7
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
ББК 36.99я7
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
А14
Абишев , М.Ж.
Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы : оқу құралы / М.Ж. Абишев . - Алматы : Лантар Books, 2024. - 94 б. . - ISBN 978-601-361-253-9 : 3685.00 тг.
Рубрики: ТЕХНИКА. ТЕХНИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ
ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнімдерінің жіктелуі -- функционалды ингредиенттер -- ет өнімдері -- пробиотиктер -- пребиотиктер -- ет өнімдерінің технологиясы -- минералды заттардың сипаттамасы -- диеталық талшықтардың сипаттамасы -- функционалды ет өнімдері -- байытылған ет өнімдерінің технологиясы -- 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өөнімдерінің технологиясы" -- оқу құралы -- магистранттарға арналған оқу құралы -- Қазақстан Республикасы Ғылым және Білім министрлігі
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтану өнімдері өндірістеріндегі инновациялық функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің заманауи өңдеу технологиялары туралы мәліметтер берілген. "Қоғамдық тамақтанудағы функционалдық мақсаттағы ет өнімдерінің технологиясы" пәні бойынша теориялық білімді, қажетті практикалық дағдыларды бекітуге арналған және 7М07243-"Қоғамдық тамақтандыру өнімдерініңң технологиясы" мамандығының магистранттарына арналған.
Доп.точки доступа:
Коштаева , Г. Е.
Экземпляры всего: 1
2.1-№2 Ч/З (1)
Свободны: 2.1-№2 Ч/З (1)
Страница 1, Результатов: 8