База данных: Книги
Страница 1, Результатов: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
65.9(5Қаз)44я7
Қ 64
Қонақжайлылық индустрия менеджменті [Мәтін] : оқу құралы / Ж.А.Назикова, Е.Е.Джоланов, М.А.Калдыгозова, Э.З.Керимкулова . - Тараз : "Dulaty university", 2021. - 197 б. - ISBN 978-601-7329-58-7 : 1100.00 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- қонақжайлылық -- мейрамхана өндірісі -- мейрамхана түрлері -- әлемдік қонақжайлылық -- қонақ үй бизнесі -- қызметтік этикет -- франчайзинг -- нөмірлік қор -- қонақ үй нөмірлері -- корпоративтік мәдениет -- оқу құралы -- пиар-қонақ үй бизнесі -- мейрамхана өндірісінің ерекшелігі -- шайпұл мөлшері -- мейрамханадағы сахналық өнер -- мейрамхана түрлері -- қонақжайлық индустриясындағы менеджмент -- маркетинг стратегиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- қонақжайлылық индустриясындағы маркетинг
Аннотация: Бұл оқу құралының мазмұны мен құрылымы заманауи қонақ үй кәсіпорын құрудың негізгі мәселелерін, оның бөлімшелерінің құрылысы мен жұмыс істеу принциптерін зерттеуге мүмкіндік береді. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының жіктелуі, ұйымдастыру және жұмыс принциптері қарастырылған. Ақпараттық технологиялар негізінде қонақүйлер мен мейрамханаларды басқару жүйесін қалыптастырудың заманауи бағыттарына ерекше назар аударылады.
Экземпляры всего: 7
1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)
Қ 64
Қонақжайлылық индустрия менеджменті [Мәтін] : оқу құралы / Ж.А.Назикова, Е.Е.Джоланов, М.А.Калдыгозова, Э.З.Керимкулова . - Тараз : "Dulaty university", 2021. - 197 б. - ISBN 978-601-7329-58-7 : 1100.00 тг.
Рубрики: ЭКОНОМИКА. ЭКОНОМИКА ҒЫЛЫМДАРЫ
Кл.слова (ненормированные):
экономика -- қонақжайлылық -- мейрамхана өндірісі -- мейрамхана түрлері -- әлемдік қонақжайлылық -- қонақ үй бизнесі -- қызметтік этикет -- франчайзинг -- нөмірлік қор -- қонақ үй нөмірлері -- корпоративтік мәдениет -- оқу құралы -- пиар-қонақ үй бизнесі -- мейрамхана өндірісінің ерекшелігі -- шайпұл мөлшері -- мейрамханадағы сахналық өнер -- мейрамхана түрлері -- қонақжайлық индустриясындағы менеджмент -- маркетинг стратегиясы -- оқу құралы -- ПОҚ еңбектері -- қонақжайлылық индустриясындағы маркетинг
Аннотация: Бұл оқу құралының мазмұны мен құрылымы заманауи қонақ үй кәсіпорын құрудың негізгі мәселелерін, оның бөлімшелерінің құрылысы мен жұмыс істеу принциптерін зерттеуге мүмкіндік береді. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының жіктелуі, ұйымдастыру және жұмыс принциптері қарастырылған. Ақпараттық технологиялар негізінде қонақүйлер мен мейрамханаларды басқару жүйесін қалыптастырудың заманауи бағыттарына ерекше назар аударылады.
Экземпляры всего: 7
1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)
Свободны: 1.2-№4 Ч/З (2), 2.1-№2 оқу залы (5)
Страница 1, Результатов: 1