База данных: Диссертации
Страница 1, Результатов: 1
Отмеченные записи: 0
1.
Подробнее
636.085:57(043)
А52
Аманбек, Ә. Ж.
Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
А52
Аманбек, Ә. Ж.
Мал азығы сапасын зерттеу және оны арттырудың биологиялық тәсілдерін жетілдіру (мысал ретінде азықтың протеиндік құндылығы) [Мәтін] : 6М060700 - "Биология" :Магистрлік диссертация / Ғылыми жетекшісі а.ш.ғ.д., профессор А.Қ.Қарынбаев. - Тараз : [б. и.], 2019. - 83 б.
УДК |
Рубрики: АУЫЛШАРУАШЫЛЫҒЫ МЕН ОРМАН ШАРУАШЫЛЫҒЫ
МАЛДЫ АЗЫҚТАНДЫРУ ЖӘНЕ КҮТУ
Кл.слова (ненормированные):
мал азығы -- мал азығы сапасы -- биологиялық тәсіл -- жүгері сүрлемі -- мал азығының құрамы -- табиғи жайылым -- мал азығы сапасы -- магистрлік диссертация
Экземпляры всего: 1
Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Свободны: Ғылыми-әдеб оқу залы (1)
Страница 1, Результатов: 1